yeni perde yaptıracak olsanız hangi modelleri tercih edersiniz?

KucukKelebek

Guru
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
1.189
8
358
Ankara
kızlar, evimin perdelerini değiştireceğim. bana fikir verir misiniz?
boncukluların ve zebraların modası geçti mi sizce?
mutfak, oturma odası ve salon için önerilerinizi bekliyorum.

canım bende yatak odası için zebra kullanıyorum 2yıl önce yaptırmıştım,cok kullanışlı.yatakodana kesınlıkle tavsıye ederım.
şimdi salonlarda toplanan perdeler kullanılıyor,hoş duruyor.zaten o toplanan perdeleri düzde kullanabılıyorsun istediğinde...
evinin uygun tonlarında birde fon perde üzerine...ohh miss...:)

cnm bende daha yeni perde yaptırdım oturma odama yatak odama ve salonuma kruvaze perde yaptırdım mutfağıma ve çocuk odasına da zebra perde yaptırdım çok farklı zebra perde modelleri var bence daha geçmez modası ....

mrb cnm bence yemek odasına kruvaze mutfağa ve çocuk odasına zebra diğer odalara normal tül yaptırabilirsin güneşliklerde stor olursa daha şık duruyor ;)

Canım ben 16 aylık evliyim oturma odam düz tül, japon perde yaptırdım fon olarakta.
Salonumda kruvaze, ama kruvazenin üstüne fon sevmiyorum ben yaptırmadım o yüzden.
Mutfağım zebra, ışığı kestiğini net olarak söyleyebilirim.
Bi arkadaşım daha perde yaptıracak, o artık kruvazelerin falan demode olduğunu düşünüyor.
Benimde son zamanlarda dikkatimi çeken perde modlleri, dökümlü incecik düz perdelerin yanlarına renkli,dar, pileli fonlar. Medcezirden eklediğim örneğin renklerini daha farkılı düşünün.
Nacizane fikrim :)

Eklentiler

• $home8.webp
    $home8.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 2.473
  • $kose-takimi-bentley-161-d2.webp
    $kose-takimi-bentley-161-d2.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 2.579
cnm bende daha yeni perde yaptırdım oturma odama yatak odama ve salonuma kruvaze perde yaptırdım mutfağıma ve çocuk odasına da zebra perde yaptırdım çok farklı zebra perde modelleri var bence daha geçmez modası ....

bende araştırmadayım , salon , mutfak ve çocuk odası . beni daha çok düşündüren salon ve mutfak :( yeni yaptırdığınıza göre fiyarları ne kadar tuttu acaba ?

Canım ben 16 aylık evliyim oturma odam düz tül, japon perde yaptırdım fon olarakta.
Salonumda kruvaze, ama kruvazenin üstüne fon sevmiyorum ben yaptırmadım o yüzden.
Mutfağım zebra, ışığı kestiğini net olarak söyleyebilirim.
Bi arkadaşım daha perde yaptıracak, o artık kruvazelerin falan demode olduğunu düşünüyor.
Benimde son zamanlarda dikkatimi çeken perde modlleri, dökümlü incecik düz perdelerin yanlarına renkli,dar, pileli fonlar. Medcezirden eklediğim örneğin renklerini daha farkılı düşünün.
Nacizane fikrim :)

bende bayılıyorum medcezirin perdelerine :) mutfak perdeside ilgimi çekenlerden :)

şuan inşa halinde yeni taşınacağım ev bende kuruvaze seviyorum ama salonum boydan boya camlı ve balkona açılıyor .
kuruvazenin kullanımı zor olur diye düşünüyorum.
Mutfakda boydan boya camı zebra karanlık yapar diye düşünüyorum birde temziliği var tabi zebranın beni düşündüren kısmı :(

bende araştırmadayım , salon , mutfak ve çocuk odası . beni daha çok düşündüren salon ve mutfak :( yeni yaptırdığınıza göre fiyarları ne kadar tuttu acaba ?

bende bayılıyorum medcezirin perdelerine :) mutfak perdeside ilgimi çekenlerden :)

şuan inşa halinde yeni taşınacağım ev bende kuruvaze seviyorum ama salonum boydan boya camlı ve balkona açılıyor .
Mutfakda boydan boya camı zebra karanlık yapar diye düşünüyorum birde temziliği var tabi zebranın beni düşündüren kısmı :(
Zebra gerçekten karanlık yapıyor. Görüntü olarak çok şık ama kulanım olarak hiç memnun kalmadım ben açıkçası.
Zaten yeni evimede uymadı bende keseme uydun bi çözüm arıyorum.

