Gebeliğe Hazırlık yeni hamileler. hamilelige dair ne varsa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

melankolimm

💕Iki uğur böceğinin nisan annesi 💕🐞🐞
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
2.412
10.208
208
Merabalar arkadaşlar bende buraya konu açim dedim.
Hamilelige dair ne varsa buraya yazalım.
Aşılarımızı,doktor kontrollerimizi,zeka testlerini,kilo takibi, çatlaklar ciltle ilgili ve konu baslikta olduğu gibi hamileliğe dair ne varsa. Herkesi bekliyorum
Hayde BİSMİLLAH.
Topiğmiz hayırlı olsun.

Kaç haftalıksınız

1.5 aylık hamileyim şuanda bel ağrısı çekiyorum Allahım sağ sağlim hayırlısıyla elimize almayı nasip etsin böyle ağrı yaşıyanlar var mı ya birde hafif lekelenmeler ?

1.5 aylık hamileyim şuanda bel ağrısı çekiyorum Allahım sağ sağlim hayırlısıyla elimize almayı nasip etsin böyle ağrı yaşıyanlar var mı ya birde hafif lekelenmeler ?
Evet canim benim belim ağrıyor. Lekelenme bende adet olacağım gun sadece bir damla

Evet canim benim belim ağrıyor. Lekelenme bende adet olacağım gun sadece bir damla
Bende de öyle olmuştu da onun sonrasında birdaha ağrı ve lekelenme olmadı bel ağrımda olmadı ama bugün nedense bi ağrı geldi birde acayip göğüs ağrısıyla kalktım noluyo dedim ya

Bende de öyle olmuştu da onun sonrasında birdaha ağrı ve lekelenme olmadı bel ağrımda olmadı ama bugün nedense bi ağrı geldi birde acayip göğüs ağrısıyla kalktım noluyo dedim ya
Hiç sorma o göğüs ağrısı beni pert etti damarlar şişmiş sandım bakiyorum bişi yok ama şimdi normal

Hiç sorma o göğüs ağrısı beni pert etti damarlar şişmiş sandım bakiyorum bişi yok ama şimdi normal
o arada gelıyor sonra da gıdıyor demekkı bebek buyuyor tabı vıcud degısıyor normal seyler ya korkmaya gerek yok neyse guzel dusunelım zaten ruyam da da ikiz gördüm

Adet zamanlariniza yakın olur birde rahim genişledikçe baski yapar yer aciyor krallar sancılar bel agrilar krallar göğüs normal leke olmadıkça

Adet zamanlariniza yakın olur birde rahim genişledikçe baski yapar yer aciyor krallar sancılar bel agrilar krallar göğüs normal leke olmadıkça
adetımın normalde bugun son gunuydu adet gormedım zaten de yanı arada gelıyor demekkı buyuyor doğru lekelenme çok hafıf buyultulcek kadar degıl kan gelse koşa koşa gıdıcem de hastanelık durumda yok sukur zaten salı gunu doktor kontrolum var sorucam bakalım

Yeni galiba olur ole korkma benimde 6 haftalik lekelenmem olmustu gecelerinde hep adetime yakın bir damla olup uzerine birdaha olmazdim 3 düşük oldu ama hep sanki nişan bırakır gibi aha hamileyim der gibi buda şükr tutundu ole oldu leke ilk. Korkma ilerledikçe bazılarında degisiyor siddetli olmadıkça doktorlar da bisi yapamiyor zaten leke olmayinca rahim buyumesi baski yapar yer acar der. Hayırlısı olsun canım sagsalim aliriz kucaklarimiza.

amin benımde ılk gebelıgım ınsan korkuyor ıste Allaha sukur doktor tehlıke yok masallah saglıklı dedı ama bılıp bılmeden ne bılıyım yenı ya bazen bılemıyosun yanlıs hareket yapabılıyorum bırden INSALLAH sag saglım alalım tabı bol bol dua edıyorum :)

Maşallah canım bende sakat dediler özürlü falan aldirmadim ne olacağını bilmiyom bir sürü sorunla karşılaştım bu gebelikte rabbime emanet.

Hayırlısı olsun canım daha durrrr yolun başındasın ayaklarına kramplar girecek, miden bulanacak,aşı olduğun kolun ağrıyacak.Ne kanlar vereceksin ne kanlar, ne testler olacaksın ne testler :) :)

Hayırlısı olsun canım daha durrrr yolun başındasın ayaklarına kramplar girecek, miden bulanacak,aşı olduğun kolun ağrıyacak.Ne kanlar vereceksin ne kanlar, ne testler olacaksın ne testler :) :)
hadi yaaa :) bende bır an once 8 ay gecsın dıye dua edıyorum vallaha insan ister istemez stres yapıyor anam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…