Yeni Meme Küçültme Ameliyatı Olanlar Bakar Mısınız?

mformomdata

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
1.199
1.255
Yeni ameliyat olanlar meme küçültme ameliyatı için ne kadar ödediniz? Hastaneleri arıyorum cevap vermiyorlar görüşme olmadan ortalama ücret öğrensem bütçemi ayarlayacağım. Özelde ne kadara oldunuz yazarsanız sevinirim. Özellikle mersin dekiler ama diğer illerde olur ortalama fiyat tahmini açısından.

Merhabalar, revizyon oldum aynı doktora dikleştirme silikon markasını değiştirdim, küçülttüm, dikleştirdim tekrar 77.000₺ ödedim.

1 hafta evvelden fiyat aldım. istanbul mecidiyeköy çevre hastahanesi ali cem oktay. sadece küçülttürme ve dikleştirme. 70 bin tl ödeyeceğim.

Fiyatlar beni çok şaşırttı. 26 Haziranda 140 bin tl ye oldum. Ben daha öncesinde hiç fiyat araştırması yapmamıştım doktor araştırmıştım

Mersin IMC de oldum Mustafa Kemal Aksoy yaptı ameliyatı 60 Bin ödedim.
Mersinin en iyisinden olmuşsunuz hayırlı olsun🥰.benimde kuzenim oldu ve cok memnun kaldı 4 yıl falan oluyo o olalı..demek 60 bin olmus gecen sene 30 küfürdür.peki memnun kaldınız mı?istediğiniz gibi oldumu acaba?

Mersinin en iyisinden olmuşsunuz hayırlı olsun🥰.benimde kuzenim oldu ve cok memnun kaldı 4 yıl falan oluyo o olalı..demek 60 bin olmus gecen sene 30 küfürdür.peki memnun kaldınız mı?istediğiniz gibi oldumu acaba?
Açıkcası memnunum asimetriden dolayı oldum ben ameliyatı. 2 göğsüm arası çok büyük boyut farkı vardı eşitlemek için. Şimdilik büyük olan hafif daha büyük gibi ama 6 aya toparlar dedi. Onun dışında hiç bi sorun yok eli hafifmiş çok büyük ağrım morluğum olmadı. Kendince zorlayıcı korkutucu bi tavrı da yok her şeyi kolaylaştırdı diyebilirim, şunu yapma bunu yapma korse tak bu tarz şeyleri sayıp gözümü korkutmadı. Sanki olağan bi durum küçücük bi operasyon gibi davrandı. Ve bu haliyle bile göğüslerime aşık olmamı sağladı diyebilirim.

Açıkcası memnunum asimetriden dolayı oldum ben ameliyatı. 2 göğsüm arası çok büyük boyut farkı vardı eşitlemek için. Şimdilik büyük olan hafif daha büyük gibi ama 6 aya toparlar dedi. Onun dışında hiç bi sorun yok eli hafifmiş çok büyük ağrım morluğum olmadı. Kendince zorlayıcı korkutucu bi tavrı da yok her şeyi kolaylaştırdı diyebilirim, şunu yapma bunu yapma korse tak bu tarz şeyleri sayıp gözümü korkutmadı. Sanki olağan bi durum küçücük bi operasyon gibi davrandı. Ve bu haliyle bile göğüslerime aşık olmamı sağladı diyebilirim.
Yaaa cok sevindim sizin adınıza bende cok takmış durumdayım cok büyük be sarkması var bende de😔sizin yorumunuz bana cesaret verdi inşallah bende olabilirim 🙏

Yaaa cok sevindim sizin adınıza bende cok takmış durumdayım cok büyük be sarkması var bende de😔sizin yorumunuz bana cesaret verdi inşallah bende olabilirim 🙏
Ay gerçekten korkarak beklediğim vakit boşunaymış eğer eninde sonunda yaptıracaksanız bi an önce olsun demek lazımmış 🙈

X