Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende duydum çemen otunu. kızlar ya ben bide bu göğüs dolgunlaştırıcı şeyleri başka bölgelerde de kullanabilrmiyiz onu merak ediyorum böyle bi konu başlığı varmı
1 çorba kaşığı çemen tozuna 1 su bardağı zytinyağı 10 gün beklet olay budur ve yeni başlık açılmış bu başlık var uygulayacak arkadaşlar oradan baksın buyrun link
http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...iyormus-birlikte-bakalim-iste-cemen-kuru.html
kızlar merhaba..çemen özünden bahsedildiğini duydum..evet ben çemen özünu uyguluyorum..olay şudur ki:
çemen tozunu aktardan alıyoruz ve zeytınyagıyla hafıf cıvık hale getırıyoruz daha sonrasındada onu gögsumuze suruyoruz streçle sarıyoruz sabaha kadar....tıpkı ıslak kum gibi oluyor...buarada koku konusuna gelıce çokta kötu kokmuyor ben 18 gundur kullanıyorum ve hiçkımse aa sende bişi kokuyo demedı..çunku sılıp yıkayınca bişey kalmıyo yıkadıktan sonrada çilek yağı sürünce hiç bi koku kalmıyır...ben denıyorum ve dolgunlaşma yaptı bence deneyın .... herturlu sorunuzu özel olarak mesaj atarsanız cevaplarım :)