• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Milli Eğitim Bakanı

konuyu ben açmak için gelmiştim benden önce davranmışsın.

kendi personelini sevmeyen,
öğretmenler gününde bile öğretmenelere hakaret edebilen
bir bakandan kurtulduğumuz için çok mutluyum.
geç bile kalınmıştı bu değişiklikte.
artık kadın bir bakanımız var.
hayırlı olur dilerim.

inşallah yeni bakan, hepimiz için hayırlı uğurlu olur..
ağustosta benim atamamı yapsın başka bişey istemem:delphin:
:bencil üye smileyi:

Umarım gelen gideni aratmaz tek dileğim bu.Personelini seven ,onlar için o mevkide bulunup o koltukta oturduğunu unutmayan bir bakan olması dileği ile..

bir zil takıp oynamadığım kaldı duyunca
nefret etmeye başlamıştık bazı kişilerden ve yenilik adı altındaki acele edilerek hazırlanmış kararlardan
bu vatanın çocuklarının hayrına kim çalışırsa başımın üstünde

inşallah gelen gideni aratmaz...
nimet çubukçu nun da önceki başarıları tartışılır gerçi...
hadi bakalım yeni bir dönem başlıyor....hayırlı olsun diyeyim...
gerçi son an son dakikada eski bakanımız yine yaptı yapacağını ve öyle çekip gitti...

umarım en iyisi oLur.
çünkü eğitimi berbat bi sisteme soktuLar öğretmenler bile anlamıyo bunu:S

yapacağı çok iş var yeni bakanın...

1- üniversitelerin artık öğretmen fazlası bulunan bölümlerini kapatacak..
2- birikmiş mezunları atayacak..
3- tabi bu arada sözleşmeli personeli kadrolu hale getirecek...
4- emekliye ayrılması gereken öğretmenleri emekliye ayıracak.. ki öncelikle bunu yapıp bekleyen adaylara yer açacak..

çok işi var çok....

ama bozulan sistemi düzelteceğinden hiç umudum yok.. eminim o da içinden çıkılmaz hale getirecek...

benim de hiç umudum yok.....hiçççç hemde....
nimet çubukçu nun da zamanında nasıl işler başardığını gördük...alıyorlar birini ötekini koyuyolar bu kısır döngü böyle devam edip gidiyor maalesef...
düzelteceğiz diye reform adında bir sürü geçmişte denenmiş tutmamış sistemleri allayıp pullayıp önümüze koyuyolar...
ben ilköğretimdeyim en son gelen sistemde tümevarımla çocuklara okuma yazma öğretiyorlar veee yine bu sistemle zeka geriliği olan çocuklara okuma yazma öğretiliyor maalesef...hiç iyiye gitmiyor eğitim sistemi bunu diyebilirim sadece....

ortada eğitim yok artık inancım kalmadı öğrenciye yaptırımımız kalmadı kalma yok ceza yok uyarı yok notu düşük verme yok boş çocuklar yetişiyor kitapların içi boş araştırmadan uzak elini kolunu sallayarak geçen öğrenciler var gelen gideni aratırsa vay halimize ben artık öğretmenim demiyorum çocuk bakıcısıyız sabah getiriyorlar akşam alıyorlar var m farkımız sanmıyorum vurdumduymaz ilgisiz saygısız bi nesil geliyor hatalı bile olsa veli çocuğuna arka çıkıyor düzelmiyor tabi tam sinirli olduğum gün bugün beni çok sinirlendirdiler yaz da geldi artık tutamayız onları

bende el yazısı iyi oldu bu sistem çok iyi oldu diyen bir eğitimciye ve veliye rastlamadım henüz...kim karar veriyor değiştirmeye sistemi anlamıyorum...kimler el atıyor bozuyor çekiyor çekiştiriyor değiştiriyor hiç anlamıyorum...
hepimiz dertliyiz...ben ilköğretimdeyim ve ben o minnacık çocuklarda saygı göremiyorken liseleri hiç düşünemiyorum hemde hiçç...
neyse arkadaşlar yılmayalım...başımızdakilerde hayır yok biz bari pes etmeyelim...

hüseyin bey bir sürü sözler verdi sözleşmeliler kadrya geçicek dedi ve hiç bir çalışma yapmadan gitti umarım nimet hanım bu sözleri unutmaz ve bir çalışma yapıp bizleri en kısa zamanda kadroya geçirirde bizde ikinci sınıf insan muamelesi görmekten kurtuluruz...

Back