hatichim güle güle kullan çok beğendim ,çok hoş bir mavi ton olmuş ...mavilendin sende canım ...
almışsın hatich grafitelerini güle güle kullan,çok yakışmış canımmm
işte bunları çoook merak ediyoduuum güzel günlerde kullan hatichcim :) ben hemen yorumumu yazıyım öncelikle koyu olması çok daha doğal ve gözle çok daha iyi kaynaştığı anlamına gelir kendi azullarımdan biliyorum ama bunun yanında çok belirgin bi mavi lens olmamış buda bana göre eksisi ama genel olarak günlük olarak çok güzel bi makyajla harika durucaktır
yanlız var ya o elindekini ben seve seve parçalarım o nasıl bişey öyleeee offff yaaa allahım ne güzel yaratmış yaa
ya bide tenin beyaz saçların koyu ya sana çok yakıştırdım ben grafiteleri hani ben taksam bu kadar yakışmaz mavi tonlar siyah saçta muhteşem duruyogüzel günlerde kullan yeniden
cnm lensler ck yakışmış
bişi sorucam bu bc olayı nedir? bi de solotikaların pupil aralığı biraz geniş gibi o geçişler doğal duruyor mu
yok canım opak seriyi hiç düşünmüyorum doğal durmuyorlar, ben charm mel ya da ocre düşünüyorum ama şimdi de bikaç yerde materyalinin iyi olmadığını okudum, numaralı bi de benim gözlerim... sürekli takıyorum yani kötü bi lensse ne kadar doğal olursa olsun düşünemem:)
canım ben 4-5 aydır hergün solotica lenslerimi kullanıyorum ve en az 10-12 saat gözümde kalıyor buna rağmen hiç sorun yaşamıyorumama tabi gözlerime de, lenslerime de iyi bakıyorum.mutlaka sunni gözyaşı kullanıyorum. ellerimi iyice temizlemeden asla lenslere dokunmuyorum. lens kabının da temizliğine çok dikkat ediyorum. Bunları yaptığın halde sorun yaşıyorsan zaten o lensleri hiç kullanmamalısın
sevgili HATICH göz rengin ne gzlmiş senin açık kahve baya sanırım grafiteler de mavi durmuş ama biraz morumsu bir mavi mi yoksa bana mı öyle geldi fotodan.. yakındaki resimlerde pupil boşluğu ne kdr geniş öyle benim charm mellerin bile bu kd geniş değil pupil boşluğu neden böyle bunlar anlamadım.. kedine de bayıldım çok tatluuuu siyah saçınla çok hoş olmuş grafteler gözüne de çok gzl oturmuş sadece pupil boşluğu biraz fazla büyük geldi bana..
bana açıklar mısnız biraz? nc grafite bir maka mı? bende senelerdi lens kullanıyorum ama bunu ilk defa duydum. küçük bir yerde yaşıyorum ondandır belki, fazla seçenek yok burda. lensin rengini kendiniz mi belirliyorsunuz? bilgisayardan falan öyle bişey mi?
Güzel sözlerin için teşekkürler canımOsman-kedim- için ayrıca teşekkürler
Dediğin gibi grafiteler bende morumsu bi mavi durdu. ne mavi ne de lacivert. bu arada ben mor hastasıyımama sevmeyen biri için bi facia olabilir Pupil boşluğu gerçekten geniş. belki de mellerde kahveyle kaynaşması daha hoş olduğu için daha mı küçük geliyor bilmiyorum ama haklısın geniş pupil boşluğu dar diye quartzo almıştım canım ama o da pörtlek durdu dedimki bi tane mavim olsun o da solotica olsun, kahvelik gözükürse gözüksün ama pörtlek durmasın o zaman nc grafite almaya karar verdim canım
bir de sanırım dış çerçevsi siyah ya hani ortadaki kahvelik daha bi belli ediyo kendini o zmn corlar bu yüzden biraz daha doğal duruyor bu renklerde yani göz yanılmasından dolayı bize doğal mı geliyo artk biraz kaırşık oldu anlatamadım :))