Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pekı ne yedın yada yemedın nasıl versın bu kadar kısa sürede bu kıloyu onerı olarak yesıl çay yada zayıflamaya yardımcı bıtkı çayları ıcebılırsın metobolızmanı hızlandırır
sabah 1 cavdar ekmegı ekmek bıtene kadarda peynır zeytın ve salatalık yedım peynır yaglı zeytınde tuzluydu galıba cok dıkkat etmedım. öglende ya corba yada calıstıgım ıcın tavuk doner alıyordum sadece tavuk donerın ıcını yıyodum gunde mutlaka 2.5 lt su ıctım ve mesela 4ten sonra hıc bırsey yemedm belki 1 meyve 4 aydır kılomu koruyorum. ama 47ye dusmek ıstedıgım ıcın yenıden baslıcam. ve bu dıyet sureesınce cok fazla patlama yasadım yanı bır suru cıkolata falan ama verdım yanı:)
Pekı ne yedın yada yemedın nasıl versın bu kadar kısa sürede bu kıloyu onerı olarak yesıl çay yada zayıflamaya yardımcı bıtkı çayları ıcebılırsın metobolızmanı hızlandırır