Aşılama ve belirtiler kızlar yaşadıklarınızı yazarmısınız

Fiyat nasıl oldu? Benim doktorumda klinikte sanırım spermleri yıkamam için laboratuvara yönlendiriyor sizinde öyle mi oldu
Benim aşılamayı 12500tl ye yaptı spremleri de kendisi yıkadı sabah 8 de gittim eşim örnek verdi onu yıkadı 10:30 da aşılamayı gerçekleştirdi aşılama esnasında göbekten bi tane iğne vurdu düşük riski olmasın diye bide aşılama yapınca bende enfeksiyon gördü onuda temizleyince rahim ağzında yara olduğunu fark etti o yara gebeliği engeliyor dedi ondan doğal yolla gebe kalamıyorsun dedi aşılama tutmazsa rahim ağzı yaranı yakalım dedi bide pcos var bende ama doktorumdan çok memnunum

Benim aşılamayı 12500tl ye yaptı spremleri de kendisi yıkadı sabah 8 de gittim eşim örnek verdi onu yıkadı 10:30 da aşılamayı gerçekleştirdi aşılama esnasında göbekten bi tane iğne vurdu düşük riski olmasın diye bide aşılama yapınca bende enfeksiyon gördü onuda temizleyince rahim ağzında yara olduğunu fark etti o yara gebeliği engeliyor dedi ondan doğal yolla gebe kalamıyorsun dedi aşılama tutmazsa rahim ağzı yaranı yakalım dedi bide pcos var bende ama doktorumdan çok memnunum
Kadın doğum doktorun mu yaptı sperm yıkamayı yani laboratuvara yollamadı mı? İğneyi hiç duymamıştım progestan yüksek ihtimalle. Aşılama işlemini idrara sıkışık mı yaptı bu kısım beni endişelendiriyor. Bende de pcos var başka sorunumuz yok ama olmuyor.

Test sonucun ne ?
2 gün üst üste yaptım var görünüyor ikinci çizgi ama şuan saat 03:41 lavaboya kalktım leke gelmiş kahverengi nedenn oldu bilmiyorum 😭testlerim böyle

Eklentiler

• IMG_2915.jpeg
    IMG_2915.jpeg
    134,8 KB · Görüntüleme: 24
2 gün üst üste yaptım var görünüyor ikinci çizgi ama şuan saat 03:41 lavaboya kalktım leke gelmiş kahverengi nedenn oldu bilmiyorum 😭testlerim böyle
Canım yerleşme kanaması olabilir devamı gelmez inşallah bende şimdi test tutum10. Günüm bugün kocam bir negatif gördüm çok mu erken acaba doktor 12. Gün kan testi ver demişti bide senin maçıncı günün test tuttun

Kadın doğum doktorun mu yaptı sperm yıkamayı yani laboratuvara yollamadı mı? İğneyi hiç duymamıştım progestan yüksek ihtimalle. Aşılama işlemini idrara sıkışık mı yaptı bu kısım beni endişelendiriyor. Bende de pcos var başka sorunumuz yok ama olmuyor.

Benim kendi doktorum yıkadı laboratuvar odası vardı orda yıkadı evet idrara sıkışık ama çok değil çok rahat geçti benimkisi bir saate yakın uzandım dinlendim sonra eve geldim

Amin İnşallah Allah razı olsun Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah
Ben ilk kan verdim beta 5 çıktı 13.günde 15.gün test yaptım çok silik çıktı daha sonra 16.gün tekrar kan verdim beta 11.72 çıktı 18.gün tekrar beta verdim oda 33.30 çıktı belirtilerim 1 hafta boyu çatlatma iğnesi yüzünden kasık ağrım oldu daha sonra 6.7.8.günler bel ağrısı çektim geceli gündüzlü 9.gün ayakta fazla kalınca başım dönüyordu hâlâ dönüyor ve göğüslerimde hassasiyet başladı 10.günden itibaren şuan dokunamıyorum canım acıyor ve aşırı halsizim bugün 19.gün aşılama olalı cuma günü sağlık ocağına tekrar kan vereceğim yükselişi takip edeceğim doktorum 2 hafta sonra gel keseyi görelim dedi hayırlısı olsun inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah ben her gün çiğ kabak çekirdeği çiğ badem çiğ fındık ve ceviz yedim 2 litrede su içtim her Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah 🙏🏻
Pazartesi günü bende konuşmuştum hastanede sizinle çok sevindim adına inşallah o gün aşılama olan herkes pozitif sonuçlanır ben 3 gün dinlendim duş almayı düşünmüyorum 1 hafta siz dinlendiniz mi yoksa ev işi yaptınız mı.
Aşılamadan sonra ilişki oldu mu ?

Pazartesi günü bende konuşmuştum hastanede sizinle çok sevindim adına inşallah o gün aşılama olan herkes pozitif sonuçlanır ben 3 gün dinlendim duş almayı düşünmüyorum 1 hafta siz dinlendiniz mi yoksa ev işi yaptınız mı.
Aşılamadan sonra ilişki oldu mu ?
3 beş kişi ile konuşmuştum kusura bakma lütfen hatırlayamadım bende 3 gün duş almadım 12 gün boyunca sadece günde 1 saat istirahat ettim yemeğimi falan yaptım sadece temizlik ağırdan kaçındım bu süreçte eşim çok yardımcı oldu sağolsun evet oldu aşılamadan 1 gün sonra gün aşırı yani 1 gün durup 1 gün ilişki şeklinde 1 hafta devam etti İnşAllah tutar Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ❤️

3 beş kişi ile konuşmuştum kusura bakma lütfen hatırlayamadım bende 3 gün duş almadım 12 gün boyunca sadece günde 1 saat istirahat ettim yemeğimi falan yaptım sadece temizlik ağırdan kaçındım bu süreçte eşim çok yardımcı oldu sağolsun evet oldu aşılamadan 1 gün sonra gün aşırı yani 1 gün durup 1 gün ilişki şeklinde 1 hafta devam etti İnşAllah tutar Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ❤️
2 gün kaşık ağrısı yaşadım Şuan hiçbirşey yok
Aşılamadan 2 gün sonra ilişki oldu2 litre su tüketiyorum ama lavaboya aşırı çıkıyorum sadece
Dua et lütfen adıma ismim Nurşen 2.aşılamam bu

Canım yerleşme kanaması olabilir devamı gelmez inşallah bende şimdi test tutum10. Günüm bugün kocam bir negatif gördüm çok mu erken acaba doktor 12. Gün kan testi ver demişti bide senin maçıncı günün test tuttun
Bana 14. Gün test ver dedi ben 1 ekimden beri test yapıyorum silik çıkıyor. Kan verdim bugün dün gece leke gelince. Çok şükür hamillik haberimizi aldık 🤲🏻❤️

X