yeni hamişler hangi ilaçları kullaniyorsunuz:)

Bende 5 hftadayım folik asit kullanıorum trodidim var troid hapı ve idrar enfeksiyon ilacı kullanıyorum benm kdr ilaç kullanan yoktur heralde benim ikinci gebeliğim birincisinde düşük yaşadım inş bu kez sağsalim kucağıma alırım bebeğimi

Bende 5 hftadayım folik asit kullanıorum trodidim var troid hapı ve idrar enfeksiyon ilacı kullanıyorum benm kdr ilaç kullanan yoktur heralde benim ikinci gebeliğim birincisinde düşük yaşadım inş bu kez sağsalim kucağıma alırım bebeğimi
Amin canım insallah Rabbim hepimize saglik versin

Merhabalar bende bugun 6+1 oldum keseyı gecen hafta gordum sadece suan folik asıt kullanıyorum . Allahın ıznıyle ınsallah bu persembede kalp atısları ıcın gıdıcez ıns duyarız cok streslıyım cunku :)

Merhaba bende şu an folik asit kullanıyorum...ek vitaminlere kanıma baktırdıktan sonra geçicem sanırım doktorumun tavsiyesiyle

Selamlar. Bende geçen hafta folik asiti bıraktım.Doktorum Decavit verdi hem iştahım açıldı hemde kabızlık başladı :KK43:

mrb kızlar,hepimize hayırlı olsun bnımkı ıkıncı gebelıgım 1cısı dusuk yaptım,ıns bunu sağlık bır sekılde alırım kucagıma
suan 7haftalık gebeyım.
cok halsızım bulantımda var valla calısıyorum aynı zamnada cok zorlanıyorum.sankı kanımı cekıyorlar gıbı:)

X