YENİ InStyler saç şekillendiriciyi kullanan varmı ??

Bende kullandım ve öle değil çok güzel ben çok memnun kaldım gerçekten çok çok güzelllll

sende sahte ürün aldın heralde çünkü ben çok memnunum ilk defa saçlarımda yanık kokusu hissetmeden saçlarımı şekillendirebiliyorum hihoyyyt ayrıyetten kullanan arkadaslarımda memnunlar

Peki ne kadara aldın arkadaşım???? 85'e kadar inmiş görünüyor da...

ben vimjo dan kampanyalı ürün olduğu için 109 tlye aldım başka yerlerde 150 ve üstü nerdeyse 85 de çok düşük ya sahtedir o dikkat et

internetten almayın ya televizyondaki reklamından alın böylece sahte alma ihtimalide olmaz.

Sanırım ben de sahtesini aldım :) Facebooktaki reklamdan almıştım geçen haftasonu. Ama şunu söyleyebilirim saçlarım kalın telli, belime kadar uzun ve kıvırcık (dikkat dalgalı değil safi kıvırcık) buna rağmen yumuşacık ve dümdüz yapabiliyorum bu alet ile. Ayrıca maşa gibi kullandığımda da süper dalgalar yapıyor.

Evet kullanmak biraz zor. Ya da bi tekniği var. Henüz deneme aşamasındayım ama mutlaka keşfedeceğim. En azından ne kadar uzun zamanda saçınızı yapmaya çalışırsanız çalışın, yanık ya da kırık olmuyor. En güzel tarafı da bu zaten.

Bir de düzleştiricideki gibi kalıp gibi saç beklentiniz varsa tabiki hayal kırıklığına uğrarsınız.
Çünkü bu bildiğimiz fön gibi. Bir çoğumuz saç düzleştiriciler çıktığından beri fönlü saçı unuttuk. Fönde saç yapışık ve kalıp gibi olmaz.

Yanlız sormak isteğim bir şey var sankı fırçası sert ve daha uzun kıllı olması gerekiyormuş gibi. Orjinal ürün alanlarda da aynı durum mu var ? Fırça sert değil mi?

ben de çok merak ediyordum bunu.bazıları çok memnun ama beğenmeyenler de olmuş.alsam mı acaba.
saç düzleştiricim de maşam da var aslında.gerekli midir ki bu.kararsız kaldım bak şimdi

Son düzenleme:
her konu ve üründe olduğu gibi bundada kullanıcı yorumları farklı.ayy gerçekten kafam karıştı kısslarrkafamçokkarıştı

kızlar sakın ama sakın almayın. ben saçlarıma çok güzel fön çekerim, uzun ve gür olmasına rağmen.ben bile yapamadım. bu ürünü bana eşim almış sürpriz yapmak istemiş garibim ama sonuç fiyasko. saçlar düzleşmiyor sizi de sinir sahibi yapıyor. benim saçlarım birbirine yapıştı resmen. bukle zaten imkansız. ben de tv de görünce süper demiştim ama 100liramız çöpe gitti resmen. aradığınızda da satın aldığınız yeri "hijyenik ürün iadesi olmaz" diyorlar. yok ben illa alıcam diyorsanız ben size yarı fiyatına vereyim:) şaka bir yana hiiiiiiiiiiiiiiç tavsiye etmiyorum.

benim arkadasım kullanıyor. o kadar da kötü deil aslnda . ilk onu almayı düşünüyodum yorumların hpsini okuynca vazgectim . ama grcektende gzel yapmıyor. bn bu aralar alıcam . babyliss mi alsam rowenta mı ? :87:

Bende de 4-5 aydır var ama hiçbir işimi görmedi malesef... hiç hiç tavsiye etmem

bende kullnıyorum çok memnunum almk isteyenlere tavsiye ederim arkadaşlar

acaba alan bazı arkadaşlar şekillendirmeyi yani kullanmayımı beceremiyolar biraz :78:
mesela bende remington saç düzleştirici aldım deneyerek.satan kızlar aldığım ürünle benim saçıma harika dalgalar yaptılar ama ben bin kere denememe rağmen benzerini bile oluşturamıyorum.sadce düzleştirebiliyorum:95:

evet bende aldım ve silindir gbi dönen yeri hiç bişekilde ısınmıo ısınsa güzel yapıo yani benimki bi ısınıo bi ısınmıo bozuk heralde çözemedim ve 64 liraya aldm kahretsin bende pişmanım alan varsa o silindir gbi dönen baslık ısınıomu yoksa ısınmıomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…