- 27 Mayıs 2017
- 503
- 177
- 23
- Konu Sahibi Sekermatik
Gogusten cok bacaklarim cok agridi benim bazen kasik agrim oldu ama bel gogus agrim olmadi acikcasiYok malesef olmasi gerekiyormu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gogusten cok bacaklarim cok agridi benim bazen kasik agrim oldu ama bel gogus agrim olmadi acikcasiYok malesef olmasi gerekiyormu acaba
Yok gerekmiyo bende öyle olmuştu ondan merak ettim göğüs hassasiyet, yüzde güzellik , mide bulantısı, baş dönmesi, aşırı yorgunluk, kasıkta adet olucakmış gibi ağrı, koku hassasiyeti vsYok malesef olmasi gerekiyormu acaba
Acikcasi yuzum pek guzellesmedi daha da bi soluk gibi gozlerim fln sonuk sonuk boylebas donmem olmadi kiku hassasiyetim.hrp vardir benim ama bugun burnuma hep kahve kokusu geldi nedense sizin bebeginiz ne kadarlik Rabbim size bagislasin insallahYok gerekmiyo bende öyle olmuştu ondan merak ettim göğüs hassasiyet, yüzde güzellik , mide bulantısı, baş dönmesi, aşırı yorgunluk, kasıkta adet olucakmış gibi ağrı, koku hassasiyeti vs
Gelir yani öyle böyle değil ben mesela kan vermiştim çıkışta beklemeyelim pazara gidelim dedik kv eşim vardı pazara bi girdik hicbisey kokmuyor. Sadece çilekk kokusu 9 subatta 1 yasina giricek zıpır.Acikcasi yuzum pek guzellesmedi daha da bi soluk gibi gozlerim fln sonuk sonuk boylebas donmem olmadi kiku hassasiyetim.hrp vardir benim ama bugun burnuma hep kahve kokusu geldi nedense sizin bebeginiz ne kadarlik Rabbim size bagislasin insallah
Ya gercekten mi cok.heycanlandim simdi masallah canim benim de olur insallah ya cok iatiyorum 3 yillik evliyim ben 2 yila yakindir olmadiGelir yani öyle böyle değil ben mesela kan vermiştim çıkışta beklemeyelim pazara gidelim dedik kv eşim vardı pazara bi girdik hicbisey kokmuyor. Sadece çilekk kokusu 9 subatta 1 yasina giricek zıpır.
Âminnn haberlerini bekliyorum bu arada çok yeni daha olur yaniYa gercekten mi cok.heycanlandim simdi masallah canim benim de olur insallah ya cok iatiyorum 3 yillik evliyim ben 2 yila yakindir olmadi
Ay hala hic belirtim yok :)Âminnn haberlerini bekliyorum bu arada çok yeni daha olur yani
Şık idrara çıkartir bi de.Ay hala hic belirtim yok :)
İnsallah ya insallahhhhYarın sabah gelirse gelir gelmezse bil ki gebelik oluşuyor
11 gündür, bekliyorsunuz ve hala kan tahlili yaptırmadınız mı?Ay hala hic belirtim yok :)
11 mi bugun du benim adet gunum11 gündür, bekliyorsunuz ve hala kan tahlili yaptırmadınız mı?
Konu ayın 6'da açılınca,ben adet gününüzü o gün sandım11 mi bugun du benim adet gunum
Evet sizde haklisinizKonu ayın 6'da açılınca,ben adet gününüzü o gün sandım
Acaba test yaptjniz miBenimde 14ydu. Adet sancilarim var 2 gundur kuyruk sokumuma kadar vuruyor. Ara ara geliyo 2 dk suruyo nefesimi kesiyo resmen sonra tamam bu sefer oldum diyorum bi sicaklik basiyo vajinama sonra yok hic bisey. Goguslerim patlayacak gibi. 5 gun önce yaptim test cikmadi. Yarin bi daha deneyecegim
Kan verdim az onceAcaba test yaptjniz mi
Hayirlisi olsun hakkinizda yazin mutlaka olur mu ben de yaptirmak istiyorum aslinda bugun ama diyolarki bana cumaya kadar bekleKan verdim az once
Tesekkur ederim. Gunun gectimi pekiHayirlisi olsun hakkinizda yazin mutlaka olur mu ben de yaptirmak istiyorum aslinda bugun ama diyolarki bana cumaya kadar bekle