Yeni kürtaj olanlar bakabilirmi

Dilara 2225

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
178
37
18
42
Merhaba arkadaslar sekiz haftalik kalp atimi olmadigi icin kürtaj yapilcak kürtaj kac dakika suruyo hastaneden nezaman cikiliyor kaliniyormu

Birde arkadaslar ozel hastane de ucret kadar bilgisi olan varmi

Merhaba arkadaslar sekiz haftalik kalp atimi olmadigi icin kürtaj yapilcak kürtaj kac dakika suruyo hastaneden nezaman cikiliyor kaliniyormu
Canım Allah'ım yardımcın olsun ben geçen ay oldum kürtaj ve özel hastanede oldum kesinlikle devlette önermiyorum. Ben lokal anesteziyle oldum kürtaj. Kendi doktorum geldi ve toplam 900 TL odedik 2 saate hastaneden çıktık başka merak ettiğin birşey varsa cevaplarım

2 defa devlette oldum doktorum profesordu. Genel anestezi ile oldum islemin 15-20 dk surdugunu soylediler ayilma odaya cikma derken 30-40 dk buluyor. Sabah yatisimi yaptim. Serumlar ilaclar vs baslandi oglen isleme alindim 4 gbide ciktim. Tabi bu degiskenlik gosterir benim doktorumun ameliya gunuydu haliyle hastalari belli sirayla aldilar. Lokal ile kurtaj fikri cok urkutucu geldi bana. Lokalde kendinde oluyosun. Acida hisseder insan. Benim eltim ozelde oldu onada genel anestezi yaptilar. Tabi daha hafifi ama uyuyosun tamamen

Çok teşekkür ederim bende dort Ay once dusuk yaptim kendi dustu kurtaja gerek kalmadi bunu arkadasim icin sordum cok endiseli mutlaka size soracak sorulari olacaktir birde codiv sebebiyle refakatciya izin veriyorlarmi

Çok teşekkür ederim bende dort Ay once dusuk yaptim kendi dustu kurtaja gerek kalmadi bunu arkadasim icin sordum cok endiseli mutlaka size soracak sorulari olacaktir birde codiv sebebiyle refakatciya izin veriyorlarmi
Benim kürtaj oldugum hastane çok iyiydi ilk devlete gittik o sancılar içinde sıra beklerken kimseyi yanıma almadilar bizde direk ozele geçtik özelde tek kişilik oda da eşimle birlikte bekledik kürtaj oldugum an disinda heran yanimdaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…