• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni Rengim =/

Koyu sarı olmuş..ışin doğrusu ben photoshop sandım demiştim. Gerçekten de photoshoplu çıktı.. Amacın sanırım ne kadar bu programı iyi kulla ndığını ölçmekti, keşke direkt sorsaydın insanları keklemeden önce.. Ayrıca renge gelince bence mor, yeşil yada saks mavisi falan dene.. Emin ol en az bu kadar yakışıcaktır :)

Son düzenleme:
Ha sarı ha turuncusempatiksalakcinni
güzel güzel..yakarsın saçını değiştirme hemenyerimseniben

Çok değişik ve marjinal olmuş kaydirigubbakcemile2 , öyle herkes taşıyamaz :1closedeyes: sana gitmiş, giyim tarzına falan yakışmış yerimseniben

canım güzel bir renk diil bu ama sana yakışmış.. ancak maşallah tenin, yüzün güzel bence daha güzel bir saç rengiyle çok daha güzel olabilirsin.

daha mı koyu olmalı ki..:S değiştir diyen de çok değiştirme diyende.. çok kararsız kaldım yaaa :(:(

tabi gerçek ilk günlerde çok yadırgadım dısarıya çıkamadım. ama biraz böyle kullanmalıyım gibi geliyo iyice yıpranmasın..:S

Bu photoshop falan değil gerçek dimi ohaoldumsmile genede yakışmış tabii kendimde düşünemiorum fisfisfis ama değiştr derim bn güzel bi karamel tonu olablr mesela çok yakışır :)

kız allah seni napmasın olumunekankayizsmile
Çok cesaretlisin.Aslında cesarettende değil;biz nasıl karameli,kumralı istiyosak seninkide bizim kadar normal..
Güle güle kullan tatlım ;)

ilginç bir tercih. bişiler yazayım dedim ama yok yazamıycam. bence fazlasıyla aykırı bir renk. ruhuna uysa da bence kimsenin saçı için uygun bir renk değil bu

Son düzenleyen: Moderatör:
................................................................................................

Son düzenleme:
Back