Devam etmeyin etkisiz olur çünkü hormonlar yükseliyor o yüzden dökülmez dökülse bile ölmez o kökler dondurun ben öyle yaptımBaşlıkta belirttim kızlar. Süpriz oldu biraz gebeliğim.lazere gidiyordum. 4seans oldu devam ediliyor mu gebelikte. Kadın doğuma haftaya gidicem.sizede sorayım dedim
Teşekkürler peki o aralarda çıkanları neyle alacagız adaya devam mıDevam etmeyin etkisiz olur çünkü hormonlar yükseliyor o yüzden dökülmez dökülse bile ölmez o kökler dondurun ben öyle yaptım
Teşekkürler çıkanları neyle aldınız ada ylamı?Ben hamile olduğumu öğrendimde bıraktım doktorumda önermedi ve bazı lazer merkezleri hamilelere uygulama yapmıyorda . Peşin ödediyseniz erteleye bilirsiniz seanslarınızı
Tüm vucutHangi bölge?
Teşekkürler canım sanadaBen yurtdışında yaşıyorum ve burada doktorlar lazerin hiç bir zararı olmadığını söylüyor , o ışınlar bebeğe Zarar verecek kadar derine işlemiyor diye açıklama yapıyorlar .
Ama sen yine de araştır , kendi doktorun ile konuş ve içine nasıl siniyorsa onu yap.
Keyifli gebelikler
evet ağda ile. Zaten öyle çok ve hızlı çıkmıyordaTeşekkürler çıkanları neyle aldınız ada ylamı?
Teşekkür ederim canım.evet ağda ile. Zaten öyle çok ve hızlı çıkmıyorda
Canım ben Philips in vücut tüylerini almak için kullanılan bi cihazı var onu aldım erkekler için bu aletlerTeşekkürler peki o aralarda çıkanları neyle alacagız adaya devam mı
Aynı alletten evde var bende onunla denerim artıkCanım ben Philips in vücut tüylerini almak için kullanılan bi cihazı var onu aldım erkekler için bu aletlerama kullanımı çok rahat üstelik hamilelik için gerçekten mükemmel bişey ağda ile jiletle uğraşmıyorum ve çok temiz alıyo jilete yakın. Ayrıca ağda yediden kök oluşumu desteklediği için lazere başlayıp azaltmisken arttırmak istemedim şuan 13 haftalık hamileyim ve tüylerim artmadı kalinlasmadi .
Ben lazere 6 seans gitmiştim baya cilizlasmiti o yüzden cihaz kullanmak beni hiç rahatsız etmedi. Son zamanlarda daha hızlı uzamaya başladılar ama bu tamamen hamilelikten. Benim işimi çok kolaylaştırıyor hele şuan baş ağrısı düşük tansiyon vs bunlar varken zaten ne agdayla ugrasabilirim ne de permatikle.umarim sizinde işinizi kolaylaştırır daha iyi fikirleri olanlarda paylaşırsa inşallah bizde daha çok rahat ederiz hamilelikte her hareket külfetAynı alletten evde var bende onunla denerim artık
Başlıkta belirttim kızlar. Süpriz oldu biraz gebeliğim.lazere gidiyordum. 4seans oldu devam ediliyor mu gebelikte. Kadın doğuma haftaya gidicem.sizede sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?