yeşbü sende kanama olmuşmuydu transferimin 8 inci günü bu sabah kahverengı leke gelmiş çamaşırıma o anda hemen turuncu renkte kan geldı moralım cok bozuk suan cok agladım belımde sızlıyo cok kötuyum
walla canım bende de durum aynı hiç belirtim yok midem ağrıyor bazen bende de ara ara kasılma oluyor kasıklarımda sonra geçiyor. ama aşerme mide bulantısı yok !
canım benim yarın bhcg testim var iki katına yükselmiştir inşallah allahın izniyle :Saruboceq: merkez ne zaman çağırırsa artık neye göre çağırıyorlar onu da bilmiyorum yaa bakalımm:ecrin_bebek:
allah tamamini erdirsin kizlar :) benimki tup bebek degil ama 3 kere ultrasona girdim ilkinde hic biseye benzemiyodu ikincisinde kalbinin atisini gordum boyle sari isik gibiydi ucuncusundede boyle hareket eder gibi kimildadigini gordum cok sukur 10 haftalik hamileyim mide bulantim var ama cikarcak kadar degil hafif bulantilar kasiklarimda bazen sanci giriyo sorduk karnim degisiiyomus korkmayin oyle oluruna birakin ne kadar dusunurseniz o kadar riskli olur umarim yuce rabbim kucagimiza almayi nasib eder allahim olmayanlarada nasib eder insallah...
kızlar bende yeni hamişlerdenim ama bendedde hiç belirti yok mide bulantısı falan sadece kasıklarım ara ara ağrıyo belimde başka hiçbişey hissetmiyorum salı günü doktora gidicez bakalım kese için çok heycan yapıyorum ya göremessek keseyi diyeee kötü düşünmek şstemiyorum ama insan ister istemez acaba diyor hakkımızda hayırlısı olsun kızlarrr birbirimizden haberdar olalımm
yeşbü sende kanama olmuşmuydu transferimin 8 inci günü bu sabah kahverengı leke gelmiş çamaşırıma o anda hemen turuncu renkte kan geldı moralım cok bozuk suan cok agladım belımde sızlıyo cok kötuyum
Yeşbücüm üzgünüm ama keseyi görmekle de bitmiyo o endişeler 9 ay devam ediyo:))
her kontrole acaba hala yerindemi, hala yaşıyomu endişeleriyle gidiyosun, annelik böyle bişey olsa gerek,
öyle belirtiler arama kendinde boşuna canım herkeste bir olmuyo çünkü, mesela ben hiç mide bulantısı, aşerme falan yaşamadım, helede senin için daha çok erken, henüz pek bir değişiklik olmaz. Kafana takma öyle şeyleri