Yeni hamilelikte kahverengi akıntı yaşayanlar yardım edin:((

efdalya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
368
2
kızlar hamile olduğumu yeni öğrendim cuma doktora gittik devlet hastanesine burası ilçe başka da kadın doğumcu yok ile gitmem gerekiyo...ultrasonla baktı bebek görünmedi çok yeni olduğundan görünmüyo alttan bakmamız lazım dedi..ultrasonla bakarken de karnımı acıttı sonra o akşam dün bügün ara ara kahverengi akıntı geliyo çok korkuyorum acaba karnıma o aleti bastırdığı için mi oldu yoksa çok mu evham yapıyorum...ilk hamileliğim ve 1 buçuk sene bekledim çok dua ettim kaybetmek istemiyorum bu durumu yaşayanlar var mı? kime sorduysam alttan muayne olma sakın gitme 1 hafta bekle ile özel hastaneye git diyolar sanırım ben de öyle yapıcam ama korkuyorum...tecrübelerinizi benimle paylaşın lütfen moralim çok bozuk..bi de çok halsizim ve hafif hafif kasık ağrılarım oluyo..tecrübelerinizi eksik etmeyin benden lütfen:KK5::KK5:

Gecmisolsun canim. Alttan bakmakyla kanama iliskilimi bilmiyorum. Benimde ilk kontrolumde alttan bakti cunku karindan goremeyiz dedi dr.

Malesef bu krengi lekelenme kotu bir piyango. Kimine oluyor kimine hic olmuyr. Benim 6 ay surdu ara ara kanamalarim. Ustelik calisiyorumda cok yipraticiydi.

Heleki ilk uc ay regl zamanimda uc dort gun kanama gecirdim ben feciydi.

Moralini bozma. İyi bir dr secmelisin. Bunun ilaci yatmak ilk uc ay hp yattim. Tespih cektim. Bol bol yat. Otur dinlen dua et. Allah yardimcin olsun. İlkuc ayi atlatirsan rahat edersin insallah.

sağol ben de çok halsizim bu akıntı başlayalı eşimle konuştum bu akşam bu hafta içi gideriz doktora dedi çok sabırsızlanıyorum eşim de takma bu kadar kafana kendine dikkat et gersini oluruna bırak diyo ama çok zor ilk hamilelik sonuçta tecrübesizim korkuyorum çok

bu arada hamilelik takvimi ekledim çok değişik bi duyguymuş ya Allah herkese yaşatsın inşallah:KK49:

bu arada ne olur ne olmaz diye sevinirken bile bişey beni dürtüyo ya hep çok sevinme diye...sevincim kursağımda kalacak diye çok korkuyorum:KK30:

benim ilk üç ay hep vajinal ultrasonla bakıldı, onun tehlikesi yok. rahme bir şey olmuyor sonuçta.
kanamaya gelince... belli olmuyor. ikl bebeğimi hiç kan görmeden kaybettim. ikinci bebeğimi 4 ay şakır şakır kanayarak doğurdum.
ihmal etmeyin. dr görsün.

teşekkürler böyle şeyler duyunca biraz içim rahatlıyor Allah her isteyene nasip etsin inşallah kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın şu mübarek günlerde

ya bir şey olursa düşüncesi ne sana yararlı ne bebişe.
bol bol su iç, uzan, dinlen.
sağlıkla gelsin bebeğin.

Son düzenleme:
5 haftalık hamileyken benimde kahverengi akıntım oldu hemen doktora gittim progestan verdi 3 gün akıntım devam etti şuan 19.haftamdayım 7.ayıma kadar progestana devam edeceğimi söyledi doktorum ama akıntım falan yok herşey yolunda çok şükür ..ilk aylarda oluyo canım genellikle.ihmal etmeden bu ilacı kullanmalısın

sağolun arkadaşlar sizler böyle yazdıkça içim rahatlıyor...bugün ildeki hastaneyi aradık malesef haftaya perşembeye kadar tüm günler dolu olduğu için randevu vermiyorlarmış eşim tanıdıkları araya sokup belki bi gün alabiliriz diye uğraşacak ama olmaz muhtemelen...sanırım devlet hastanesine gitmem gerekecek..aslında kadın doğum hastanesi ama korkuyorum devlet hastanesinden...çevremde herkes özele gidiyo çok memnunlar devlete giden yok inanır mısınız...özelde de çok para gidiyo ama ne bilim ya kafam o kadar karışık ki...:KK25:

Benimde ilk 3 ay vajinal ulturasonla bakildi.Sayet bir riski olsa doktorlar bunu tercih etmez.Iciniz o yonden rahat olsun.Karina bastirmaklada kahverengi akinti gelmez.Benim de hamileyken 3 gun kahverengi akintim geldi.Ben de tedirgin olup doktorumu aramistim.Kahverengi akintinin normal oldugunu sayet pembe yada kirmizi gelirse onu aramam gerektigini soyledi.Cok sukur 3 gun sonra kesildi.Kasiklarinizda da agri olabilir yada olacak.Ondanda korkmayin.Kasik agrisi normaldir gobek deliginiz oraya agri girerse o an yaptiginiz isi birakip dinlenin.Allah bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.

