- Konu Sahibi meryemyilmaz
-
ben bugün sitelerde bikaç yer gezdim ama malesefhiç birşey beğenemedim.hiç biriside içime sinmedi hah işte bu dediğim hiç olmadı. yün halılar gösteriyolar hep eski moda renkleri soluk soluk şagide almak istemiyorum.çok kararsızım bu gidişle alamicam galiba yaa
ben dün tam bir halı beğenmiştim ama ondan da vazgeçtim başka halı düşünüyorum.Maymun iştahlıyım galiba.marka ismi verbiliyormuyuz bilmiyorum ama hani şu antibakteriyel halı markası var ya ona baktım internetten.asos diye bir modeli var orada leopar desen gibi modeli var kodu 0656C. ona bi bak derim.Benim de fikre ihtiyacım var.sonra yazarsın fikrini.en azından ben alayımmı bilemedim.umarım anlatabilmişimdir siteyi.
baktım ben o tarz bişey düşünmüyorum.salonumda herşey koyu have tonlarında ben krem tonları yoğun arada acı kahve si seyrek olsun istedim ama bulamadım.şimdi siyah krem düşünüyoruz eşimle onda çeşit çok koltukların derisi siyah ne de olsa illaki kahve tonlarında halı olcak diye kural diye düşündüm.ben merinos da süper halılar gördüm dinarsu kaşmir ve sarayda güzel halılar var.sen bide eko halı diye bir marka var ona da bak ben son beğendiğim halıları işte size yeni halılar kızlar yazıma eklicem yenilerini bi bak belki beğenirsin.
tamam canım bekliyorum yeni modelleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?