- 18 Ekim 2021
- 34
- 9
- 35
-
- Konu Sahibi beyazmavim
Çok teşekkürler. Peki kalp atışı siz ne zaman duydunuz? 16 ekimde keseyi gördük.27 ekime randevu almayo düşünüyorum duyar mıyım ? Daha geç mi alayım randevuyuOynamalar normal benim şuan 19. Hafta falan olması gerekirken 17+5 haftalık hamileyim geç döllenme benimki. Ultrason cihazında bir kaç gün ileri geri olabiliyor önemli değil
Ben 6+3 de hem keseyi gördüm hem kalp atışını duydum vajinal ultrason ile. Özel hastaneye gidiyorsanız eğer kontrol süresinde gidin boş yere muayene parası vermeyin. Devlete gidiyorsanız biraz daha geç alabilirsiniz garanti olması için.Çok teşekkürler. Peki kalp atışı siz ne zaman duydunuz? 16 ekimde keseyi gördük.27 ekime randevu almayo düşünüyorum duyar mıyım ? Daha geç mi alayım randevuyu
Özele gidiyorum.Benim karından gördü keseyi. Zaten kontrol süresi geçti. Bu muayene olacak. 6+3 7 haftalık gebelik diye mi geçiyor yoksa 6? Bu hafta işlerinden anlamadım.Heryerde farklıBen 6+3 de hem keseyi gördüm hem kalp atışını duydum vajinal ultrason ile. Özel hastaneye gidiyorsanız eğer kontrol süresinde gidin boş yere muayene parası vermeyin. Devlete gidiyorsanız biraz daha geç alabilirsiniz garanti olması için.
Şöyle 6+0 dan sonra yani 6+1 itibariyle 7. Haftanın içerisinde sayılıyorsun. Bence gitmek için bekleyebiliyorsan 7+0 ı bekleÖzele gidiyorum.Benim karından gördü keseyi. Zaten kontrol süresi geçti. Bu muayene olacak. 6+3 7 haftalık gebelik diye mi geçiyor yoksa 6? Bu hafta işlerinden anlamadım.Heryerde farklı
Çok teşekkür ederim ya vallaŞöyle 6+0 dan sonra yani 6+1 itibariyle 7. Haftanın içerisinde sayılıyorsun. Bence gitmek için bekleyebiliyorsan 7+0 ı bekle
Bende senin gibiydim rica ederim canım, insanın kafası karışıyor yaşadıkça tecrübe ediyoruz işte aklına takılan bir şey olursa özelden de yazabilirsinÇok teşekkür ederim ya valladaha yeni ya hiçbirşey bilmiyorum internette o kadar çok şey yazıyorki insanın aklı karışıyor. Yaşayanlardan öğrenmek çok daha iyi hepsi bir deneyim çünkü
Haftalara takılmayın çünkü bebeğin gelişimi çok degisken mesela iki hafta ileri de olabilir geri de sonuçta gormussunuz bir bir buçuk haftaya da kesin duyulur kalp atışı stres yapmayın ağır işlerde özelden yazabilirsinizMerhaba kızlar ovulasyon testi ile hamile kaldım. 24 eylül ovulasyon günümdü. 8 ekimde genelik testim silik çıktı.Doktora gittim. Erken olduğu için kan testi yaptırdı 2 günde bir 2 kat artması gerekiyormuş. Birinci 197 ikinci 600 üçüncü 1590 çıktı . 15 ekim Cumarteside keseyi gördük. 5 haftalık 8 mm kese dedi. Sizce normal mi? Benim hesabıma göre 5 hafta +1 gün ?
Bizde 15 ekimde keseyi gördük. Hatta ben keseyle hamile olduğumu öğrendim. Bugün tam 6 haftalık oldu doktor pazartesi gibi gel kalp atışı için dedi. Stresli bi dönemmiş bu dönemler gerçektenMerhaba kızlar ovulasyon testi ile hamile kaldım. 24 eylül ovulasyon günümdü. 8 ekimde genelik testim silik çıktı.Doktora gittim. Erken olduğu için kan testi yaptırdı 2 günde bir 2 kat artması gerekiyormuş. Birinci 197 ikinci 600 üçüncü 1590 çıktı . 15 ekim Cumarteside keseyi gördük. 5 haftalık 8 mm kese dedi. Sizce normal mi? Benim hesabıma göre 5 hafta +1 gün ?
Benim hiç belirtim olmadı adete üç gün kala ovulasyon yapayım dedim kendi kendime koyu çıktı sonra test yaptım çok silikti 1 hafta öncede yapmıştım negatiftiKizlar tesr yapmadan önce belirtilerinizi yazabilirmisiniz mümkunse
Çok teşekkür ederimBende senin gibiydim rica ederim canım, insanın kafası karışıyor yaşadıkça tecrübe ediyoruz işte aklına takılan bir şey olursa özelden de yazabilirsin
Hiçbir belirtim olmadı. Hamile olduğumu öğrendim hala yok hiçbirşey doktora sordum normal mi diye. O da tabiki herkesde belirti olacak diye birşey yok dedi. Birde zaten beklenen belirtiler adet olmayla aynı o yüzde belirtiden ayırt edemezsin. Tek ayırt edici şey adet olmamak o kadarKizlar tesr yapmadan önce belirtilerinizi yazabilirmisiniz mümkunse
Ay ne güzel siz pazartesi ben çarşamba gideceğim. İnşallah güzel haberler alırız.Bizde 15 ekimde keseyi gördük. Hatta ben keseyle hamile olduğumu öğrendim. Bugün tam 6 haftalık oldu doktor pazartesi gibi gel kalp atışı için dedi. Stresli bi dönemmiş bu dönemler gerçekten
Göğüs ağrısı ve sık idrara çıkma. Normalde hic olmazdı bu ay kesin hamileyim dedim ve öyleymiş gerçekten deKizlar tesr yapmadan önce belirtilerinizi yazabilirmisiniz mümkunse
Ah inşallahhh. Benim ilk öğrendiğim zamanlar kasık ve bel ağrım çok fazlaydı şuan onlar azaldı epey. Yerini hafif hafif sabah bulantılarına bıraktı sizde nasıl gidiyorAy ne güzel siz pazartesi ben çarşamba gideceğim. İnşallah güzel haberler alırız.