- 27 Mayıs 2017
- 503
- 177
- 23
- Konu Sahibi Sekermatik
Yeni yil tum isteyenlere saglikli sihhatli bebisler nasip etsin insallah diyerek baslamak istiyorum. Ben en son 20 aralikta adet oldum.bat tarihim 16 ocak.ama 2 ocakta aksam is cikisi alt karnima bir sanci girdi ve yurumek oturmakta cok zorlanmistim.15- 20 dakika sonra gecti.ama ben bunu gebelik belirtisi diye dusunmedim cunkibayni seyi bir kez daha gaz sikismasi olup yasamistim.ben gecen ay bir gece ve dun gece oldugu gibi gece yarisi ani mide bulantisiyla uyandim lavaboya kostum ama istifra etmedim.1 dakika kadar bulanti oldu gecti.simdi de yine ayni sekilde mide bulantisiyla uyandim o da gecti. Hasta degilim usutmedim agir biseyler yemedim tam.tersi corba ve haslama sebze yemistim.kasiklarim buraz biraz agriyor.benim asil sormak istedigim rahim duvari incelmesi vardi ve ben artik adet gunu oncesi test yapmiyodum.acaba bebis oluamaya calisiyo ve tutunamiyo olabilir mi.ama tutunamasa bu belirtiler yasanirmi.doktora gittigimde sorun olusturmaz demisti ozele gitmistim hatta.bilgisi olan varsa bana bikac cumle yazar mi acaba.biraz uzun yazdim kusura bakmayin tesekkur ederim.