- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
Restoranlar sadece haftasonu mu kapalıymış bu yasaklardan bi cacık anlamadım benBen şeyi anlamadım.
Hafta içi açık olan restoranlara, hafta sonu 10 ile 20 saatleri arasında neden gidilemiyor
Hepsine bir yerde eyvallah da, bu restoranlar sadece çalışanlara mı hizmet ediyormuş?
Biz böyle anlamadık beyanı. Restoranlar artık sadece paket servis yapıyor. 20:00 den sonra kapalılar. Yalnız Halk TV de oturumda yapılan beyanın son derece yanlış anlaşılmaya müsait nereye çekilirse oraya gidebilir olduğu tartışılıyor.Ben şeyi anlamadım.
Hafta içi açık olan restoranlara, hafta sonu 10 ile 20 saatleri arasında neden gidilemiyor
Hepsine bir yerde eyvallah da, bu restoranlar sadece çalışanlara mı hizmet ediyormuş?
Evet evet hafta içi akşam 8 e kadar açıklar, 10 yapılmıştı 8 e çekildi.Restoranlar sadece haftasonu mu kapalıymış bu yasaklardan bi cacık anlamadım beniyice okuyup ezberlemeli
Yok yok hafta içi yasak yok zaten, tüm uygulamalar hafta sonu için bildirildi.Biz böyle anlamadık beyanı. Restoranlar artık sadece paket servis yapıyor. 20:00 den sonra kapalılar. Yalnız Halk TV de oturumda yapılan beyanın son derece yanlış anlaşılmaya müsait nereye çekilirse oraya gidebilir olduğu tartışılıyor.
Millet paket servislerini alır yağmur da yağmıyorsa parklarda kalabalığa devam restoranları parka getirir bizim milletimizEvet evet hafta içi akşam 8 e kadar açıklar, 10 yapılmıştı 8 e çekildi.
Hafta sonu ise sadece paket servis, müşteri yok.
Gerçekten mi? Yanılmış olmanızı diliyorumYok yok hafta içi yasak yok zaten, tüm uygulamalar hafta sonu için bildirildi.
İzlediğim ve dinlediğim her yerde restoranlar hafta sonu paket servis diyor.
Acaba şu kararlardan hangisi halk sağlığı için diye düşünüyorum düşünüyorum vallahi bulamıyorumMillet paket servislerini alır yağmur da yağmıyorsa parklarda kalabalığa devam restoranları parka getirir bizim milletimiz
Ben de sizin gibi öyle düşündüm ilk sonra birkaç haberi izledim.Gerçekten mi? Yanılmış olmanızı diliyorumÇok saçma birşey ama bu...
Tamam da hafta sonu eğitim olmadığına göre bu işde bir yanlışlık varHafta Sonu Kısıtlama Geldi, Yüz Yüze Eğitim Ertelendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın alınan kararları açıkladı. Yüz yüze eğitim ertelendi, paket servis dışında restoran ve cafelere kısıtlama getirildimemuralimlari.net
Önce yanlış anladım sandım ama doğru demek
Asıl yasak olması gereken saatler serbestken ne anlamı kalacak kısıtlamanın bilmiyorum.
Tek iyi yanı okulların kapanması oldu