YENİ InStyler saç şekillendiriciyi kullanan varmı ??

gulizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
96
Yer
Diğer
arkadaşlar fırçalı ama değişik bi sistemle çalışan bu şekilllendiriciyi hiç kullanan ve memnun olan varmı aranızda??
:uhm:
ellerimi yakmadan, elektiriklenmeden ,hacimsizleştirmeden, kısa sürede düzleştiren bir düzleştirici ve iri doğal bukleler yapan şekillendirici tavsiyeleri istiyorum...a.s.:enbuyukkk:

mrb. reklamları sürekkli dönüyor nette de . ben de merak ediyorum. memnun kalan varsa almayı düşünüyorumm

aynen cnm ama yeni olduğu için kullanıp bizi aydınlatack arkadaşlar yok sanırımbilmiyorumkismile

aynen cnm ama yeni olduğu için kullanıp bizi aydınlatack arkadaşlar yok sanırımbilmiyorumkismile

mrb canım. bugün telefon numaramı bıraktım. hani yapısını öğreneyim diye. teflon mu çelik mi ne bunun yapısı dedim. telefondaki kız da bilmiyo ne olduğunu deli mi ne şaşırdımmm kaydirigubbakcemile3 şimdiye kadar alıp ta memnun almayan yokmuş. garantisi de varmış. memnun kalmadığında iade edilmiyormuş. bakalım bizim iş yerinden bir arkadaşa sipariş vericez geldiğinde deneyip buraya yazarım canım

bugün fox ta reklamı vardı tvde ilk kez gördüm.kullanımı diğer düzleştiricilerden daha kolay gibi görünüyo..ama ısısı az sanki yeterince düzleştirmiyo gibi geldi bana..bide dalgayı nasıl yapıyor bi türlü keşfedemedimkaydirigubbakcemile3

sende zor yerden sormuşsun cnm kıza:roflol:

indirimim de indirimliyli baya fiyatı bi bakın istersenis a.sdeneyimlerinizi bekliyorum cnm

tatlım ben de nette videosunu seyretmiştim bukleyi kendin elinle dolayıp yapıyosun . arkadaş sipariş etti bakALIM p.tesi gelecek . deniycem yazarım burdan :)

ya bende almak istiyorum indirim.im diye bi site buldum 99tl ye düşmüş almak istiyorum ama garantisi varmı yokmu bilmiyorum geldi bozuk çıkarsa napacam daha önce bu siteyi duyan eden var mı güvenilirmi sizce bide alan arkadaş memnunmusun lütfen yarın bize bildir nasıl olduğunu bende yarın sipariş vereyim

mrb kızlar. bizim sipariş geldi bugün. gelir gelmez de denedik. tam bir fiyasko ! asla almanızı tavsiye etmiyorum. en kötü düzleştiriciler bile daha ii düzleştirir emin olun.

mrb kızlar. bizim sipariş geldi bugün. gelir gelmez de denedik. tam bir fiyasko ! asla almanızı tavsiye etmiyorum. en kötü düzleştiriciler bile daha ii düzleştirir emin olun.

cnm cidimisin okaa kötü yani?:1shok:

nesi kötü??ısısımı az geliyo ki??fisfisfis

cnm cidimisin okaa kötü yani?:1shok:

nesi kötü??ısısımı az geliyo ki??fisfisfis

3 aşaması var canım. bi de maşa da yapılıyo diyolar ya alakası yok anca uzun pırasa gibi ince saçın olcak öyle olur. ayrıca maşa gibi tutmuyor saçı. elinle sıkıştırınca maşası dönüyo çünkü sabit değil. hiç bulaşmayın derm paranıza yazık. düzleştiğrmiyoda . ben 4 sene önce aldım bi fön makinesi o bile bundan daha iyi

ben almadım şahsen ama böyle tv.de gördüğüm ne olduğu belli olmayan şeylere pek güvenemiyorum açıkcası...illa da saça fön görüntüsü vermek istiyosak piyasada bildiğimiz markaların çok daha güzel fırçalı makineleri var.en azından yeri belli,garantisi belli.yine söylüyorum işe yarıyo mu hiç bir bilgim yok tabi...:umursamaz:

kızlar bende epey bi araştırdım bu ürünü sonun da arkadasımın çok uyguna almış olduğu bi siteden bende sipariş verdim aldığıma da pişman olmadım çok memnun kaldım çünkü daha öncesinde braun marka saç düzleştiricisi kullanıyordum ama saçımı üst üste defalarca uygulamama ragmen istediğim düzlükte olmuyordu ve uçlarını çok yıprattmştı ınstyle ile kısa sürede şekil verebiliyrom hemde saçımı hiç kurutmadı hihoyyyt

hangi siteden aldığıını söylermisiniz özelime

hangi siteden aldığıını söylermisiniz özelime

özele msj yazamıyorum ama arkadasım reklamını kadınlar kulubunde görmüş yeni bi site galiba bende ilk kez alışveriş yaptım vimjo dan

Peki ne kadara aldın arkadaşım???? 85'e kadar inmiş görünüyor da...

ben sipariş ettim.ama maalesef sahtesi geldi.

Arkadaşlar ben ürünü kullanıyorum gerçekten çok güzel düzleştiriciler gibi değil ve çok kısa sürede çok güzel sonuçlara ulaşıyorsunuz kesinlikle tavsiye ederim hatta 02165282828 den sipariş verin garantili çok güzel bir firma çok yardımcı oluyorlar

kesinlikle diyorumki beş para etmez sakın almayın kötü diyenlere inanmadım reklamlarında hakikaten çok büyük kolaylık gibi görünüyordu ama asla reklamlardaki gibi değil. şunu anladım bu internet üzerindeki reklamlardan aldığım 3.ü ürün oldu. bilerek görerek satın alınmalıihtiyaç olan herneyse.. naçizane fikrimi paylaştım almak isteyenlere duyrulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…