YENİ HAYATLAR

lalelosido

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
8
1
Merhaba arkadaşlar,
Ben bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum ama bazı düşünceler kafamda dolaşıyor.
  1. Çikolata, şeker, dondurmadan asla vazgeçemedim ve açıkçası artık vazgeçmeyi de düşünmüyorum.
  2. Bu tatlı takıntım yüzünden çoğu kez diyet yapmayı denedim; fakat bütün diyetler en fazla 8 gün sürdü. Daha sonra verdiğim kiloyu da geri aldım.
  3. Amacımın zayıflamak olup olmadığı hakkında derin düşüncelere kapıldım ve her seferinde maalesef ayna karşısında fazla kilolarıma bakarak ağladım. (ACI AMA GERÇEK)
  4. Bunlara rağmen, her gün düzenli olarak 2,5 km koşarım. Sadece zayıflamak için değil de yoğun günün ardından stresimi alıyor diye; fakat bu ara üzerimde fazladan yorgunluk oluşuyor ki en son isteyeceğim şey de o.
  5. Bu aralar, regl dönemim de geciktiği için sürekli olarak tatlı yiyorum ve verdiğim kiloyu muhtemelen geri aldım bile.
Normalde yukarıdaki dört maddeyi çok fazla kafama takar ve üniversite gibi işlere odaklanamazdım. Daha fazla koşar, koşarak problemlerimden kaçacağımı düşünürdüm. Şu an da KitKat'ımı ısırıyorum ve hiç pişmanlık duymuyorum; çünkü yepyeni bir karar aldım.

YENİ KARARIM ŞU: KURBAN BAYRAMINDAN SONRAKİ PAZARTESİ SAĞLIKLI BESLENMEYE BAŞLAYACAĞIM. BESLENME PROGRAMININ İÇERİSİNDE BENİM GİBİ BİR BAĞIMLI İÇİN TABİİKİ DE ÇİKOLATA OLACAK. 13 EKİMDE BAŞLAYACAK BU PROGRAM 24 KASIMA KADAR SÜRECEK. 24 KASIMDAN SONRA NE KADAR KİLO VERİP VERMEMİŞ OLMAM ÖNEMLİ OLMAYACAK; ÇÜNKÜ HER GÜN DÜZENLİ EGZERSİZLERE BAŞLAYACAĞIM. KOŞU, YÜRÜYÜŞ, EVDE YAPILABİLECEK FİTNESS HAREKETLERİ VE HAFTADA BİR KEZ ÖZEL ANTRENÖRLE ÇALIŞMALAR... İHTİYACIM OLAN TEK ŞEY BURADA BİR TAKIM KURMAK VE DESTEK ALMAK. BANA BU PROGRAMIMDA KATILABİLİRSİNİZ VE İNANIN ÇOK MUTLU OLURUM. BENİM MOTİVASYONUM ÇOK HIZLI DÜŞER VE YÜKSELİR. BU OLAY SINAV STRESİNDEN VE ARKADAŞ ORTAMINDAN DA KAYNAKLANIYOR. BURADA SAĞLAM BİR TAKIM OLURSAK İSTEDİĞİMİZ HER ŞEYİ BAŞARIRIZ. SADECE SPOR HAKKINDA BİRBİRİMİZİ MOTİVE EDEREK DEĞİL GÜNLÜK HAYATTAKİ PROBLEMLERİMİZDEN DE BAHSEDEBİLİR KAFA DAĞITIRIZ. BU BAŞLIK UMARIM HEPİMİZE YENİ BİR DÖNEME BAŞLAMA ŞANSI VERİR. HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN.

ne kadar güzel :) ben bu kararı 2 ay önce verdim.. herşeyi sıfırladım ve şu ana kadar 10 kilo verdim :) daha verilecek 15 kilom var ama olsun onuda yaparım :) her şey çok daha iyi olacak:)

2 ayda 10 kilo çok sevindim sizin adınıza :) Ağır bir program mı uyguladınız? İşe veya okula giderken zor oldu mu? Yorgunluk durumu? Fazla soru oldu ama kafamda hala bir yemek programı oluşturmadım malum okula göre yapmalıyım o programı :)

ne mutlu sana eğer dediğin şeyleri yapabileceksen çünkü ben her hafta başında kesin spora başlayacağım deyip 1-2 gün gidip aman evde yapsamda olur diye cayıyorum aslında kendi kendini motive etmek çok önemli mesela ben beğendiğim vücudu olan insanların fotoğraflarına bakıp inanılmaz güzel motive oluyorum bende yapabilirim diye hırs geliyor bide mesela kendine ödül verirsen o da inanılmaz motive ediyor öneririm

ben de bu başlığı birbirimizi motive edelim diye açtım zaten Ben de o resimlere bakınca motive oluyorum ama bazen de kıskançlıktan daha çok yemeğe veriyorum kendimi işte

ben de bu başlığı birbirimizi motive edelim diye açtım zaten Ben de o resimlere bakınca motive oluyorum ama bazen de kıskançlıktan daha çok yemeğe veriyorum kendimi işte
benim biraz yemem gerektiği için özellikle akşamları baya faydalı oluyor ama kesinlikle onlarda senin benim gibi insan sonuçta onlar yapabiliyorsa bizim yapmamak için hiçbir bahanemiz yok :)

benim biraz yemem gerektiği için özellikle akşamları baya faydalı oluyor ama kesinlikle onlarda senin benim gibi insan sonuçta onlar yapabiliyorsa bizim yapmamak için hiçbir bahanemiz yok :)
Aynen öyle ayrıca amacımız sağlıklı yaşamak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…