röportajını bende okumuştum ama eklenmesi iyi olmuş..
canım el yazısı hakkında yazdıklarına en azından şu cümlesine katılmıyorum öğretmen yetersiz kalmış olabilir demişsin....buna katılmıyorum işte...siz ilköğretimde ya da lise de bir öğretmen misiniz öncelikle onu merak ettim...eğer ilköğretimde iseniz 1.sınıf öğretmenlerinin ne kadar çabaladığına muhakkak şahit olmuşsunuzdur...ben okutmadım henüz 1. sınıf ama okutan arkadaşlarımı yakından takip ettim...hepside elinden geleni yapıyor...
bir kere 50 60 kişilik sınıflar hepsinin aile durumu farklı aile durumu derken ilgiyi kastediyorum....öğretmen bir kere bilmem kaç sıfır yenik bir halde başlıyor birinci sınıfa...
ben şahit olduğum bir sınıfı anlatayım örnek olsun bir arkadaşımın okuttuğu bir sınıfta iki tane mongol vardı ve ille devam edecek dendi...bütün sınıfın düzenini bozuyolardı neler yaşadığını gözlerimle gördüm...
yani lütfen öğretmenlerden önce diğer şartlarıda ele alalım...yoksa ki öğretmen yetersiz kalmış cümlesi çok üstünkörü bir tanımlama olur...
dediğin gibi el yazısının faydaları var elbette....
iki yazı çeşiti de veriliyor öğrenciye ve hepside öğretmenim ne olur bu sefer dik yazıyla yazalım diye çırpınıyor...en azından öğrenciler aa el yazısı bize kolay geldi demiyor...bu da başka bir yönü:)tartışılır bu konu herkese de saygım sonsuz...
fakat o cümlene hiç katılmadım arkadaşım en azından benim vicdanım rahat ve gördüğüm öğretmen arkadaşlarım adına da vicdanım rahat...a.s.