- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebişinBen ay boyunca orucumu tuttum çok şükür, zaruri haller dışında tabii. Son günlerinde kahverengi leke geldi, duş aldım yine geldi o gün tutamadım. Gebelik testi yaptım silik çizgiyi görünce ertesi gün kan tahlili verdim. 3+3 gebelik varmış çok şükür yavrum bu mübarek günlerde gelmiş. Kan tahlilimde değerlerim iyi çıktı, zaten vitamin destekli folik asit kullanıyordum. Leke az da olsa devam ettiği için artık tutamıyorum ama öncesinde tuttum ve olumsuz bir etkisi olmamıştır inşallah.
Merhaba, teşekkür ederimMerhaba öncelikle hayırlı olsun bebişin
Ben 5 gün sonra adet olcam ama bazı belirtiler yaşıyorum. Sizde belirti varmıydı nasıl anladınız.? Direk testlemi
Teşekkür ederim benim inanılmaz baş dönmem oluyor ve 3 gündür dehşet acıkıyorum benimde batmalarım oluyor. Orucum normalde iftarda ne yedimse onunla ertesi gün oruç tutardım 3 gündür acıkıyorum ve canım çılgın şeyler istiyorMerhaba, teşekkür ederim
Bu ay çok belirti yaşamadım aslında. Sol kasık ağrım hep olurdu yumurtlama dönemi ve adet önü, bu ay da oldu. Tek farkı daha alt taraftaydı ve zonklama şeklinde ara ara iğne batması gibiydi. O dönemde ilk defa adetten 3 gün önce kahverengi leke geldi. Bir de adet öncesi çok sivilcem oldu. 1 tane filan çıkıp geçerdi normalde, bukez bir çok yerimde aynı anda şişip, inmeden bir yenisi çıktı. Belirti midir bilemiyorum tabii bu sivilce olayını. Başka da hiçbir şey yaşamadım. Oruç tuttuğum için öğle aralarında iş yerinde uyuyordum, hafif halsizlik oluyor öğleden sonrası rahat geçsin hem de zaman geçsin diye ama onu da oruca bağladım hep. Umarım yardımcı olabilmişimdir.![]()
Baş dönmesi benim de ayağa kalkınca oluyor, gözüm kararıyor biraz bekliyorum geçiyor ama gebelikten mi değil mi bilemem.inşallah sizinki bir işarettir. Bat ne zaman?Teşekkür ederim benim inanılmaz baş dönmem oluyor ve 3 gündür dehşet acıkıyorum benimde batmalarım oluyor. Orucum normalde iftarda ne yedimse onunla ertesi gün oruç tutardım 3 gündür acıkıyorum ve canım çılgın şeyler istiyor☺ Acaba dedim ondan sormak istedim tabiki yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim
![]()
7 haziran benimBaş dönmesi benim de ayağa kalkınca oluyor, gözüm kararıyor biraz bekliyorum geçiyor ama gebelikten mi değil mi bilemem.inşallah sizinki bir işarettir. Bat ne zaman?