• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni İş Yeni Deneyimler !!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Morfo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Morfo

Nirvana
Pro Üye
29 Kasım 2009
7.073
66
683
42
İstanbul
Onca sıkıntı zahmet,bekleyiş,hayal kırıklığı,moral bozukluğu...Ardından iş görüşmlerii.. vee yeni bir işiniz var artık..Herşey tam bitti derken bu seferde iş ortamına,arkadaşlara,işinize alışmaya çalışırken çektiğiniz sıkıntılar..Peki neler yaşadınız..Ben gibi yeni işe başlayanlar ve uzun zamandır çalışıyor olupta işe başladığı ilk günü unutamayanlar...Deneyimlerinizi paylaşarak bu sıkıntılı günlerimizi atlatmaya yardım eder misiniz ?:3:

Benim ilk günlerim güzeldi ..Daha önceden tecrübeli odluğum için zorlandığım bir konu olmadı .Bir önceki firmamama göre daha fazla çalışan ve müşteri var bunlara alışmaya çalışıyorum.Yalnız ilk gün çok uykum vardıbayanssulusmile bu kötü bişiy...Birde çalıştığım bölümde diğer arkadaşlaragöre büyüğüm..Herkes tecrübeli olduğu için ben bilirim havalarında olan kişiler olabiliyor..Ve karşılarındakini nasıl desem küçük görebiliyorlar zaman zaman ,bazıları tabii..Amaa bunun yanında çok çok yardımcı olan arkadaşlarımda var sağolsunnnopuyorumnanaktan

Back