Benimde ilk evimde camım balkona açılıyordum ve pğerdelerim çok şık duruyordu.
Bence yeni dizilerin dekorlarına bi göz at, kruvazenin de modası geçti geçiyor. Yaptırıpta 1 sene sonra pişman olma :)

bende nişanlıyım evim için perde bakıyorum burda bi perdecide bi model gördüm drape perde olarak geçiyo böyle kat kat uçlarına boncuk koymuşlar çok beğendim hiçbi yerdede görmediğim için aklımda o var salon için diğer bölümlerde düz yere kadar yaptıracağım özellikle yatak odasında açık cam sevmiyorum odanın mahremiyeti kalmıyo bence

zebra yada stor perdeler çok fazla el değilmediğinden olsa gerek çok kirlenmiyo dolayısıyla normal pileli düz tüller gibi sık yıkanması gerekmiyor yılda bir yada rengine göre 6 ayda bir yeterli.kruvaze tül yaptırınca güneşlik stor oluyo mecburen stor kalkıncada evin içi kabak gibi ortada kalıyo gözükecek gibi değilse düşünebilirsin salona ... yada kaliteli bir malzeme ve işçilikle düz tüllerde müthiş güzel oluyo mesela örme tül modası var çok güzel .özbek perde diye google yaz çok çeşit var fikir alabilirsin.kolay gelsin...

Benım salon ve mutfağım zebra diğer iki odam tül perde.Öncelıkle şunu söylıyım ocağınız cama yakınsa zebra tercıh etmeyın mutfakta çok yağ sıçrıyo ve at makınaya yıkada olmuyo.Salonda kullanışlı ve şık duruyo gerçekten.

Mutfakda boydan boya camı zebra karanlık yapar diye düşünüyorum birde temziliği var tabi zebranın beni düşündüren kısmı
:(

Buda benden örnek olsun

Eklentiler

• $DSC09722.webp
    $DSC09722.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 688
  • $mobilyam.webp
    $mobilyam.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 1.673
kızlar bir kaç örenekte benden gelsin

salon :)

Eklentiler

• $x2.webp
    $x2.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 601
  • $x1.webp
    $x1.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 698
  • $x3.webp
    $x3.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 602
MUTFAK modelleri :)

kızlar lila rengi olanı hoşuma gitti orta kısmı gerekirse kısaltılıp uzaltılabilir ,
tabi renk mutfağa uygun olacak nasıl sizce ve diğerleri tabiki :)

Eklentiler

• $mutfak7.webp
    $mutfak7.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 674
  • $mutfak.webp
    $mutfak.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 592
  • $RUSTÝKLÝ PERDE (6) [800x600]-500x500.webp
    $RUSTÝKLÝ PERDE (6) [800x600]-500x500.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 592
  • $mutfak41.webp
    $mutfak41.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 542
kızlar ayrı ayrı hepinize çok teşekkür ederim

japon perdeler çok hoşuma gitti, kullanımı nasıl olur acaba? oobsesif , nasıl oldu japon perdelerin?
önünde kalorifer, koltuk olmaması gerekiyormuş, yana doğru açılıyormuş.
fonlu perde yaptırmayı istemiyorum sade ve şık olsun istiyorum.
bu arada oobsesif koltuk takımlarını nereden aldın öğrenebilir miyim? bayıldım gerçekten, çok zevkli döşenmiş:nazar:

altı boncuklu katlamalı perdelerle ilgili ne düşünüyorsunuz?

sizce balkona açılan mutfak perdesi nasıl olmalı?
zebra en uygunu gibi geliyor bana.

periper selamlar
japon perdeyi salonda mı kullanıyorsunuz?
tavsiye eder misiniz?

bugün perdecilere bakarken stor+tül aynı mekanizmada perdeler var,
ben hiç görmemiştim daha önce
kullanan da yok çevremde,
fikirlerinizi alabilir miyim?

Back
X