• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni kayit yardim

gnshusna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
593
97
118
kizlar merhaba benim lise biteli 3 sene oldu hic unv sinavina girmedim bu sene girmek istiyorum acik ogretime.ama hicbir bilgim yok.meslek lisesi okudum 4 sene ve hic kultur derslerinden bilgim yok bu yuzden bana yardimci olurmusunuz nasil ve hangi kitaplardan calisarak sinavi kazanabilirim hicbor bilgim yok bu konularda desteginize ihtiyacim var:34:

cnm bende mezun olalı 5 sene oldu :1: 2 yıllık unv. gittım ama bıraktım şimdi tekrar sınava giricem ve benim 17 aylık ta bi çocugum war bence yaparsın zaten acıkogretimin puanları çok yüksek degil kendini bi dene ve birsey daha kayıtlar 15 inde bitiyo haberin olsun

Ben de meslek lisesi mezunuydum...ve tam 14 sene sonra açıköğretimde okumaya başladım.Ünv. sınavında barajı geçmen yeterli..ben fazla bile çalışmamıştım.Şimdi kamu yönetimi 4. sınıftayım.İsteyip çalıştıktan sonra zor diye birşey yoktur.Sadece ciddiye alman lazım..Benim bu sene 5. senem, ilk sene fazla önemsemediğim için 3 dersten kaldım.Sonra işi sıkı tutarak kalmadan bu seneye geldim.Boyumcada iki evladım var.Sık sık çocuğumada söylediğim bir söz;başarı çalışmakla gelir...Kolay gelsin canım...

Saolunnn kizlar Allah razi olsun guc oldu cidden ins.kaydi kacirmadan yaparimda bu senede bu konu yuzunden uzulmem.hangi kitaplarla hazirlanabilirim peki sinava siz neleri kullandiniz nasil bir vcalisma sistemi uyguladiniz!??

cnm ben fem yayınlarının ygs kitablarını aldım konu anlatımlı gayet güzel hatta cook iyi diyebilirim martın 24 dünde sınaw war acele etmen lazım

Ayyyy hicbiseyyy bilmiyorummm bennn:(((yapamiycam kesin.konu anlatimli dergiler daha guzelmis daha acik anlatiyomus kitaplara gore bu konu hakkinda bilgin varmi peki canimm??

cnm dergimde wardı benim ama cokkk yani 12 sayı falan marta hem yetişmez hemde cok ayrıntılı gerek yok fem yayınlarının kitabını al sen ve tarihten direkt inkilap tarihine calıs ilk cag falan oku gec calısma en cok soru inkilap tarihinden geliyo

Hmm sozel istiyorum bende zaten turkcede yaparmm gecerm ins.cook umutsuzum amaa neyse artikk

Back