- 27 Mayıs 2017
- 503
- 177
- 23
- Konu Sahibi Sekermatik
Evet dun olmaliydim aslinda sabahtan olurdum ama hic belirtimde de yok adet olcagima dair bekliyorum ben deTesekkur ederim. Gunun gectimi peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet dun olmaliydim aslinda sabahtan olurdum ama hic belirtimde de yok adet olcagima dair bekliyorum ben deTesekkur ederim. Gunun gectimi peki
Bende tam tersi iste adet sancilarim var. Benimde oldugum gun agrim olurdu bekarken evlendikten sonra bi kere oldu oyle hastanelik olurum ben. Günüm gecti agrilarim var gelen giden yokEvet dun olmaliydim aslinda sabahtan olurdum ama hic belirtimde de yok adet olcagima dair bekliyorum ben de
Beta hcg 186.6 çıkmış hamileyim sanirimmmm sonuclari saat 3 te gostercem dr a soktayimm hic beklemiyodummEvet dun olmaliydim aslinda sabahtan olurdum ama hic belirtimde de yok adet olcagima dair bekliyorum ben de
Ay canim cok sevindim senin adina rabbim tamamini erdirsin insallahBeta hcg 186.6 çıkmış hamileyim sanirimmmm sonuclari saat 3 te gostercem dr a soktayimm hic beklemiyodumm
Beta hcg 186.6 çıkmış hamileyim sanirimmmm sonuclari saat 3 te gostercem dr a soktayimm hic beklemiyodumm
Adetim 3 gun gecikti. Benim en belirgin net belirtim sivilcelenmee. Ve adet sancisii... Hayatimda daha sivilce gormedim bu kadar ergenlikte bile cikmadi. Goguslerim cok dolgunlasti ama adet sancilarim oldugu icin dusmedim uzerine. Metalik tat falan hic anlamam. Yalniz geceleri mide bulantim geliyo midem bosaldigi zaman. Iki lokma yiyorum şişiyorum cabuk acıkıyorum. Gaz hem midede hem bagirsakta vardi. Kirpiklerim kesinlikle karıştı. Uyku hali de baslarda oldu suanda yok. Sabahlari kalkma guclugu cekiyorum.Belki hamileyimdir belki degilimdir bilmiyorum ama hatirladigim belirtileri yazmak istiyorum.bir kismi konu acmama sebebim bir kismida ovulasyon gununden bes gun sonra cok iyi hatirliyorum cok yogun bir akinti geldi otururken aktigini hissettim ipislakti ic camasirim. Bunun disinda sivilcem cikmadi sislik ve gaz sorunum olmadi her adet oncesi olurdu. Adet gununden bir gun once basim cok agridi gogus hassasiyetim agizda metalik tat kirpik karismasi fln olmadi.sac dokulmem olmadi.burun kasinmam olmadi.kulak cinlamam cok oldu.koku alma hissi cok artti.bi kere agir kaldirmistim damacana su o zmn kasigim cok agridi uzandim butun gun.bacak agrim cok oldu.yuzum ve gozum sonuk sonuktu .hatirladiklarim bu kadar.ben pek belirti yasamadim su an da ne adet ne de hamilelik belirtisi yasiyorum bakalim Rabbim.buyuk dua ediyorum