Yeni kitaplara yer açın:)

slm ben bir çoğunu alabilirim eğer değiş tokuş yapmak isterseniz bende size gönderirim isimlerini yazarım kitaplarımın değiş tokuş olursa çok mutlu olurum çok temiz kitaplardır benimkiler

slm ben bir çoğunu alabilirim eğer değiş tokuş yapmak isterseniz bende size gönderirim isimlerini yazarım kitaplarımın değiş tokuş olursa çok mutlu olurum çok temiz kitaplardır benimkiler

eğerki değişl tokuş olmaz dersen asi.mirasyedi,mavi umutlar,kalbimin tek sahibi dışındaki tüm kitaplara ne istersin çünkü onlar bende var

eğerki değişl tokuş olmaz dersen asi.mirasyedi,mavi umutlar,kalbimin tek sahibi dışındaki tüm kitaplara ne istersin çünkü onlar bende var

slm benım bu lıstem eskı icinden sattıklarım satmadıklarım var ama elımdekı sattıklarım bunlar takasa pek yanasamıcam cunku paraya ıhtıyacım var eger ıstedıgın kıtap olursa cep boylar 3 dıgerlerıde 5 oyle fıyatlar ıstedıgın olursa t_pinar1984@hotmail.com
muhafazakar ask carolıne lınden
aşkta ılk çeyrek susan elızabet philips
LİNDA HOWARD--KARA MELEK
LİNDA HOWARD---SWEENEY
RACHEL GİBSON--LANETLİ TALİH
JENEFEEER BLAKE--MAJESTELERININ EMRIYLE
JOHANNA LINDSEY-- AŞKTA SENI SECTIM
JOHANNA LINDSEY--ZORLA GUZELLİK OLMAZ
SAMANTA JAMES---GONUL AVCISI
SAMANTA JAMES--AKŞAM YILDIZI
GAELEN FALEY--SEYTAN DİYORKI
gullerın fısıltısı teresa mederros
ihtiras çiceği katheen e. woodiwiss
mırasyedı grace burrowes
ısıldayan susan mallery
zor kadın susan mallery
sözde nisanlı nicole byrd
gonul hırsızı venessa kelly

Bu listenin bir kısmı elimde mevcut.Hala istiyorsanız,elinizdekileri yazarsanız takas yapabilirmiyiz bakalım.Mail adresinden haberleşirsek daha rahat olur.pinarim_2003@hotmail.com
Liste sahibi arkadaşım da yanlış anlamasın,o listenin çoğunu sattığı veya takas yaptığı için araya girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…