Allah nasip etsin sana bana ve isteyen tüm hanımlara, böyle saglıklı güleç yüzlü kalbimizi ısıtan uzun ömürlü evlatlarımız olsun tez vakitte Allahın izniyle
kız 6 sene oldu evleneli hep okul işe gireyim vs diye erteledim yine ile girmeden olmaz diyordum işede giremedim ama eşimin ısrarıyla düşünmeye basladık pat diye
simdi buram buram bebek kokusu duymak istiyorum arkadaslarım İn bebeklerine cok baglanıyorum
ay hiç birseye benzemiyor. Hala ertelemek için istesem cok sebebim var ama Allah Kerim deyip yine bu yola girdim. İnan bunca sıkıntı yaptıgım tüm düşüncelerime ilaç oldu sanki hep su olursa (özellikle maddi olarak) cocuk düşünürüm diyen ben artık cocugum la gelir hepsi Allah büyük. Allah rızkını yollar berekete gelir evimize diyorum. Suan cok belirtim var. Mesela gögüs uclarım beyaz tenli oldugum için hep acık pembe dir hemde cok acık pembe dir simdi ucları koyu kahve etrafındaki dairede kahverengi gögüslerim normalde kücük ama simdi sisti cok nadir sızı giriyo ama. bir garip kasıklarım da, beni cok rahatsız ettirmeyen ama kendini hissettiren bir tadilat var sanki
ve inanılmaz ateş basıyo yüzüm yanıyo resmen, Allah hayırlısıysa güzel haberi güzel şeylerle birlikte nasip etsin. Ama dua ederken sadece evlat istemeyin ayrıntıda verin cünkü hamile kalmakla olay bitmiyor Allah hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin
kız sahi birde bu ay regl tarihim. Belli değil benim. Normalde 30 günde olurum geçen ay 37 günde 3 gün lekelendim ayın 20 sinde. Simdi üzerine 30 koyup mu test yapsam diye düşüyorum