- Konu Sahibi biiiideryaaa
İnşallah pozitif sonuç alırsınız. Özelde mi yaptırdınızAynen cnm insilün direnci için aşılamadan önce vermişti devam et dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah pozitif sonuç alırsınız. Özelde mi yaptırdınızAynen cnm insilün direnci için aşılamadan önce vermişti devam et dedi
Evet özel klinikte yaptırdımİnşallah pozitif sonuç alırsınız. Özelde mi yaptırdınız
Canım valla doktor bana 14 gün dedi. Cuma kan günüm bende dayanamıyorum valla yaptım bugün testCanım doktor sana kaçıncı gün test ver dedi
Fiyat nasıl oldu? Benim doktorumda klinikte sanırım spermleri yıkamam için laboratuvara yönlendiriyor sizinde öyle mi olduEvet özel klinikte yaptırdım
Test sonucun ne ?Canım valla doktor bana 14 gün dedi. Cuma kan günüm bende dayanamıyorum valla yaptım bugün test
Benim aşılamayı 12500tl ye yaptı spremleri de kendisi yıkadı sabah 8 de gittim eşim örnek verdi onu yıkadı 10:30 da aşılamayı gerçekleştirdi aşılama esnasında göbekten bi tane iğne vurdu düşük riski olmasın diye bide aşılama yapınca bende enfeksiyon gördü onuda temizleyince rahim ağzında yara olduğunu fark etti o yara gebeliği engeliyor dedi ondan doğal yolla gebe kalamıyorsun dedi aşılama tutmazsa rahim ağzı yaranı yakalım dedi bide pcos var bende ama doktorumdan çok memnunumFiyat nasıl oldu? Benim doktorumda klinikte sanırım spermleri yıkamam için laboratuvara yönlendiriyor sizinde öyle mi oldu
Kadın doğum doktorun mu yaptı sperm yıkamayı yani laboratuvara yollamadı mı? İğneyi hiç duymamıştım progestan yüksek ihtimalle. Aşılama işlemini idrara sıkışık mı yaptı bu kısım beni endişelendiriyor. Bende de pcos var başka sorunumuz yok ama olmuyor.Benim aşılamayı 12500tl ye yaptı spremleri de kendisi yıkadı sabah 8 de gittim eşim örnek verdi onu yıkadı 10:30 da aşılamayı gerçekleştirdi aşılama esnasında göbekten bi tane iğne vurdu düşük riski olmasın diye bide aşılama yapınca bende enfeksiyon gördü onuda temizleyince rahim ağzında yara olduğunu fark etti o yara gebeliği engeliyor dedi ondan doğal yolla gebe kalamıyorsun dedi aşılama tutmazsa rahim ağzı yaranı yakalım dedi bide pcos var bende ama doktorumdan çok memnunum
2 gün üst üste yaptım var görünüyor ikinci çizgi ama şuan saat 03:41 lavaboya kalktım leke gelmiş kahverengi nedenn oldu bilmiyorum testlerim böyleTest sonucun ne ?
Belki yerleşme kanaması gibi bir şeydir.2 gün üst üste yaptım var görünüyor ikinci çizgi ama şuan saat 03:41 lavaboya kalktım leke gelmiş kahverengi nedenn oldu bilmiyorum testlerim böyle
Bilmiyorumki ilk kez yaşadıgım bi durum.. allahım hayırla saglıkla nasip etsin korktum baya umarım regl değildirBelki yerleşme kanaması gibi bir şeydir.
İnşallah yerleşme kanamasıdır güzel haberi alırsınızBilmiyorumki ilk kez yaşadıgım bi durum.. allahım hayırla saglıkla nasip etsin korktum baya umarım regl değildir
inşallah canım inşallah hepimiz güzel haberler alalım inşallah birbirimize dua edelim hayırla sağlıkla sonuçlansın inşallahİnşallah yerleşme kanamasıdır güzel haberi alırsınız
Canım yerleşme kanaması olabilir devamı gelmez inşallah bende şimdi test tutum10. Günüm bugün kocam bir negatif gördüm çok mu erken acaba doktor 12. Gün kan testi ver demişti bide senin maçıncı günün test tuttun2 gün üst üste yaptım var görünüyor ikinci çizgi ama şuan saat 03:41 lavaboya kalktım leke gelmiş kahverengi nedenn oldu bilmiyorum testlerim böyle
Kadın doğum doktorun mu yaptı sperm yıkamayı yani laboratuvara yollamadı mı? İğneyi hiç duymamıştım progestan yüksek ihtimalle. Aşılama işlemini idrara sıkışık mı yaptı bu kısım beni endişelendiriyor. Bende de pcos var başka sorunumuz yok ama olmuyor.
