yeni hamişler sizlerde belirtiler ne alemde???

hepinize tekrar tekrar hayırlı olsun , sağlıkla kucağımızda görmeyi Nasip etsin Allah inşallah.Benimde ilk kan sonucunu aldığım dönemde herhangi bir belirtim yoktu, sadece sürekli adet olucakmışım gibi kasık ağrılarım vardı. Bulantı falan benim ikinci ayda başladı,ve yaklaşık iki gündür felaketim, aşerme falan hala olamadı, bulantıdan aşeremiyorum bir türlü :)). Geçen haftaya kadar aşırı sinirde yapmıştı bende şimdi daha iyiyim. Yanlız kanamaları sakın hafife almayın doktorunuza hemen haber verin. Benim dokuzuncu haftamda çok az bir kere geldi onbeş gün rapor verdiler birde progestan fitil ve sürekli yatırdılar, şimdi iyiyim çok şükür ama en ufak kanamayı ciddiye alı lütfen. İnşallah hayırlısıyla bu yolu sağlıkla sıhatle tamamlayıp bebeklerimizi severiz.

kızlar bu kanamalar sadece aşılama ya da tüp bebek te mi oluyor, ben çatlatma iğnesi vuruldum geçen hafta bugün az bişi kahverengi kan gelmiş akıntı gibi ama kahverengi, sağ kasığıma kramplar giriyor. adet günümede 2 gün falan vardı, bu adetmidir yoksa bendede yerleşme kanamsı olurmu? hemen test yaptırsam çıkarmı?

kızlar benim mide bulantılarım başladı iki gündür sabahları baya bi midem bulanıyor...bugün transferden sonraki 18.günüm, bebişim de 4 hafta 3 günlük görülüyor...

bende 5 haftalık hamileyim.biraz leke geldi dr a gittik düşük tehlikesi var dedi iğne verdi onu vuruyoruz.ama belim çok kötü ağrıyor.ayın 26 sında kalp atışı için gidecez.çok korkuyorum.sanki heran adet olacakmışım gibi...

Valla sizleri okuyunca sadece kendim degilmişim dedim aynı sıkıntıları çeken ..
Ben de dün keseleri görmeme ragmen cok telaşlıyım ..
Nedense hep belirtiler devam etsin istiyorum ..
Daha önceki belirtiler biraz geçti gibi bende ..
Ama bence belirtilere çok takılmamak ve güzel şeyler düşünmek gerekli.
Kendimizi bu kadar kasmayalım .
Diyene bakk kaydirigubbakcemile3 naniknanik
Rabbim hayırlı bir şekilde hamileligimizin sürmesini
ve saglıklı bir şekilde bebeklerimizin büyümesini nasip etsinnn ...a.s. :hooray:

Son düzenleme:
arkadaşlar benim transferin 23. günü bu gün (5 hafta 4 günlük hamile gözüküyorum) ama hiçbir hamilelik belirtisi yok sizce bu normal bir durum mu çok korkuyorum düştü de bebeğim ben hala hamile mi sanıyorum kendimi...

canım korkma herkezde belirti olcak diye bişey yok herkezin bünyesi farklı bende 6+3 hamileyim bende ara ara kasık ve bel arıları oluyo başkada bişey yok bende senin gibi korkuyorum ama doktorum gayet normal dedi bebeğinde düşmemiştir merak etme birde ben jel kullanıyorum belli bi süre sonra koyu kahverengi şeklinde gliyo jel ondan çok korkuyorum bende hemen görünce yatıyorum dr. olabilir dedi ama benim aklıma hala takılıyo inşallah bişey olmaz bebişlerimize:CüvCüv:

sinemcim çok sağol canım ne güzel sende ağrı varmış. Allahım bizi bizden başka anlayan olmaz herhalde, bu işlerin içinde olmayan biri bu yazdıklarımı okusa güler valla, ağrın varmış ne güzel diyorum herkese ama annelik böyle birşey herhalde, bebeğim yaşasın da isterse ağrım olsun diyor insan...benim de senin gibi crinon jel kahvemsi bazen pembemsi geliyor geri. benim de doktorum yapacak birşey yok dedi. cumaya ultrasonum var ama günler geçmiyor canım. Allah hepimize yardım etsin...

kızlar bir şey söyliycam bana deli diyceksiniz bunun mümkün olmadığını da biliyorum daha bebişim ya da bebişlerim 4 hafta 4 günlük...ben rahmimde tamı tamamına 2 tane bir şeyin kıpırdadığını hissediyorum biri sağ biri biraz sola yakın tarafımda ağtı değil sancı değil sadece bir kıpırtı...herkes böyle bir şey olamaz diyor.peki diyorum bu hissettiğim ne o zaman? ara sıra kıpır kıpır ediyorlar anlık bir şey psikolojik falan da değil...kafam karıştı CüvCüv

Canım kıpırtı hissetmek için daha çok erken..Çünkü daha organları oluşmaya başlamamıştır bence..

arkadaşlar mrb benim bugun belim çok ağrıyor ya adet olucak gibi çok kokruyorum bugun 6+3 olduk çok tehlikeli zamanlar aranızda varmı benim gibi olan dr ağrırı normal dedi ama korkuyorum ben sanki adet olucakmışım gibi morelim bozuluyo yaa

ayy ya herkes benim gibiymiş demekki eşim çok kızıyor hamilesin işte bunu kafana sok deyip duruyor bende ise endişe çok kan değeri artacakmı kese gözükecek mi kalbi atacakmı ya dış gebelikse bir sürü soru var kafamda.şimdide kasık ağrılarıma kafayı taktım Allahım demekki sadece hamile kalmakla bitmiyormuş bu süreç

walla midem yanmasa ben de hamile değilim dicem bakalım cuma günü gidiyorum kontrole görücem allah kısmet ederse bebişimi inşallah kalp atışlarını da duyarım normalde 6+2 de falan duyanlar var sanıyorum.o zaman 6+4 olcam inşallah yarabbim sorun çıkmaz:Saruboceq::Saruboceq: üfff bunun her aşaması stres yahuu.. :asigim:

Meraba eyetkiner ben de izmirdeyim siz nerde tedavi oldunuz yazarsan sevinirima.s.

Günaydın kızlarrr...
3-4 gündür mide bulantılarım başladı... şu an için öğün aralarında hissediyorum, kuru gıdalarla bastırmaya çalışıyorun... inşallah bu kadarla kalır ve beslenmemi etkilemez... arasıra karın ve bel ağrılarım var.. ama bugün özellikle bugün sol kasıgıma aralıklı ama keskin sancı giriyor... gerçi dün akşam kontroldeydim herşey yolunda dediler ya yinede bu sancılar beni biraz tedirgin etti... Rabbim hepimize sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeyi nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…