- 28 Şubat 2010
- 2.430
- 3
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
canım çok teşekkürler yaaa süper analiz vallaha... ben de aynı senin dediğin tonları kullanıyorum makyajda. saçlarım kısa bir süre öncesine kadar sarı röfleliydi ama şimdi bronz kahve yaptım. karameli de düşünmüyor değilim ama zaman geçsin biraz. kaşlarımı da keşke kalınlaştırabilsem. bırak kalınlaştırmayı çıkmıyor bile. üniversitede tez hazırlarken bir döküldü sonra ne yaptıysam çıkmadı. ben de kalıcı makyaj yaptırmak zorunda kaldım. ileride param olursa kaş ektirme yoluyla ancak kalınlaşırlar herhalde... inşallahh...çok teşekkür ederim uğraştığın için canım.
zeytin yağı, yağ karışımı sürekli uyguluyorum. ben de gece yatıyorum hatta bazen. hani sorayım dedim onun dışında bişey gerekir belki diye bulmuşum güzellik uzmanımısaçım boya.. üzerine boya tutmuyo şimdi ayrıca benim hamur açıcımla dalga geçme.. hamur, açıcı
merhaba arkadaşım tecrübelerine güveniyorum ve yüreğine sağlık.. bişey sormak istiyorum ..ben buğday kumral arası tenim var bana ne renk saç gider? birde yüzüm bebek gibiydi o kadar çoksivilce atttıkı baş edemiyorum ne yaopabilirim ? tşk ederim şimdiden..
fotoğraf eklemeyi bilmiyorum ekleyebilsem sana gönderiridim resmimi am bilmiyorum tarif edersen gönderebilirim:..
meraba miriana.madem güzellik uzmanısın banada yardımcı olursan çok sevinirim.bnmde başım sivilce ve siyah noktalarımla dertte.buhar banyosu yapıp pamuk yardımıyla sıkıorum ama 1 haftaya geri gelioalr.forever lıvıng ürünleri kullandımçonlarda çözüm olmadı.neyapıcm bilmiorum.biraz yağlı br cildim var.gün sonunda yağlı oluor.ve sivilcemde var tabi
cnm aynı sorun bendede var oncelıkle cıldın dostu elma ve sudur buna dıkka et clean clearın tonıgını gunde ıkı kez oglen ve gece olmak uzere uygula..yukarıda çörek otu maskesı onerdım 1 msj yukarda cnm onu yap ıyı gelecektır..
clean clear nekdr etkili olur ki sende etkisini gösterdimi?? birdee o bahsettğin maskeyi ağda olarak kullanıolarmş :S:S çörek otunu eritip ağda yapıolarmış.yüzümzdeki tüyleri yolmasın sonra :S