Yeni hamile iken adet sancısı çektiniz mi cvp verir misiniz lütfen 🙏

nida_bff78

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2020
91
-2
35
Yeni hamile iken adet sancısı çektiniz mi arada adet olacakmış gibi aralıklı sancı gelip gidiyor belimde aynı şekilde lütfen cevap verin

Yeni hamile iken adet sancısı çektiniz mi arada adet olacakmış gibi aralıklı sancı gelip gidiyor belimde aynı şekilde lütfen cevap verin
Merhaba hayırlı olsun . Ben 7.5 haftaya kadar çok ağrı çektim adet ağrısı gibi kasık, karın ağrıları hiç geçmeyen. Şimdi 9+4 haftalık olduk geçti sayılır. Tabi hala arada kasık ağrılarım oluyor. Her defasında doktoruma yazıyorum bana normal olduğunu söylüyor

Tskr ederim canım

Hamile misiniz
Evet 2 haftalık çıktı ama arada sancim oluyor adet dönemi şuan erken öğrendik migde agrisindan dolayı
Yaa maşallah çok sevindim hayırla kucağınıza da alın inşallah Benim adetim gecikti 7 gün oldu geçeli kasık ağrılarım oluyordu adet olacakmışım hissi çok fazlaydı ama olamadım şimdi de olmuş da bitmiş gibi bir rahatlama hissi var ama hala test yapmadım

Evet canım ben ogreneli de 1 hafta oluyor reglden 4 gün önce öğrendim kasık bel ağrıları çok yordu beni de
Bunu öğrendiğime sevindim benim doktorum da normal dedi ben henüz kese görmedim o biraz korkutuyor ama beta henüz keseyi görecek kadar yükselmedi bekliyorum bakalım

Yükselir hayırlısıyla

Benimde ilk aylar hatta diğer aylarda bile ara ara adet sancılarm olmuştu
Tskr ederim
Benimde ilk aylar hatta diğer aylarda bile ara ara adet sancılarm olmuştu

İnşallah hamilesiniz dir cnm inşallah

Bende çatlatma iğnesi kullandım bugün 14.gunum dün test yaptım cikmadi adet belirtimde yok ama bel ağrım var sabah çok ağrılı uyandım acaba daha sonrasında çift çizgi cikarmi bilemedim

Bende çatlatma iğnesi kullandım bugün 14.gunum dün test yaptım cikmadi adet belirtimde yok ama bel ağrım var sabah çok ağrılı uyandım acaba daha sonrasında çift çizgi cikarmi bilemedim
Ben ilk kızımdan önce çatlama iğnesi oldum dr hatta ikiz de olabilir dedi ama olmadı tek bile tutmadı sonra dedim olmadı hocam ve bana önünde ki ilk 3 ay içerisinde kalma olasılığı çok yüksek dediydi ve diğer ay kaldım yani çatlatma ignesi 3 ay etkili olabiliyor

Anladım bnmde tek yumurtam olduğu için verdi dkktor ama kalman yüksek diye bişey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…