• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni kararsızlığımm yardım lütfenn

EbruuLy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
782
53
318
İstanbul
Selam kızlar yeniden bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var yemek takımım ve çatal bıçak takımım aşağıda mevcut bu takımın yanına karacanın su ve kadeh takımını almayı düşünüyorum sizce nasıl olur yoksa farklı bir modelmi düşünmeliyim? yemek takımımın sadece kenarları ince gümüş çizgili olduğu için uyumlu lur diye düşündüm ama sizlerede danışmak istedim. Yoksa sade hiç desensiz bi modelmi seçmeliyim paşabahçe tarzı? fikirlerinizi paylaşıranız beni çok mutlu edersiniz. Şimdiden teşekkürler.. :69::69:

yemek takımım
Eki Görüntüle 965926
çatal bıçak takımı
$halley-800x800.webp
ve almayı düşündüğüm su takımı
$pr_01_146_max.webp

Selam kızlar yeniden bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var yemek takımım ve çatal bıçak takımım aşağıda mevcut bu takımın yanına karacanın su ve kadeh takımını almayı düşünüyorum sizce nasıl olur yoksa farklı bir modelmi düşünmeliyim? yemek takımımın sadece kenarları ince gümüş çizgili olduğu için uyumlu lur diye düşündüm ama sizlerede danışmak istedim. Yoksa sade hiç desensiz bi modelmi seçmeliyim paşabahçe tarzı? fikirlerinizi paylaşıranız beni çok mutlu edersiniz. Şimdiden teşekkürler.. :69::69:

yemek takımım
Eki Görüntüle 965926
çatal bıçak takımı
Eki Görüntüle 965929
ve almayı düşündüğüm su takımı
Eki Görüntüle 965936

canım yemek takımın çok sade bence bu su takımı yemek takımını şenlendirecektir bence yakışır bu su takımını alabilirsin bence canım

kendimce çizgili olanı daha zarif ve şık buldum ama senin beğendiğinde gözü hoş gelenlerden tatlım :6:

ben senin almayı düşündüğün takımı çok beğendim, yemek takımınla çok güzel bir kombinasyon oluşturuyor bence.

benim yemek takımım ve çatal bıcagımda ikisinede o kadar cok severim aldım ki:D güle güle kullan canım bana bunları aldıgım yerde calısan kız senn su takımını gostermişti beğenmiştim bende sonra kasadan döndüm almadım cunku bi anda cok gereksiz geldi ve su takımları cok gereksiz geliyor bana hem gereksiz hem pahalaı :Dgiderim 12 tane ayrı ayrı alırım dedim begendiğim bardakları cunku bazı parçalrı cok gereksiz ve hiç kullanılmıyor ben almadım almayıda düşünmüyorum sanırım :D

Aynı su takımının 12 kişiliği bende var.700 tl para verdim ama desenleri elde yıkamama rağmen çıktı. Şimdi geri vermeye uğraşıyorum. Sakın diyeyim alma bu takımı. Karacada kendinden desenli bir su takımı var nette resmi yok ondan al ya da paşabahçeden düz olanlardan al en azından makineye de koyabilirsin. Hacizine tavsiyem :54:

Aynı su takımının 12 kişiliği bende var.700 tl para verdim ama desenleri elde yıkamama rağmen çıktı. Şimdi geri vermeye uğraşıyorum. Sakın diyeyim alma bu takımı. Karacada kendinden desenli bir su takımı var nette resmi yok ondan al ya da paşabahçeden düz olanlardan al en azından makineye de koyabilirsin. Hacizine tavsiyem :54:

:26: gerçekten mi :14: ne kadarda beğenmiştim evet 700 lira hala çok şaşırdım şimdi tamda karar vermişken :43: teşekkür ederim uyarın için canım inşallah geri alırlar

benim yemek takımım ve çatal bıcagımda ikisinede o kadar cok severim aldım ki:D güle güle kullan canım bana bunları aldıgım yerde calısan kız senn su takımını gostermişti beğenmiştim bende sonra kasadan döndüm almadım cunku bi anda cok gereksiz geldi ve su takımları cok gereksiz geliyor bana hem gereksiz hem pahalaı :Dgiderim 12 tane ayrı ayrı alırım dedim begendiğim bardakları cunku bazı parçalrı cok gereksiz ve hiç kullanılmıyor ben almadım almayıda düşünmüyorum sanırım :D

aynen canım aslında başta banada mantıksız gelmişti ama mantıklı düşününce çay takımı mecbur alınması gerek su bardaklarıda aynı şekilde e yemeğin yanında özel misafirler için kadehte olması gerek diye düşündüm tek tek bernardodan veya paşabahçeden hesapladığımda aynı paraya geldi bari uğraşmadan takımını alırım diye düşünmüştüm ama sanırım vaz geçicem çünkü desenleri silinebiliyomuş :43:

Ne dmek canım hem bir dünya para hem çeyiz sonuçta insan özenerek alıyor bir şey olsa içi gidiyor

Canım kombinasyonun oldukça hoş su takımı abartı durmaz yakışır yinede daha sade olsun istersen sadece bardak ucu gri şerit geçen modeller var onları tercih edebilirsin ama böylede çok güzel:16:

Canım tamda içimden geçeni söyledin aşağıdaki linkte kenarı çizgili var nasıl sence ama tek tek çok pahalıya geliyo :44:
http://www.bernardo.com.tr/gourmet-platinum-717

Canım şöyle yapabilirsin masaya koyacağın bardakları alabilirsin sadece rakı bardağı ya da diğer bardaklar kullanılırmı yemek takımınla eğer almak isteseydim ben ayaklı su bardağını alırdım ya da küçük su bardaklarında masamda takım olurlardı diğer türlü çok bahalı paşabahçenin olabilir bu tarz ürünleri ya da porlandın daha uyguna bende böyle bir desen istiyorum yemek takımıma ama daha kare tarzında olanlarından :16:

Canım şöyle yapabilirsin masaya koyacağın bardakları alabilirsin sadece rakı bardağı ya da diğer bardaklar kullanılırmı yemek takımınla eğer almak isteseydim ben ayaklı su bardağını alırdım ya da küçük su bardaklarında masamda takım olurlardı diğer türlü çok bahalı paşabahçenin olabilir bu tarz ürünleri ya da porlandın daha uyguna bende böyle bir desen istiyorum yemek takımıma ama daha kare tarzında olanlarından :16:
sanırım haklısın canım sadece ayaklı bardak ve su bardağı karafı olsa yeter bana rakı bardağı olsun çay bardağı olsun bunlar ayrıyettende alınabilir mantıklı geld bana aynı olmak zornda değiller sonuçta

sanırım haklısın canım sadece ayaklı bardak ve su bardağı karafı olsa yeter bana rakı bardağı olsun çay bardağı olsun bunlar ayrıyettende alınabilir mantıklı geld bana aynı olmak zornda değiller sonuçta

Tabi ki canım değiller rakı takımını ayrı kullanacaksın su bardağı ayrı alınır masada misafirine meşrubat-su bardağını ayrı kullanacaksın ben kendi beğendiklerimden kombin yapma taraftarıyım gönlüm hiçbirinde kalmamış :9:

Back
X