yeni koltuk takımım için fikirlerinize ihtiyacım var.

misskokulumm

2 kızım 1 oğlum 🧿🧿🧿
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
7.242
17.391
773
41
$yemek odası.webp$halım.webp

arkadaşlar yardımınızı rica ediyorum fikirleriniz benim için çok önemli.
salonumdaki koltuk takımım yıprandığı için oturma odama koyacağım.yemek odası takımım bu takım yaklaşık 1 sene önce aldığım halım da bu.şimdi bunlara uygun bir salon takım bakıyorum.
yemek takımı spor bir takım halı da klasik desenler var.sizce nasıl bir takım almalıyım?epey baktımama kafamdaki takımı bir türlü bulamıyorum:41:

$FO,14367,29,hazar-salon-takimi-salon-takimlari-102.webp$FO,14375,29,hevin-salon-takimi-salon-takimlari-102.webp$FO,27459,53,enjoy-salon-takimi-salon-takimlari-201.webp$FO,32500,59,honey-salon-takimi-salon-takimlari-355.webp

ben de biraz önce bi siteden bunları buldum sizce nasıl olur bu tarz?renk olarak krem kahve mi olmak zorunda ki:43: halım bu tonlarda olduğu için koltukları da böyle mi almalıyım sizce?

arkadaşım senin yemek odan ve halın biçok renge uyum sağlayabilecek eşyalar..bence koltuk konusunda içine sineni al halı için kendini sınırlama ille kahve tonları olacak diye bir şart yok .şimdi halılar eskisi gibi değil ucuz artık .önce koltuk beğen halında kötü değil ayrıca pembe ve yeşil tonlarını bile kaldırır ya da turkuaz olabilir.ama yerinde olsam krem ekru tercih ederdim cuk oturur .kolay gelsin.

Back
X