yeni hamişler sizlerde belirtiler ne alemde???

yexsxbxux

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
1.274
10
43
kızlar öncelikle yeni hamiş haberi alan herkese tebrikler diyorum ve sağlıcaklada kucaklarına alamayı nasip etsin diliyorum....:CüvCüv:

kızlar benim cuma günü ilk ultrasyon kontrolüm var...kanda ve idrarda hamiş çıkıyorum ama ultrasyonda keseyi görene ve kalp atışını duyana kadar içim rahat değil.....ister istemez endişeliyim...:1rolleyes:

sizlere sormak istediğim benim gibi bu tarihlerde hamiş olanlar sizlerde hamiş belirtileri başladı mı hiç?

ne bilim genelde bu haftalarda mide bulantıları başlıyor... ne bilim işte insanın canı birşeyler ister....bende hiçbir belirti yok....hatta ben hamiş olamdan önce aşerenler gibi habire birşeyler isterdim...ama yok şimdi... hatta ara ara adet sancılarım oluyor dahada endişeleniyorum...:çok üzgünüm:

sizde durumlar nedir????

yeşbü sende kanama olmuşmuydu transferimin 8 inci günü bu sabah kahverengı leke gelmiş çamaşırıma o anda hemen turuncu renkte kan geldı moralım cok bozuk suan cok agladım belımde sızlıyo cok kötuyum

walla canım bende de durum aynı hiç belirtim yok midem ağrıyor bazen bende de ara ara kasılma oluyor kasıklarımda sonra geçiyor. ama aşerme mide bulantısı yok !

canım bendede olmuştu kanama...ilk kan tahlili günümde olmuştu.....sadece günlük pedimi kirletecek kadar olmuştu...sonrada kahveringiye dönüşerek kesilmişti....merak etme canım bu tür kanamalar olabiliyor....devam etmezse endişelenme....inşallah bebeşin sıkıca tutunur canım

canım benim yarın bhcg testim var iki katına yükselmiştir inşallah allahın izniyle :Saruboceq: merkez ne zaman çağırırsa artık neye göre çağırıyorlar onu da bilmiyorum yaa bakalımm:ecrin_bebek:

canım benim yarın bhcg testim var iki katına yükselmiştir inşallah allahın izniyle :Saruboceq: merkez ne zaman çağırırsa artık neye göre çağırıyorlar onu da bilmiyorum yaa bakalımm:ecrin_bebek:

senin baya yeniymiş.... inşallah katbe kat artar canım hayırlısıyla.....

evet canım ben ilk 6 kasımda test yaptırdım yeniii hamişim yanii. inşallah katlar canım sağoll

eyetkiner ve yeşbü ikinizede cok tesekkur ederım sayenızde içim rahatladı allah saglıklı bır hamılelık gecırmenızı ve nur topu gıbı bebeklerınızı kucagınıza vermeyı nasıp etsın ınsallah darısı basımaa.s.

allah tamamini erdirsin kizlar :) benimki tup bebek degil ama 3 kere ultrasona girdim ilkinde hic biseye benzemiyodu ikincisinde kalbinin atisini gordum boyle sari isik gibiydi ucuncusundede boyle hareket eder gibi kimildadigini gordum cok sukur 10 haftalik hamileyim mide bulantim var ama cikarcak kadar degil hafif bulantilar kasiklarimda bazen sanci giriyo sorduk karnim degisiiyomus korkmayin oyle oluruna birakin ne kadar dusunurseniz o kadar riskli olur umarim yuce rabbim kucagimiza almayi nasib eder allahim olmayanlarada nasib eder insallah...

canım cvbın çok teşekkür ederim...mide bulantıların kaç haftadan sonra başladı...

kızlar bende yeni hamişlerdenim ama bendedde hiç belirti yok mide bulantısı falan sadece kasıklarım ara ara ağrıyo belimde başka hiçbişey hissetmiyorum salı günü doktora gidicez bakalım kese için çok heycan yapıyorum ya göremessek keseyi diyeee kötü düşünmek şstemiyorum ama insan ister istemez acaba diyor hakkımızda hayırlısı olsun kızlarrr birbirimizden haberdar olalımm

sinem8484 canım çok sevindim hayırlı olsun geçen yaz çok yazışmıştık. bende ağustosta doğum yaptım kızım var Allahım kucağına almayı nasip eder inşallah

evet canım...bende senin gibi olumsuz düşünüp kendimi olumsuz etkilemek istemiyorum...ama endişelenmektende kendimi alamıyorum.....ya keseyi görünmezse...biliyorsun kanda ve idrarda gebeliğin çıkması yetmiyor...tüp bebek çok stresli bir süreç....yok tahlil sonucu nasıl çıkacak...acaba değer yüksek mi???daha sonra katlanacak mı değer???o süreçlerden sonra acaba kese görünecek mi?kalp atışı duyulacakmı???bu süreç çok zor bir süreç ve endişelenmemekte elde değil....benimde aslında salı günüydü sonra cumaya aldık...canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin...inşallah bebişinin ilk görüntülerini görürsün....

burdan haberleşelim....

Yeşbücüm üzgünüm ama keseyi görmekle de bitmiyo o endişeler 9 ay devam ediyo:))
her kontrole acaba hala yerindemi, hala yaşıyomu endişeleriyle gidiyosun, annelik böyle bişey olsa gerek,

öyle belirtiler arama kendinde boşuna canım herkeste bir olmuyo çünkü, mesela ben hiç mide bulantısı, aşerme falan yaşamadım, helede senin için daha çok erken, henüz pek bir değişiklik olmaz. Kafana takma öyle şeyleri

Benimde 8.gün 1 saat kadar süren kırmızı kanam olmuştu, meğer bu tutunma kanamasıymış, bebek tutunurkende böyle kanamalar olurmuş, inşallah seninde öyledir:1hug:

evet cnaım haklısın....9 ay sürer... a.s o günlerde allah bizlere sabır versin....

ama ne yapim elimde değil... şuanda keseyi görmek ve kalp atışlarını duymak için sabırsızlarnıyorum.... çok korkuyorum kuzi.... ya kese görünmezse ya kalbi atmazsa ne yaparım....büyük bir hayal kırıklığı olur...herkes beni hamile biliyor...ben sonra insanlara nasıl derim hamile değilmişim diye....bir sürü şey geçiyor aklımdan....

sen ne güzel maşallah baya büyütttün bebişini.... allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım....

Allah korusun canım ya öyle şeyler getirme aklına, Allah hayırlısını nasip etsin, hem bide milletin ne diyeceğini düşünme, zaten kendi stresimiz sıkıntımız yetiyo bizlere, bebişinin yiyecek ekmeği varsa bu dünyada gelecek merak etme,
ben karnımda büyüttüm çok şükür ama daha 1 aydır birşeyler almaya başladım bebek için biliyomusun bir türlü elim varmıyodu ya birşey olursa diye, hala daha acaba doğacakmı yaşayacakmı endişesi var, helede karnında onun büyüdüğünü varlığını, hareketlerini hissettikten sonra, ultrasonda okadar seyrettikten sonra kaybetme korkusu daha da çoğalıyo, Allah hevesimizi boşa çıkarmaz inşallah, sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…