Ya bazı haberler sabah 10dan akşam 8e kadar diyor bazıları akşam 8den sabah 10a kadar diyon kafam karıştı gerçekten10.00-20.00 arası serbest akşam 20.00 ile sabah 10.00 arası yasak yalnız
Tamam öyle diyo zaten.10.00-20.00 arası serbest akşam 20.00 ile sabah 10.00 arası yasak yalnız
Virüs saat 10:00 ile 20:00 arası dinlenmeye çekiliyormuş10.00-20.00 arası serbest akşam 20.00 ile sabah 10.00 arası yasak yalnız
Başta öyle yazmıyordu da canım. DüzenlenmişTamam öyle diyo zaten.
Kıraathanelere oh olmuş.
Eşim cumhurbaşkanını dinledi de o söyledi valla bilmiyorumYa bazı haberler sabah 10dan akşam 8e kadar diyor bazıları akşam 8den sabah 10a kadar diyon kafam karıştı gerçekten
Ne güzel bizi düşünen bir virüsümüz varVirüs saat 10:00 ile 20:00 arası dinlenmeye çekiliyormuş
Öyleymiş10 ile 20 arası serbest dimi
Ne anladım bu yasaktan kışın 20den sonra bi yere pek gidilmiyor kiÖyleymiş
Evet ya sormayın. Hem bu öyle bir virüs ki hafta ici de bizi hastalandırmayacakNe güzel bizi düşünen bir virüsümüz var
Aynen öyleNe anladım bu yasaktan kışın 20den sonra bi yere pek gidilmiyor kiçocuklu herkes gündüz geziyor
İnşaALLAH. Başta yapacakları şeyi en sona bırakıyorlar ya hep bu yüzden bu virüs yayılıyor böyleEvet ya sormayın. Hem bu öyle bir virüs ki hafta ici de bizi hastalandırmayacakUmarım daha sıkı tedbirler gelir de biz dikkat edenler daha fazla mağdur olmayız
65 yaşa dahil edildiler.Şu 20 yaş altının kisitlamsini hiç anlamadim bana biri açıklayabilirmi
Şu 20 yaş altının kisitlamsini hiç anlamadim bana biri açıklayabilirmi