çok sağol demek ki çoğu kişiye oluyormuş bu akıntı valla bunalıma giriyodum burda yazılanlardan sonra rahatladım biraz dün eşim zorla hastaneden randevu almış araya birini sokarak bugün 5e randevu vermişler öğlen gidicez ile inşallah herşey iyi olur ya çooooooook heyecenlıyım kalbim ağzımda atıyor sanki çok farklı bi duyguymuş gerçekten gelince olanları yazarım inşallah iyi şeyler olur:18::18:

benımde kanamamoldu 1gun sürdü arkasındankahverengi lekeye bıraktı hemen doktora gıttım hiç bır sorun yok dinlen ve ilişki yasak dedi hamilelikteoluyormuş bu durumlar ama bundan öncekı hamilelımde kahverengi leke ve kanamam olmuştu hiçkesilmedi ve düşük yaptım bır öncekı hamileleımdede bebek kalbi durdu.ondan tedırgınınm ve 11 hftalık bolbol dinlenıyorum.benım doktorda hep vajınadan baktı.kanamam oldu diyınce karnımdan baktı.

Canim benim bende yeni hamileyim benimde dun geldi 3 damla filan anca ama daha da gelmedi . bizim burda birinin de 8 aylik hamile hep geliyomus . hic korkma herkes sabret diyorlar ama cok sabirsiziz . bende bekliyorum bebegimi . daha 1.5 haftalik benimkisi

benimde gebeliğim kahverengi akıntılar yani bebeğin düşme tehlikesiyle dolu geçti. toplamda 30 güne yakın rapor kullandım.bacaklarım yukarda sırtüstü yattım ve sadece tuvalet için kalltım diyebilirim. günde 3 kez progestan hap içtim,bir ara vajinal yolla kullandım. yaklaşık 25 .haftaya kadar bazı haftalar geldi;bazı günler geçti. hep endişe;hep korku. bir sürü doktor gezdim,birçok yazı okudum.
lekelenmelerim arttıkça bir ara progestan iğne verdiler, bir ara yanılmıyorsam(hatalı olabilir;progestan ithal edilemediği için muadili demişlerdi) progenex iğne vuruldum. çektiğimi bir ben bilirim. o sırada kadınlar kulubüyle tanıştım ve umut verici yazılar gördüm. çok şükür ki şu anda 50 günlük minik bir oğlum var.lekelenmesi olanların korkmamasını ister,m ama dinlenmekte şart.
benim lekelenmem gebeliğin 2. ayında tatilde düzenli yürüyüş yapınca başlamıştı

kızlar hamile olduğumu yeni öğrendim cuma doktora gittik devlet hastanesine burası ilçe başka da kadın doğumcu yok ile gitmem gerekiyo...ultrasonla baktı bebek görünmedi çok yeni olduğundan görünmüyo alttan bakmamız lazım dedi..ultrasonla bakarken de karnımı acıttı sonra o akşam dün bügün ara ara kahverengi akıntı geliyo çok korkuyorum acaba karnıma o aleti bastırdığı için mi oldu yoksa çok mu evham yapıyorum...ilk hamileliğim ve 1 buçuk sene bekledim çok dua ettim kaybetmek istemiyorum bu durumu yaşayanlar var mı? kime sorduysam alttan muayne olma sakın gitme 1 hafta bekle ile özel hastaneye git diyolar sanırım ben de öyle yapıcam ama korkuyorum...tecrübelerinizi benimle paylaşın lütfen moralim çok bozuk..bi de çok halsizim ve hafif hafif kasık ağrılarım oluyo..tecrübelerinizi eksik etmeyin benden lütfen:KK5::KK5:
dogdumu bebeginiz

bende merak ettim ,benimde hamileliğim yeni bugun bendede kahverengi akıntı oldu iyi birşeymi kötümü bilemedim ayrıca adet olcakmışım gibi kasıklarımda ağrı var siizce normalmi :KK43:

Merhaba, benim bebeğim de 7.haftasının içerisinde. dün kalp atışlarını duyduk. Bugün biraz fazla yoruldum ve sonrasında belli belirsiz kahverengi bir lekelenme olduğunu gördüm. Aradan birkaç saat gecince yeniden bir damla kahverengi lekelenme oldu. her zaman olan cok hafif bir kasık ağrım var. Hemen doktora gitmeli miyim yoksa gereksiz evham mi yapıyorum,tecrübeli annelerbir fikir verin :KK43:

X