Yeni İmaj İsteyenler Bana Gelsin..

SacDuzlestirici

Sabahın İlk Işıkları.....
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
2.430
3
öncelikle biraz kendine güven isteyen bir konu..bana kalırsa değil ama sizin açınızdan sanal bır ortam oldugundan dolayı cesaret edebilirmisiniz bilmiyorum..
şöyleki: sade bir yüz resminizi( mumkunse pıgsel buyuk olsun net ) buraya koyun..önce ve sonra diye size yapılması gereken değişiklikleri ben fotoshop ve farklı sıtelerden yapıp size göstereceğim..yanı b uraya yukleyecegım..dediğim gibi lütfen net resimlerinizi koyun.mumkunse saçınız yuzunuze gelmesin..:) ayrıca cılt, saç ,makyaj,bıtkısel karışımlar maskeler vs..sorunlarınızıda yazabilirsiniz..size uygun urunlerı ve makyaj tarzı ve renklerı soyleyebılırım..lorealın eskı uzmanı ve profosyonel makyözüm..tesekkurler..

arkadaslar lutfen eklentıden yuklemeyın resım ufak çıkıyor ornek resımler ve yardım lınkı ....

buraya tıkla resımlı anlatım var
ben galıba anlatamadım ! arkadaslar gozlerınız kısık resım yuklemeyın..kucuk resımler olmuyor pigselı buyuk resımler oluyor...örnek resımler yukluyorum lutfen bunlar gbı olsun yukledıgınız bakın boyle sıze cevap veremeyınce uzuluyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
hangisi işine daha çok yararsa canım. teşekkür ederim:

canım öncelıkle kıvırcık sıyah saç sana guzel yakışıyor..ben sadece bıraz farklı bır açıda tabı oldugu kadarıyla uğraştım..ben sana karamel ve kahve renklerı cok yakıştırdım..sana olmayan renkler ise uç sarı renkler ve kızıl tonları..koyu mora yakın kızıl belkı olur ama bogabılır senı karamel hoş oldu tenıne..sadece kaşlarını bıraz kalınlastırman gerek guzel olur bence ben yapamadım soylıyım dedım sadece..yadırgaman dogal ama umarım begenırsın sana uygun lens ve makyaj teknıklerını uyguladım tabı bunlar gunluk makyaj degıl bıraz daha kokoş olsun ıstedım :) ışıltılı pembe ve şeftalı rujlar sana cok yakışır..farda hemen hemen her renk olur kahve boguyor ama..allıkta yıne şeftalı ve uçuk pembeden şaşma derım..fosforlu renkler kesınlıkle sana gore..küt saç denedım olmadı ama omuz hızasında dalgalı modeller guzel oluyor 2 cı resımde oldugu gıbı..bal rengı ve mavi lens denedım yakıştı açık yesılde guzel olur umarım sevmişsındır sevgıler

o zaman ben sana bi soru sorayım hemen saçım kıvırcık, malum kırılmaya daha yatkın. önerdiğin bi maske var mı;? bir de saçım koyu kahve. açmak istiyorum. lorealin hamur açıcısı varmış, önerir misin

canım benımde dalgalı ve gur ustelık çalı gıbı kuru ben zeytınyağını ısıtıp sıcakken sac uclarıma yedırıyorum..bırde aktardan bırcok yagın karışımı olan bı yag aldım..onu uyguluyorum haftada bır hatta gece surup sabah yıkıyorum..bırde sac serumları var gunluk kullanım için...elıdorunkı en uygunu durulanmıyor ama..sen zeytınyagı ıle seruma başla 1-2 ay dene olmadı yıne burdayım..hamur açıcısına koptum o ne oyle :)..koyu kahve dogal rengınse cok daha kolay acılır..once onu ogreneyım bırde ne renk ıstıyorsun onu..oyle cvblıyım..

canım çok teşekkürler yaaa süper analiz vallaha... ben de aynı senin dediğin tonları kullanıyorum makyajda. saçlarım kısa bir süre öncesine kadar sarı röfleliydi ama şimdi bronz kahve yaptım. karameli de düşünmüyor değilim ama zaman geçsin biraz. kaşlarımı da keşke kalınlaştırabilsem. bırak kalınlaştırmayı çıkmıyor bile. üniversitede tez hazırlarken bir döküldü sonra ne yaptıysam çıkmadı. ben de kalıcı makyaj yaptırmak zorunda kaldım. ileride param olursa kaş ektirme yoluyla ancak kalınlaşırlar herhalde... inşallahh...çok teşekkür ederim uğraştığın için canım.

