Hamilelikte enfeksiyon

Birde ayaklarınızn altına sürekli sıcak suyu torbası koyun sürekli tuvalete çıkmanız icin bol su tüketin ben 3-4 güne toparladım hamdolsun
İnşallah darısı bana banada bol bol su iç ve istiharat et denildi yarın antibiyotik verecek inşallah geçer her yerde tuvalete falan da gitmem çok dikkat ederim iç çamaşırı da değiştiririm günde 3-4 defa niye oluyor anlamadım 🙄

İnşallah darısı bana banada bol bol su iç ve istiharat et denildi yarın antibiyotik verecek inşallah geçer her yerde tuvalete falan da gitmem çok dikkat ederim iç çamaşırı da değiştiririm günde 3-4 defa niye oluyor anlamadım 🙄
Hamilelikte hastalıklar daha fazla tetikliyor inanın o yüzden gecmiş olsun

Teşekkürler çok stres yaptım dün gözüme kan indi enfeksiyon yüzünden bebeğimi kaybedersem gerçekten çok suçlu hissederim ilk gebelik çok tereddüt lüyüm ve iğnelerden artık vücudum o kadar çok yoruldu ki😌
Yok yok hiç korkmayın dediğim gibi bu sık sık olur. Neden ben de bilmiyorum ama gerçekten 38 haftadır ben ve topicteki birçok arkadaşım sürekli yaşıyoruz 😅 Hatta şöyle bir foto üzerinden ben Ankara şubesini açayım sen İstanbul esprileri yapıyorduk artık ☺️

Eklentiler

• IMG_5361.png
    IMG_5361.png
    258,9 KB · Görüntüleme: 9
Yok yok hiç korkmayın dediğim gibi bu sık sık olur. Neden ben de bilmiyorum ama gerçekten 38 haftadır ben ve topicteki birçok arkadaşım sürekli yaşıyoruz 😅 Hatta şöyle bir foto üzerinden ben Ankara şubesini açayım sen İstanbul esprileri yapıyorduk artık ☺️
Siz antibiyotik falan kullandınız mı peki bu süreçte

Siz antibiyotik falan kullandınız mı peki bu süreçte
3 kez kullandım sanırım üçü de tek kullanımlık saşe formuydu monurol falan. Gece yatmadan bir bardak suya katıp içiyorsunuz mümkünse sabaha kadar idrara çıkmadan beklemek gerekiyor. Bence size de onu verecektir.

Merhaba öncelikle gecmis olsun benim bebegiminde 7 haftalik kalbi durdu patolojiye gondermis doktorum sizin sonuc ne cikti acaba neden kalbi durdugu belli oluyor mu patolojide
Sağolun size de geçmiş olsun, patolojiye gönderildi bozulmuş gebelik falan yazıyordu sebep bilinmiyor malesef 😞

Kızlar bende 19 haftalık gebeyim ,idrar enfeksiyonu için doktor amoklavin 1000mg vermiş normal mi bana ağır geldi daha kullanmadım

Kızlar bende 19 haftalık gebeyim ,idrar enfeksiyonu için doktor amoklavin 1000mg vermiş normal mi bana ağır geldi daha kullanmadım
Dr öneriyorsa kullanabilirsiniz sonuçta ağır ve zararla ilaçları önermezler enfeksiyon bebeğe ve size daha büyük risk, o yüzden doktorunuzu dinleyin bence dahiliyeciye de sorabilirsiniz onlar da gebelikte uygun olup olmadığını bilirler 💐

X