• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni saç rengm koyu karamel üstüne bal köpüğü

çk tşkler ark.lar mutlu oldm ya :D

Son düzenleme:
insallah canim ama biraz daha beklemem gerk hep siyah boyuyordum artik sikildim siyahtan iyicene bi aksin malum siyah renk ondan sonra giderim de kumral bugday tenliyiyim yesil goz yakisirmi hic bilemiyorum.

çk tşk ederm bn de beğeniyorum onu aslnda ama daha çok rojda demirerin saç rengini istiyorum..

Son düzenleme:
insallah canim ama biraz daha beklemem gerk hep siyah boyuyordum artik sikildim siyahtan iyicene bi aksin malum siyah renk ondan sonra giderim de kumral bugday tenliyiyim yesil goz yakisirmi hic bilemiyorum.

oo ne diosun o zman tartışmasız yakışır :34:

bencede yakisir gibi:8: 44: sende dedinya kesin yaparim.tereddut ediyordum acaba daha olgun falan gosterirmi diye gostermez degilmi canim

canım saç rengin çok güzel.geniş ailedeki rojda demirerin saç rengine benzettim.ama onun dipler daha koyu. ben beyaz tenliyim kaşlar siyah sence bu renk beyaz tenlilere gider mi? birde benim doğal kahve saçlar sence nasıl olur bunun üzerine???
ayrıca verdiğin numaralar hangi markanın?
çok soru sordum biliyorum ama cevaplarsan sevinirim...

canım saç rengin çok güzel.geniş ailedeki rojda demirerin saç rengine benzettim.ama onun dipler daha koyu. ben beyaz tenliyim kaşlar siyah sence bu renk beyaz tenlilere gider mi? birde benim doğal kahve saçlar sence nasıl olur bunun üzerine???
ayrıca verdiğin numaralar hangi markanın?
çok soru sordum biliyorum ama cevaplarsan sevinirim...

ayy çk tşk ederm cnm bn de bayılıyorum o kızn rengine ztn.. bn de kara kaşlı kara gözlüym aslnda ama kaşlarm çk siyah deildr beyaz tenliysen de kesn yakışır ztn ama kaşların çk siyahsa isteğe bağlı olarak açtırabilirsn rahatsz olucağını düşünüosan tabi.. verdğm numaralar wella olması lazm kuaförm onu kullanıyodu

Back