• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Yeni Mobilyalarım

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

B&M

FB & M & YE
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2007
8.556
25
158
37
Evleneli 7 senemiz doldu .
Düğün zamanımızda o zamanki şartlardan dolayı çok beğene beğene almamıştık mobilyalarımızı .
Çok şükür yenileme zamanızmız geldi :32:

Casa mobilyada ısrarcıydım ama tam bir salon takımının fiyatı 20.000 i buluyordu :53:

Öylesine yakınlarındaki bir mağazaya girdik , tamamen fikrim değişti :1: Country tarz mobilyalar seçtik .

Sonunda yerleşti salonum kızlar , daha eksiklerim var , ama yavaş yavaş seçe seçe alacağım :34:

Koltukları çok rahat :8:

Darısı isteyenlere :16:

Alınacaklar halı, perde , avize , aksesuar :31:

[COLOR="#800080"Örtülerimi English home dan aldım :34:

Uploaded with ImageShack.us[/COLOR]

Güncelleme ;

Bayanlar fikirleirnizi istiyorum , bu hafta halı avize ve perde kandı bakıcam

Biraz pastel tonda renklendireyim istiyorum ,
Halıyı açık krem rengi alıp içinde açık pembe-gülkurusu rengi arasında minik çiçekli birşey düşünüyorum , Sanat halıda çok hoş modeller var
Avize buna benzer birşey ;

Perde kandı ve kırlentiler English home dan beğendim ;

Bayanlar, perde kanatları ve kırlentileri English Home dan aldım.
Avizelerim de tamam
Halıyı da avcılardan aldım , dediğim gibi krem zeminli açık tonlarda ipek halı
Bir tek tül kaldı onuda yazın yeni evimize geçince yaptrıcam inşaAllah
Foto da pek belli değiller ama son hali böyle salonumun ;)

Son düzenleme:
çok güzeller bayıldım ben ama konsol yok demişsiniz ıvır zıvır tabak bardak onları nereye sığdırdınız mutfağınız büyükmü?neden soruyorum çünkü benimde en çok istyedğim şey az ve öz eşyalı ferah bir salon..şimdiden hayırlı olsun.yerleşince foto isteriz.

Cok ıvır zıvır esyam yok benim. Mutfağım da öyle çok büyük değil ama ben vitrin gibi büyük camsız dolap yaptırdım baya topluyo.
ÌnsaAllah geldiklerinde eski yeni fotoğraflarım. Cok tesekkurederim bu arada. Allah herkesin gönlüne göre versin.

güle güle kuln canım eğer ikinci resimdeki koltuklarsa çok güzel çok beğendim rengi modeli muhteşem tv ünitende hoş mutlulukla kullan inş.:16:

Teşekkürederim bayanlar :29:

gule gule kullan canim mobilyalarini :16:

bu tarz koltuklari pek tavsiye etmiyorum ben yaa, bende bu sekilde yastikli filan aldim koltuklarimi...aralarina cok fazla birseyler giriyor sonra hemencecik yapisiyor sekli kayiyor filan :14: bir dahakine ben kesinlikle bu sekilde bir koltuk almayi dusunmuyorum. :14:

gule gule kullan canim mobilyalarini :16:

bu tarz koltuklari pek tavsiye etmiyorum ben yaa, bende bu sekilde yastikli filan aldim koltuklarimi...aralarina cok fazla birseyler giriyor sonra hemencecik yapisiyor sekli kayiyor filan :14: bir dahakine ben kesinlikle bu sekilde bir koltuk almayi dusunmuyorum. :14:

Teşekkürederim :29:

Şuanki koltuklarımında oturma yerleri çift minderli kaldırıp altlarını süpürüyorum , önemli olan benim için oturumu rahat olsun , minderler kaymasın .
Fermuarlı minderler yıkanabiliyor ;)
Pazar günü masanın üst rengini daha açık renk seçmek için tekrar gidicem mağazaya , ozaman tekrar inceleyeceğim koltuklarımı ;) minderlerin kayıp kaymadığını :1:

güzel güle güle kullanın.Ben Casa kullanıyorum kaç yıldır,taş gibi sağlam .

güzel güle güle kullanın.Ben Casa kullanıyorum kaç yıldır,taş gibi sağlam .

