- 20 Haziran 2020
- 91
- -2
- 35
- Konu Sahibi nida_bff78
Yeni hamile iken adet sancısı çektiniz mi arada adet olacakmış gibi aralıklı sancı gelip gidiyor belimde aynı şekilde lütfen cevap verin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile misiniz ??Yeni hamile iken adet sancısı çektiniz mi arada adet olacakmış gibi aralıklı sancı gelip gidiyor belimde aynı şekilde lütfen cevap verin
Evet 2 haftalık çıktı ama arada sancim oluyor adet dönemi şuan erken öğrendik migde agrisindan dolayıHamile misiniz ??
Merhaba hayırlı olsun . Ben 7.5 haftaya kadar çok ağrı çektim adet ağrısı gibi kasık, karın ağrıları hiç geçmeyen. Şimdi 9+4 haftalık olduk geçti sayılır. Tabi hala arada kasık ağrılarım oluyor. Her defasında doktoruma yazıyorum bana normal olduğunu söylüyorYeni hamile iken adet sancısı çektiniz mi arada adet olacakmış gibi aralıklı sancı gelip gidiyor belimde aynı şekilde lütfen cevap verin
Tskr ederim canımMerhaba hayırlı olsun . Ben 7.5 haftaya kadar çok ağrı çektim adet ağrısı gibi kasık, karın ağrıları hiç geçmeyen. Şimdi 9+4 haftalık olduk geçti sayılır. Tabi hala arada kasık ağrılarım oluyor. Her defasında doktoruma yazıyorum bana normal olduğunu söylüyor
Hamile misinizYeni hamile iken adet sancısı çektiniz mi arada adet olacakmış gibi aralıklı sa
YaaEvet 2 haftalık çıktı ama arada sancim oluyor adet dönemi şuan erken öğrendik migde agrisindan dolayı
ncı gelip gidiyor belimde aynı şekilde lütfen cevap verin
Yaa maşallah çok sevindim hayırla kucağınıza da alın inşallah Benim adetim gecikti 7 gün oldu geçeli kasık ağrılarım oluyordu adet olacakmışım hissi çok fazlaydı ama olamadım şimdi de olmuş da bitmiş gibi bir rahatlama hissi var ama hala test yapmadımEvet 2 haftalık çıktı ama arada sancim oluyor adet dönemi şuan erken öğrendik migde agrisindan dolayı
Evet canım ben ogreneli de 1 hafta oluyor reglden 4 gün önce öğrendim kasık bel ağrıları çok yordu beni deYeni hamile iken adet sancısı çektiniz mi arada adet olacakmış gibi aralıklı sancı gelip gidiyor belimde aynı şekilde lütfen cevap verin
Bunu öğrendiğime sevindim benim doktorum da normal dedi ben henüz kese görmedim o biraz korkutuyor ama beta henüz keseyi görecek kadar yükselmedi bekliyorum bakalımMerhaba hayırlı olsun . Ben 7.5 haftaya kadar çok ağrı çektim adet ağrısı gibi kasık, karın ağrıları hiç geçmeyen. Şimdi 9+4 haftalık olduk geçti sayılır. Tabi hala arada kasık ağrılarım oluyor. Her defasında doktoruma yazıyorum bana normal olduğunu söylüyor
Yükselir hayırlısıylaEvet canım ben ogreneli de 1 hafta oluyor reglden 4 gün önce öğrendim kasık bel ağrıları çok yordu beni de
Bunu öğrendiğime sevindim benim doktorum da normal dedi ben henüz kese görmedim o biraz korkutuyor ama beta henüz keseyi görecek kadar yükselmedi bekliyorum bakalım
Tskr ederimBenimde ilk aylar hatta diğer aylarda bile ara ara adet sancılarm olmuştu
Benimde ilk aylar hatta diğer aylarda bile ara ara adet sancılarm olmuştu
İnşallah hamilesiniz dir cnm inşallahHamile misiniz
Yaa maşallah çok sevindim hayırla kucağınıza da alın inşallah Benim adetim gecikti 7 gün oldu geçeli kasık ağrılarım oluyordu adet olacakmışım hissi çok fazlaydı ama olamadım şimdi de olmuş da bitmiş gibi bir rahatlama hissi var ama hala test yapmadım
Bende çatlatma iğnesi kullandım bugün 14.gunum dün test yaptım cikmadi adet belirtimde yok ama bel ağrım var sabah çok ağrılı uyandım acaba daha sonrasında çift çizgi cikarmi bilemedimYeni hamile iken adet sancısı çektiniz mi arada adet olacakmış gibi aralıklı sancı gelip gidiyor belimde aynı şekilde lütfen cevap verin
Ben ilk kızımdan önce çatlama iğnesi oldum dr hatta ikiz de olabilir dedi ama olmadı tek bile tutmadı sonra dedim olmadı hocam ve bana önünde ki ilk 3 ay içerisinde kalma olasılığı çok yüksek dediydi ve diğer ay kaldım yani çatlatma ignesi 3 ay etkili olabiliyorBende çatlatma iğnesi kullandım bugün 14.gunum dün test yaptım cikmadi adet belirtimde yok ama bel ağrım var sabah çok ağrılı uyandım acaba daha sonrasında çift çizgi cikarmi bilemedim
Anladım bnmde tek yumurtam olduğu için verdi dkktor ama kalman yüksek diye bişey demediBen ilk kızımdan önce çatlama iğnesi oldum dr hatta ikiz de olabilir dedi ama olmadı tek bile tutmadı sonra dedim olmadı hocam ve bana önünde ki ilk 3 ay içerisinde kalma olasılığı çok yüksek dediydi ve diğer ay kaldım yani çatlatma ignesi 3 ay etkili olabiliyor
Evet canim normal bunlarYeni hamile iken adet sancısı çektiniz mi arada adet olacakmış gibi aralıklı sancı gelip gidiyor belimde aynı şekilde lütfen cevap verin