Benim kendi doktorum yıkadı laboratuvar odası vardı orda yıkadı evet idrara sıkışık ama çok değil çok rahat geçti benimkisi bir saate yakın uzandım dinlendim sonra eve geldimKadın doğum doktorun mu yaptı sperm yıkamayı yani laboratuvara yollamadı mı? İğneyi hiç duymamıştım progestan yüksek ihtimalle. Aşılama işlemini idrara sıkışık mı yaptı bu kısım beni endişelendiriyor. Bende de pcos var başka sorunumuz yok ama olmuyor.
Bunu hiç duymamıştım benim doktorumda mı öyle yapıyor acaba merak ettimBenim kendi doktorum yıkadı laboratuvar odası vardı orda yıkadı evet idrara sıkışık ama çok değil çok rahat geçti benimkisi bir saate yakın uzandım dinlendim sonra eve geldim
Pazartesi günü bende konuşmuştum hastanede sizinle çok sevindim adına inşallah o gün aşılama olan herkes pozitif sonuçlanır ben 3 gün dinlendim duş almayı düşünmüyorum 1 hafta siz dinlendiniz mi yoksa ev işi yaptınız mı.Amin İnşallah Allah razı olsun Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah
Ben ilk kan verdim beta 5 çıktı 13.günde 15.gün test yaptım çok silik çıktı daha sonra 16.gün tekrar kan verdim beta 11.72 çıktı 18.gün tekrar beta verdim oda 33.30 çıktı belirtilerim 1 hafta boyu çatlatma iğnesi yüzünden kasık ağrım oldu daha sonra 6.7.8.günler bel ağrısı çektim geceli gündüzlü 9.gün ayakta fazla kalınca başım dönüyordu hâlâ dönüyor ve göğüslerimde hassasiyet başladı 10.günden itibaren şuan dokunamıyorum canım acıyor ve aşırı halsizim bugün 19.gün aşılama olalı cuma günü sağlık ocağına tekrar kan vereceğim yükselişi takip edeceğim doktorum 2 hafta sonra gel keseyi görelim dedi hayırlısı olsun inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah ben her gün çiğ kabak çekirdeği çiğ badem çiğ fındık ve ceviz yedim 2 litrede su içtim her Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah
3 beş kişi ile konuşmuştum kusura bakma lütfen hatırlayamadım bende 3 gün duş almadım 12 gün boyunca sadece günde 1 saat istirahat ettim yemeğimi falan yaptım sadece temizlik ağırdan kaçındım bu süreçte eşim çok yardımcı oldu sağolsun evet oldu aşılamadan 1 gün sonra gün aşırı yani 1 gün durup 1 gün ilişki şeklinde 1 hafta devam etti İnşAllah tutar Rabbim gönlünüze göre versin inşallahPazartesi günü bende konuşmuştum hastanede sizinle çok sevindim adına inşallah o gün aşılama olan herkes pozitif sonuçlanır ben 3 gün dinlendim duş almayı düşünmüyorum 1 hafta siz dinlendiniz mi yoksa ev işi yaptınız mı.
Aşılamadan sonra ilişki oldu mu ?
2 gün kaşık ağrısı yaşadım Şuan hiçbirşey yok3 beş kişi ile konuşmuştum kusura bakma lütfen hatırlayamadım bende 3 gün duş almadım 12 gün boyunca sadece günde 1 saat istirahat ettim yemeğimi falan yaptım sadece temizlik ağırdan kaçındım bu süreçte eşim çok yardımcı oldu sağolsun evet oldu aşılamadan 1 gün sonra gün aşırı yani 1 gün durup 1 gün ilişki şeklinde 1 hafta devam etti İnşAllah tutar Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Bana 14. Gün test ver dedi ben 1 ekimden beri test yapıyorum silik çıkıyor. Kan verdim bugün dün gece leke gelince. Çok şükür hamillik haberimizi aldıkCanım yerleşme kanaması olabilir devamı gelmez inşallah bende şimdi test tutum10. Günüm bugün kocam bir negatif gördüm çok mu erken acaba doktor 12. Gün kan testi ver demişti bide senin maçıncı günün test tuttun