• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni katıldım onerım var:)

gulsumuyanik

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2013
46
2
86
35
Ankara
arkadaslar merhaba ben sıteye yenı uye oldum 4 ay once 3 haftada 10 kılo vermıstım fakat kılo vermem durdu ve bazen yedım mı oturup 7 halley falan yıyorum. 1.60 boyunda 50 kıloyum hedefım 47 onerılerınız var mı

Pekı ne yedın yada yemedın nasıl versın bu kadar kısa sürede bu kıloyu onerı olarak yesıl çay yada zayıflamaya yardımcı bıtkı çayları ıcebılırsın metobolızmanı hızlandırır

3 haftada 10 kilo mu:53::53::53::53:
nasıllll bende istiyorum bu formülü lütfenn

sabah 1 cavdar ekmegı ekmek bıtene kadarda peynır zeytın ve salatalık yedım peynır yaglı zeytınde tuzluydu galıba cok dıkkat etmedım. öglende ya corba yada calıstıgım ıcın tavuk doner alıyordum sadece tavuk donerın ıcını yıyodum gunde mutlaka 2.5 lt su ıctım ve mesela 4ten sonra hıc bırsey yemedm belki 1 meyve 4 aydır kılomu koruyorum. ama 47ye dusmek ıstedıgım ıcın yenıden baslıcam. ve bu dıyet sureesınce cok fazla patlama yasadım yanı bır suru cıkolata falan ama verdım yanı:)

Pekı ne yedın yada yemedın nasıl versın bu kadar kısa sürede bu kıloyu onerı olarak yesıl çay yada zayıflamaya yardımcı bıtkı çayları ıcebılırsın metobolızmanı hızlandırır

ya ben yesıl cay ıctım uzun bı sure ama pek faydasını gormedım acıkcası sıdı hıbuskus cayına basladım bakalım.

Back
X