zeytin yağı, yağ karışımı sürekli uyguluyorum. ben de gece yatıyorum hatta bazen. hani sorayım dedim onun dışında bişey gerekir belki diye bulmuşum güzellik uzmanımı saçım boya.. üzerine boya tutmuyo şimdi ayrıca benim hamur açıcımla dalga geçme.. hamur, açıcı

rıca ederım guzelım ne demek..senın yuz hatları melezler gbı napsan yakışır ama ıllede karamel olsun yazın yaptır bence..kaşlara gelınce bencede eklettır neden olmasın.öpuyorummyerimseniben

zeytın yagı en etkılı yontemdır yıllardır başka çare bulamadım ben saçıma vallaha..işte onu yapıyorum banyoda mutlaka yogun saç kremı ıle 10 dk bekletıyorum cok yıkamıyorum hatta aşırı kuru cunku..bazen dışarı bebek yagı surup cıktıgım oluyor..herturlu markayı aldım şampuan maske krem ama hıcbırı bıtkısel yagların yerını tutamadı..bu arada zeytınyagına yumurta sarısıda eklerım arada oda proteın oluyor sende dene..bırde eczanede vıtamın kapsullerı var onlardanda kullanabılırsın..ben sana kullandıgım o karışımın resmını koyuyorum aktarcıdan alabılırsın agır ama guzel bır kokusu var ama belkı seversın bılemıyorum..

teşekkür ederim canım.. ben de yumurtayla yağ karışımımı karıştırıp uyguluyorum ayda iki kere falan. aynı yöntemleri kullanıyormuşuz ama vitamin kapsüllerini hiç denemedim onu da denerim

ben gündüzleri, elseve in arı sütlü gündüz kremini kullanıyorum. o da yumuşacık yapıyor.. önlüyordur tahminimce kırılmayı

merhaba arkadaşım tecrübelerine güveniyorum ve yüreğine sağlık.. bişey sormak istiyorum ..ben buğday kumral arası tenim var bana ne renk saç gider? birde yüzüm bebek gibiydi o kadar çoksivilce atttıkı baş edemiyorum ne yaopabilirim ? tşk ederim şimdiden..

fotoğraf eklemeyi bilmiyorum ekleyebilsem sana gönderiridim resmimi am bilmiyorum tarif edersen gönderebilirim:..

meraba miriana.madem güzellik uzmanısın banada yardımcı olursan çok sevinirim.bnmde başım sivilce ve siyah noktalarımla dertte.buhar banyosu yapıp pamuk yardımıyla sıkıorum ama 1 haftaya geri gelioalr.forever lıvıng ürünleri kullandımçonlarda çözüm olmadı.neyapıcm bilmiorum.biraz yağlı br cildim var.gün sonunda yağlı oluor.ve sivilcemde var tabi

canım kahve ve kumral tonları guzel gder sana..karamelde hoş durur aralarına koyu sarı balyaj ıle..çörek otunu toz halıne getır içine bal karıstr ve yuzune sur 40 dk beklet yıka..gecelerı sıvılcelerıne kırmızı kantoron yagı sur ıltıhabı onler izlerı gecırır..cıldın cok yaglıysa gunde ıkı kere tonık kullan sevgıler

cnm aynı sorun bendede var oncelıkle cıldın dostu elma ve sudur buna dıkka et clean clearın tonıgını gunde ıkı kez oglen ve gece olmak uzere uygula..yukarıda çörek otu maskesı onerdım 1 msj yukarda cnm onu yap ıyı gelecektır..

clean clear nekdr etkili olur ki sende etkisini gösterdimi?? birdee o bahsettğin maskeyi ağda olarak kullanıolarmş :S:S çörek otunu eritip ağda yapıolarmış.yüzümzdeki tüyleri yolmasın sonra :S

bu arada sıvılceler için lavanta çayı için iç temızlıgı yapıyor aktarcılarda var..aynı zamanda çörek otunuda haftada 1 tatlı kaşıgı ezıp yıne balla yıyebılırsnz bagısıklık sıstemını super guclendırır

clean clear nekdr etkili olur ki sende etkisini gösterdimi?? birdee o bahsettğin maskeyi ağda olarak kullanıolarmş :S:S çörek otunu eritip ağda yapıolarmış.yüzümzdeki tüyleri yolmasın sonra :S

canım ben sana ıyı bır tonık onerdım marka verdım sıvılcedeve gozenekte en ıyı sonucu beren bence o..kullanmadgm seyı onerırmıyım .bnm sıvılve problemım yok ama bı arkdsmın delık delıktı çörek otunu bıber cekecegınde toz halıne getrdık bal kattık gecelerıde ıstedıgı zamanlarda kantrn yagı surdu yattı delıkler bıle kapandı..agdamı valla şaşırdım..ayrıca sen kaş goz kısmına bunu uygulamıcaksın kı kıl tüğ doksun sacına sur demedım ki?..agda etkısı falan yok lutfen bırak elalemi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…