yeni itiraflar

acemiperi

Şükür Rabbime
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
8.605
524
malum siteden taze itiraflar buyrun:

Kısa günün kârı
Bir arkadaşımı bekliyorum. Önünde tartısıyla küçük bir çocuk para kazanmaya uğraşıyor. Epey bekledikten sonra kimse tartılmayınca kadının birine sesleniyor: "Abla tartılmak ister misin?" Sinirli bir red cevabı alınca: "Tamam abla, kızma. Zaten benim tartı 120 kg'a kadar çekiyor. Ben eğer tartılmak istersen şurada kantar var ona git diyecektim. Tanıdık da." Sonuç olarak "Ne münasebet!" sözlerinin arasında tartıya çıkan bir kadın, "Olmadı abla, bir daha!" diye üç kez tartan bir çocuk, yine "Gördün mü bak! 70 kiloyum." diye üç tartı parası veren aynı kadın. Çocuğa mı güleyim, hemcinsime mi şaşırdım.

Artistik patinaj
Trafiğin onca yoğunluğunu hiçe sayıp yasak yerden agresif bir U dönüşü yapıyorum... Döner dönmez karşılaştığım, motoruna yan oturmuş motorize polis memurunun anonsunu aynen aktarıyorum. "XYZ' ci arkadaşım, hareketi ben çok beğendim. Artistik dalda derece yaptın, çek sağa bir tebrik edeyim de öyle git." Yok canım, ne cezası alnımdan öptü gönderdi...

Rüya tabirleri
İki gün üst üste rüyasında profiterol görünce, rüya tabirleri kitabına bakmaya çalışan kişi benim kardeşimdir. Profiterol yoktur, o eski kitap. Sütlaç vardır belki, ona bak." diyen de annem... Magmaya bir öğrenci, bir tam lütfen.

Zorlu yolculuk
Yorgun geçen bir günün sonunda otobüsle eve dönüyorum. Kendime zar zor oturacak bir koltuk bulup kendimi bırakıvermişim. Ayaktaki amcalar "Bize yer vermeyecek misin?" der gibisinden gözümün içine bakıyor. Ben de içimden "Kusura bakmayın, babam gelse yer veremem" diye geçiriyorum. İleriki durakta gözlerime inanamıyorum, babam otobüse biniyor. Arabayı servise bırakmış o da otobüsle dönüş yapıyor. Usulca kalkıp babama yer verirken magma yolculuğunun geri kalan kısmını ayakta tamamlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…