Yeni hamile bayanlar bir bakar misin lutfen

Sekermatik

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
503
177
23
Yeni yil tum isteyenlere saglikli sihhatli bebisler nasip etsin insallah diyerek baslamak istiyorum. Ben en son 20 aralikta adet oldum.bat tarihim 16 ocak.ama 2 ocakta aksam is cikisi alt karnima bir sanci girdi ve yurumek oturmakta cok zorlanmistim.15- 20 dakika sonra gecti.ama ben bunu gebelik belirtisi diye dusunmedim cunkibayni seyi bir kez daha gaz sikismasi olup yasamistim.ben gecen ay bir gece ve dun gece oldugu gibi gece yarisi ani mide bulantisiyla uyandim lavaboya kostum ama istifra etmedim.1 dakika kadar bulanti oldu gecti.simdi de yine ayni sekilde mide bulantisiyla uyandim o da gecti. Hasta degilim usutmedim agir biseyler yemedim tam.tersi corba ve haslama sebze yemistim.kasiklarim buraz biraz agriyor.benim asil sormak istedigim rahim duvari incelmesi vardi ve ben artik adet gunu oncesi test yapmiyodum.acaba bebis oluamaya calisiyo ve tutunamiyo olabilir mi.ama tutunamasa bu belirtiler yasanirmi.doktora gittigimde sorun olusturmaz demisti ozele gitmistim hatta.bilgisi olan varsa bana bikac cumle yazar mi acaba.biraz uzun yazdim kusura bakmayin tesekkur ederim.

Cok karışık bir durum beklemekten baska caren yok sabir

Canim evet ama bisey yapmam gerekiyor mu acaba.adetle beraber bebek duserken cok agri oluyomudur acaba
Dusecegini nerden biliyorsun ki .Dedigin sey kimyasal gebelik ben cok sancili düşürmüştüm. Su an yapacak bir sey yok biraz daha beklemelisin

Canim hamile olsan bile şuan bu belirtiler için çok erken. Özellikle mide bulantısı henüz adetin bile geçmemiş. Mide bulantısı ilerleyen dönemlerde oluyo

Dusecegini nerden biliyorsun ki .Dedigin sey kimyasal gebelik ben cok sancili düşürmüştüm. Su an yapacak bir sey yok biraz daha beklemelisin
Ya zaten hep bekledigim icin ve hep ayni seyleri yasadigim icin merak etmistim. Neyse tesekkur ederim yine de

Canim hamile olsan bile şuan bu belirtiler için çok erken. Özellikle mide bulantısı henüz adetin bile geçmemiş. Mide bulantısı ilerleyen dönemlerde oluyo
Bunlari belirtiye yormadim ben de hani insan durup dururken niye kusacak gibi uyansin ki ya da niye yuruyemeyecek kadar agri saplansin doktora gidiyorum bisey demiyo o yuzden yasayanlar fln varsa sormak istedim.

2 ocaktaki ağrın yumurtlama ile alakalıdır muhtemelen yumurtlama günündeydin
Bence olumsuzu çağırma tutunamıyo, adetle düşecek vs diye
İnş en kısa zamanda sağlık bir hamilelik yaşarsın

2 ocaktaki ağrın yumurtlama ile alakalıdır muhtemelen yumurtlama günündeydin
Bence olumsuzu çağırma tutunamıyo, adetle düşecek vs diye
İnş en kısa zamanda sağlık bir hamilelik yaşarsın
Evet ama erken yumurtlama oldu ben de bu ay ovulasyon testi yapmistim canim ben hamilelege yormuyorum canim cunku her ay umitlenip olmuyo. ben bu gece ozellikle gecenin bi yarisi neden siddetli mide bulantisiyla uyandim o kasilma neydi bilemedim. enfeksiyon dusundum ama enfeksiyon belirtilerim yok doktora gidiyorum bisey yok diyor zaten.belki de usutuyorum.aklima bu rahim inceligi geldi konuyu bu yuzden acmistim doktorlar da farkli farkli tedavi soyleyebiliyo cunku belki yasayan vardir diye merak etmistim.tesekkur ederim canim amin insallah kavusurum bebisime

Bunlari belirtiye yormadim ben de hani insan durup dururken niye kusacak gibi uyansin ki ya da niye yuruyemeyecek kadar agri saplansin doktora gidiyorum bisey demiyo o yuzden yasayanlar fln varsa sormak istedim.
Agri olabilir tabi ki hamileligin baslangicindan itibaren kasikta agriyla başlıyo inşallah hamilesindir bi kaç gün sonra test yap istersen

Kızlar ben gecen ay 6 aralıkta regl oldum 28 gunde regl donemim yani 3unde hasta olmam lazimdi ve hic gecikmez hastaligim. Korunmuyoruz bebek istiyorum yunurtlama donemimden sonra ayin 23 u gibi birsz kahverengi akintim oldu ara sira da hafif bas donmesi halsizlik gbi durumlarim oluyor. Adet olcakmisim gibi tum belirtilerim var. Surekli simdi oldum diyip gidip bakiyorum ama yok. 3 gun geciktim ve bugun cok ayakta kaldim 6 saat once falan cok az kahverengi akinti gibi bisey geldi bida hic bisey yok. Şişķinlik agri hepsi var. Bugun idrar testi de yaptim negatif ama erken sanirim. Sizce ne olabilir. Yardimci olur musunuz??

Canim kan testi yaptirsan aslinda genelde gebe kalanlardan duydugumuz belirtiler insallah bebisin geliyodur

Kan testi mi yaptırsanız bi yarın
Yarina kadar olmazsam yaptirmak istiyorum.hic adet belirtim yok vucufum siserdi yuzuklerim parmagimi sikardi karnim sis olurdu fln hic belirtim yok insallah da olmam normalde hic gecikmez bir kere iki gun gecikti o ayda cok belirtilere kapilmistim insallah dua edin bana ne olur tum isteyenlerle beraber Rabbim.nasip etmis olsun insallah

Göğüste hassasiyet var mı göğüs halkasında değişiklik var mı genişleme falan bi aynada bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…