Yeni resimler ekledim..........

gizem_2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
161
0
45
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbakmak isteyen arkadaslara duyurulur yeni resimler ekledim 3 aylik oldu nasil bakin ozel arkadaslik teklif edebilirler gormek isteyen ler youmlarinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
canı baktım fotolarına ve gercekten cok bğendım hem doğal hem gusel doğustan muntazam burunlu bırı gıbı yanı

evet cnm ıstedııne kavussmussun ıstee hem gusel olmus hem doğal bu ıkısını yakalamak gusel oluo

bu arada bende ekledım yenı fotolarımı bı ara senınde yorumlarını beklerım:):)amelıyat psıkolojısı ıste yorum beklıos hep:)

canım aylar geçtikçe daha iyi olmuş burnun. gayet güzel görünüyor.güle güle seveseve kullan

sanırım sen küçük aşkın doktoruna olmuşsun.oda sanırsam safft örse olmuştu.oda çok başarl bi burun..çok beğeiyorum.

yok arkadaşlar kayseride saffet örs e oldu arkadaş ameliyatını küçükaşk değil de kızlar sebnem66 nın burnunu yapan doktor bu..bende onu düşünüyorumda ondan biliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…