• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile bayanlar bir bakar misin lutfen

Yok gerekmiyo bende öyle olmuştu ondan merak ettim göğüs hassasiyet, yüzde güzellik:KK70: , mide bulantısı, baş dönmesi, aşırı yorgunluk, kasıkta adet olucakmış gibi ağrı, koku hassasiyeti vs
Acikcasi yuzum pek guzellesmedi daha da bi soluk gibi gozlerim fln sonuk sonuk boylebas donmem olmadi kiku hassasiyetim.hrp vardir benim ama bugun burnuma hep kahve kokusu geldi nedense :halay:sizin bebeginiz ne kadarlik Rabbim size bagislasin insallah

Acikcasi yuzum pek guzellesmedi daha da bi soluk gibi gozlerim fln sonuk sonuk boylebas donmem olmadi kiku hassasiyetim.hrp vardir benim ama bugun burnuma hep kahve kokusu geldi nedense :halay:sizin bebeginiz ne kadarlik Rabbim size bagislasin insallah
Gelir yani öyle böyle değil ben mesela kan vermiştim çıkışta beklemeyelim pazara gidelim dedik kv eşim vardı pazara bi girdik hicbisey kokmuyor. Sadece çilekk kokusu :D 9 subatta 1 yasina giricek zıpır.

Gelir yani öyle böyle değil ben mesela kan vermiştim çıkışta beklemeyelim pazara gidelim dedik kv eşim vardı pazara bi girdik hicbisey kokmuyor. Sadece çilekk kokusu :KK70: 9 subatta 1 yasina giricek zıpır.
Ya gercekten mi cok.heycanlandim simdi masallah canim benim de olur insallah ya cok iatiyorum 3 yillik evliyim ben 2 yila yakindir olmadi

Benimde 14ydu. Adet sancilarim var 2 gundur kuyruk sokumuma kadar vuruyor. Ara ara geliyo 2 dk suruyo nefesimi kesiyo resmen sonra tamam bu sefer oldum diyorum bi sicaklik basiyo vajinama sonra yok hic bisey. Goguslerim patlayacak gibi. 5 gun önce yaptim test cikmadi. Yarin bi daha deneyecegim

Benimde 14ydu. Adet sancilarim var 2 gundur kuyruk sokumuma kadar vuruyor. Ara ara geliyo 2 dk suruyo nefesimi kesiyo resmen sonra tamam bu sefer oldum diyorum bi sicaklik basiyo vajinama sonra yok hic bisey. Goguslerim patlayacak gibi. 5 gun önce yaptim test cikmadi. Yarin bi daha deneyecegim
Acaba test yaptjniz mi

Back