• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamileler doktor arastirmaya basladiniz mi? Beta hcg degerleriniz ne durumda?

merveekygnnn

Kün Fe Yekün
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
33
11
3
Kizlar ya 3 gun once gebeligimi ogrendim adetime 1 gun vardi 16.63 cikti oranim supheli gebelik gibi bir sey dedi hemsire 2 saat snra 2.kan tahlil sonucumu almaya gidicem cok stresliyim sizde durumlar nasil?

strese girme canım. hayırlısı olsun. sonucunu bekle hamilesindir sanırım. yükselmeye başlamış çünkü :KK200: benim adetime 4 gün kala 217 idi beta değerim. ben öyle tahmin ediyorumki benim geç döllenme idi yüksekti değerlerim normal haftasına göre. hayırlı olsun

strese girme canım. hayırlısı olsun. sonucunu bekle hamilesindir sanırım. yükselmeye başlamış çünkü :KK200: benim adetime 4 gün kala 217 idi beta değerim. ben öyle tahmin ediyorumki benim geç döllenme idi yüksekti değerlerim normal haftasına göre. hayırlı olsun
bu gun ki oranlarimda 2 katina mi cikmasi lazim canim normal bir gebelik diyebilmek icin

Kizlar ya 3 gun once gebeligimi ogrendim adetime 1 gun vardi 16.63 cikti oranim supheli gebelik gibi bir sey dedi hemsire 2 saat snra 2.kan tahlil sonucumu almaya gidicem cok stresliyim sizde durumlar nasil?
İki kartına cikmasi lazim sonuç belli oldu mu canım?

Kızıma hamileyken adete 1 gün kala 11.25 ti. Geç döllenem. Merak etme keseni falan geç görürsün ama görürsün inşlh

simdi cok az kahverengi bi kac damla gelmis bu yerlesme kanamasi olabilir mi boyle bir sey basiniza geldimi
merveekygnnn merveekygnnn canım naptın bazen kanama olabiliyor yerleşme kanaması öyle diyen arkadaşlar var. Ama bence hemen doktorunu ara muhtelemen progestan kullanmanı söyleyecektir. Kan tahlilin çıktı mı bu arada bilgi ver merak ederiz seni :dua: herşey yolundadır umarım

Sonucun ne çıktı?

Benim adetlerimiz hep düzensiz beklenen adetten15 gun sinra 421.
Bu degerden 3bucuk gun sonra 1000 çok sukur ama daha doktora gitmedim bile

Maşallah cok iyi ama bu değerin çok dusuk degilse cokta aşırı yüksek değilse ve kanama da yoksa
Az çok olmasi farketmiyor

Back