Ben 1 yıldır Allen Carr kitabını okuyorum. Belki beş kere okudum en az üç kere de videosunu izledim. Bu sürede 10 gun falan hep bırakıp geri döndüm. Umarım bu son olur. Yoruldum artık bu çelişkilerden. 20 yıldır içiyorum.tamam evet canım bırakma günlüğü tutmalıyım zaten çok iyi olur sen ne zaman bıraktın ne kadar oldu hangi yöntemle unuttum yorgunluktan :)
Bugün çok sinirliyim. Direkt değil de dolaylı istiyorum heralde anlamadım ben beni...
Yoksa yazın mı bırakmak daha iyi. Gez toz bol bol. Şimdi eve kapandik ya o da sanki geriyor.
canım buna benzer şeyler bana da oldu yani özlemek değil ama hava karardı soğudu evde tıkılmaktan can sıkıntısından bi kasvet çöktü üstüme ve bazı canımı sıkan önemsiz tiplerde oldu ve çay kahve yanında içip keyiflenip herşeyi unutmak istiyor insan ama bunlar da hep bahaneler aslında.. işte bunları da yok edecek formül bulmalıyız..Kendi kendimize can sıkıntıma iyi gelmeyecek, stresimi almayacak moralimi düzeltmeyecek beni iyi etmeyecek tam tersi daha kötü edecek bir maddeye ihtiyacım yok, o dumanın içine tekrar girmem ben dumandan çıkmayı özgür olmayı iyileşmeyi seçtim demeliyiz.. ben böyle yapıcam.. işte bunlar zor zaman tuzakları...sende aklına bişey gelirse yaz canım..Bugün çok sinirliyim. Direkt değil de dolaylı istiyorum heralde anlamadım ben beni...
Yoksa yazın mı bırakmak daha iyi. Gez toz bol bol. Şimdi eve kapandik ya o da sanki geriyor.
Haklısın. Ben de zorlanıyorum arada. Keyifsizimbenim canım istemiyor ama sinirlenince kızgın ve canım çok ama çok sıkılınca sinirden hani inadına gidip içmek yani istediğimden değil, hemen herşeyi yapmışım müzik, kitap, egzersiz, chat, oyalanma, yemek, bakım vs. ama sonunda can sıkıntım geçmemiş devam ediyor ve hava bozuk yapacak bişey yok..işte o duruma sinir oldum yoksunluk çekmedim ama yapacak bişey yok gibi geldi bir boşluğu doldurmak gibi yani tamamen gereksiz bir düşünce işte o alışmışlıktan ve daha fazla boş vakit kaldı.. o boşlukları dolduracak bir duman değil de keyifli zararsız bi hobi uğraş bulmak lazım
aynı zamanda 2. doğum gününüzde :)3.Günüm bugün
Aslında saymakta istemiyorum...Çünkü bir aya kadar, bir yıla kadar veya her ne kadarsa demedim ki.Artık yaşadığım müddetçe,
kendimi zehirlemeyeceğim dedim.
Yaşasın, temiz hava!....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?