Teşekkürederim ,
Doğrudur ;) bellona istikbal vb . gibi markalardan olmadığını hem tarz hemde fiyat olarak belli ediyor.
Benim bu aldıklarımda tamamen ağaç , sunta üzeri kaplama değil :16:

vanım eşyalar çok güzel duruyor evine yerleşince eminim harika olurlar. güle güle kullan ama yerleşince mutlaka resim koy canım bekliyoruz valla.

vanım eşyalar çok güzel duruyor evine yerleşince eminim harika olurlar. güle güle kullan ama yerleşince mutlaka resim koy canım bekliyoruz valla.

Çok teşekkürederim , inşlh güzel dururlar evimde :) bende sabırsızlanıyorum , sanki yeni evlenmişim de mobilya heycanı yaşıyorum gibi :1:
Kasımın ilk haftası gelicek inşlh:16:

Çok güzel maşallah güle güle kullanın çok beğendim. Bizde nisan mayıs gibi evlenecegiz ınşallah. Malum eşya araştırıyorum :) komple aldiklariniz ne kdar tuttu acaba ve hangi mobilya mağazası rica etsem bilgilendirirmisiniz :)

Çok güzel maşallah güle güle kullanın çok beğendim. Bizde nisan mayıs gibi evlenecegiz ınşallah. Malum eşya araştırıyorum :) komple aldiklariniz ne kdar tuttu acaba ve hangi mobilya mağazası rica etsem bilgilendirirmisiniz :)

Çok teşekkürederim , herşey gönlünüzce olsun
Modoko Duayen Mobilya, hepsi 10.000 tl tuttu koltuklarım , masa sandayelerim , tv altı ve rafları , zigon sehpalar ve köşe sehpa

Cumartesi günü bir aksilik çıkmazsa geliyor mobilyalarım kızlar :8:
Çok çok heycanlıyım :1:
Bugün aklımda belirlediğim aksesuarlardan ilk parçalarımı aldım .
English home'dan masa,köşe sehpası ve zigon sehpalar için 3 adet boy boy beyaz minik işlemeli örtüler aldım .

Sıra abajur,şamdan,çerçeve ve antika aksesuarlarda :10:

Daha halı, perde, avize alınacak , ama onları yeni evimize geçeken almayı düşünğyorum , şuan evde olanlar idare eder :31:

Sonunda yerleşti salonum kızlar , daha eksiklerim var , ama yavaş yavaş seçe seçe alacağım :34:

Koltukları çok rahat :8:

Darısı isteyenlere :16:

Alınacaklar halı, perde , avize , aksesuar :31:

[COLOR="#800080"Örtülerimi English home dan aldım :34:

Uploaded with ImageShack.us[/COLOR]

Eşyalar çok güzelmiş,güle güle,mutlu günlerde kullanın.

Bu tarz mobilya için en güzel aksesuarlar tepe home,mudo,paşabahçe ve madame coco'da bulunur.

O büyük,etnik havalı vazoyu hiç yakıştıramadım açıkçası :) Ama sanırım halı gibi,o da geçici olarak duruyor.

Eşyalar çok güzelmiş,güle güle,mutlu günlerde kullanın.

Bu tarz mobilya için en güzel aksesuarlar tepe home,mudo,paşabahçe ve madame coco'da bulunur.

O büyük,etnik havalı vazoyu hiç yakıştıramadım açıkçası :) Ama sanırım halı gibi,o da geçici olarak duruyor.

Çok teşekkürederim

Evet evet :34: tepe , zara , English Home , Mudo city , park pravo home :10:

Aynen öyle sehpa boş kalmasın diye geçiçi olarak koydum , alakası olmadığının farkındayım :1::34:

Back
X