Yeni hamile oldugunu ogrenen arkadaşlar oruç tutuyor musunuz?

cokiyiyaa

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
349
465
303
Henüz cok yeni gebeligim oructa tutuyorum. Yarin doktrumla gorüsecegim ne der bilmiyorum. Sizler tutuyor musunuz

He tutiyram cok sukur doktor tutma desede tutcm Cnm Annem her zaman derki kzim bizde o yoldan geçtik bosuna oruc yeme tut Rabbim onun Rızkını veriyor ❤

Canım bende tutamıyorum zaten bulantı ve kusma ile uyanıyorum. Birkaç saat aç kalınca bile hemen başlıyo bulantılarım o yüzden zor yani. Geçen sene ramazanda oruç tutmuştum hamile oldugumu bilmeyerek, bebegim beslenememiş ve düşük yaptım çok üzücü :(

İlk aylar çok önemli şimdiki bebeklerde eskisi gibi saglam durmuyor o yüzden dikkat etmek gerek derim ben

Benimde daha yeni..
Maalesef tutamıyorum, aç kalınca başım dönüyor, zaten çok sık acikiyorum..

İnşallah canım birkaç gün önce ultrason görüntüsü var acaba göndersem anlar mısın. Senin bebiş nasıl duruyordu 9.haftada 😅
Canım ben 10. Haftada gittim doktora :)
Ama inan o haftalarda belli olmuyo çünkü ben burda gönderdim . Erkek dediler konumuna falan ama kızım oluyo ☺️

Ben tutuyorum.
Doktorum sıkıntı olmayacağını söyledi.
Iftar ve sahur arasında bol su içmemi ve kendi kalsiyumumdan gitmemesi için yoğurt süt ve yumurtaya dikkat etmemi söyledi.
Bir de orucu açtıktan sonra tansiyonuna bak eğer yüksek çikarsa tutma dedi.
Çok şükür sıkıntı çıkmadı.
Bu arada doktor 3 gün bisey yemesen bebek beslenir ama seni bitirir diye de tembihledi.

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Ben de 3 doktora danıştım , 2 si tutma 1 i tutabilirsin dedi , fakat ben sahura da kalkamıyorum , tek öğünle olacak iş değildi , en nihayetinde bile isteye bebeğimi riske atamam , yaşım 35 ilk gebeliğim ve 2 yıl bekledik sebepsiz infertilite ile uğraştık , sevap kazanacağım derken harama girmek istemem . O yüzden tutmuyorum ben.

Back
X