- 21 Ekim 2024
- 407
- 182
Bana 2 bardak dahi iyi geldi insallah sizede iyi gelir hatta karnıbahar kürü deniyor isterseniz arastırınNasıl yaptınız karnabahar suyunu ne kadar ve nasıl içtiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana 2 bardak dahi iyi geldi insallah sizede iyi gelir hatta karnıbahar kürü deniyor isterseniz arastırınNasıl yaptınız karnabahar suyunu ne kadar ve nasıl içtiniz
Birde ayaklarınızn altına sürekli sıcak suyu torbası koyun sürekli tuvalete çıkmanız icin bol su tüketin ben 3-4 güne toparladım hamdolsunNasıl yaptınız karnabahar suyunu ne kadar ve nasıl içtiniz
İnşallah darısı bana banada bol bol su iç ve istiharat et denildi yarın antibiyotik verecek inşallah geçer her yerde tuvalete falan da gitmem çok dikkat ederim iç çamaşırı da değiştiririm günde 3-4 defa niye oluyor anlamadımBirde ayaklarınızn altına sürekli sıcak suyu torbası koyun sürekli tuvalete çıkmanız icin bol su tüketin ben 3-4 güne toparladım hamdolsun
Hamilelikte hastalıklar daha fazla tetikliyor inanın o yüzden gecmiş olsunİnşallah darısı bana banada bol bol su iç ve istiharat et denildi yarın antibiyotik verecek inşallah geçer her yerde tuvalete falan da gitmem çok dikkat ederim iç çamaşırı da değiştiririm günde 3-4 defa niye oluyor anlamadım
Yok yok hiç korkmayın dediğim gibi bu sık sık olur. Neden ben de bilmiyorum ama gerçekten 38 haftadır ben ve topicteki birçok arkadaşım sürekli yaşıyoruz Hatta şöyle bir foto üzerinden ben Ankara şubesini açayım sen İstanbul esprileri yapıyorduk artıkTeşekkürler çok stres yaptım dün gözüme kan indi enfeksiyon yüzünden bebeğimi kaybedersem gerçekten çok suçlu hissederim ilk gebelik çok tereddüt lüyüm ve iğnelerden artık vücudum o kadar çok yoruldu ki
Siz antibiyotik falan kullandınız mı peki bu süreçteYok yok hiç korkmayın dediğim gibi bu sık sık olur. Neden ben de bilmiyorum ama gerçekten 38 haftadır ben ve topicteki birçok arkadaşım sürekli yaşıyoruz Hatta şöyle bir foto üzerinden ben Ankara şubesini açayım sen İstanbul esprileri yapıyorduk artık
3 kez kullandım sanırım üçü de tek kullanımlık saşe formuydu monurol falan. Gece yatmadan bir bardak suya katıp içiyorsunuz mümkünse sabaha kadar idrara çıkmadan beklemek gerekiyor. Bence size de onu verecektir.Siz antibiyotik falan kullandınız mı peki bu süreçte
Valla razıyım artık hangi ilaç olursa bebeğime bir şey olmasın da3 kez kullandım sanırım üçü de tek kullanımlık saşe formuydu monurol falan. Gece yatmadan bir bardak suya katıp içiyorsunuz mümkünse sabaha kadar idrara çıkmadan beklemek gerekiyor. Bence size de onu verecektir.
Sağolun size de geçmiş olsun, patolojiye gönderildi bozulmuş gebelik falan yazıyordu sebep bilinmiyor malesefMerhaba öncelikle gecmis olsun benim bebegiminde 7 haftalik kalbi durdu patolojiye gondermis doktorum sizin sonuc ne cikti acaba neden kalbi durdugu belli oluyor mu patolojide
İdrar yaparken yanma ağrı falan oluyorsa tek kullanımlık toz antibiyotik veriyor doktorlar, ayrıca sirkeli suyla yıkamak da iyi geliyorValla razıyım artık hangi ilaç olursa bebeğime bir şey olmasın da
Ağrı yanma falan yok idrar tahlilinde çıktıİdrar yaparken yanma ağrı falan oluyorsa tek kullanımlık toz antibiyotik veriyor doktorlar, ayrıca sirkeli suyla yıkamak da iyi geliyor
Dr öneriyorsa kullanabilirsiniz sonuçta ağır ve zararla ilaçları önermezler enfeksiyon bebeğe ve size daha büyük risk, o yüzden doktorunuzu dinleyin bence dahiliyeciye de sorabilirsiniz onlar da gebelikte uygun olup olmadığını bilirlerKızlar bende 19 haftalık gebeyim ,idrar enfeksiyonu için doktor amoklavin 1000mg vermiş normal mi bana ağır geldi daha kullanmadım
Teşekkür ederimDr öneriyorsa kullanabilirsiniz sonuçta ağır ve zararla ilaçları önermezler enfeksiyon bebeğe ve size daha büyük risk, o yüzden doktorunuzu dinleyin bence dahiliyeciye de sorabilirsiniz onlar da gebelikte uygun olup olmadığını bilirler