Yeni Gibi, Çok Uyguna Eşarp,Saat,Kıyafet,Kozmetik Son Sayfada

Şalların tanesi 7 TL olmuştur...

10 Liralıkların herhangi 2 tanesi 15 tl, Nine West ve Adidas çantaların tanesi 25 lira yerine 20 liradır...

10 liralık penyelerin herhangi 2 tanesi 10 lira olmuştur.
5 ve 7 liralık penyelerin herhangi 2 tanesi 8 lira olmuştur.
15 liralık olan penyelerin 2 tanesi 20 tl'dir.

nagüzel esarplar ekledin ama neden hiç tek renk yok yaaaaa ya ahhh ahh tek renk marka esarp bulsam hemen almaya hazırım ama yoooook

10 liralıkların herhangi 2 tanesi 15 tl

nagüzel esarplar ekledin ama neden hiç tek renk yok yaaaaa ya ahhh ahh tek renk marka esarp bulsam hemen almaya hazırım ama yoooook

ben hiç tek renk eşarp kullanmıyorum nedense kendime pek yakıştırmıyorum inşallah sende istediğin gibi bir eşarp bulursun.:)

ben hiç tek renk eşarp kullanmıyorum nedense kendime pek yakıştırmıyorum inşallah sende istediğin gibi bir eşarp bulursun.:)

buldum canım aldımda ben esarplara doyamıyorumki renk renk renk dolduruyorum dolabı sonrada dagıtacak adam arıyorum gecen burda 13 tane esarbı kargoda benden 20 tl ye sattım onlar desenlilerdi simdi ama marka ve her renk esarp arıyorum tek t ek ben kendim lsam vakko felan onunda altından kalkamam milyarları bulur valla

valla bende hep etrafımda verdim verdim sonradan burayı keşfedince satayım dedim çok şükür baya bir sattım artık şallar ve biraz eşarplar kaldı.:)

canım beğendiğim çok ürünün var
mesela vakkolar
mor abiye terlik
tunik
esprit v yaka tişört v.s. ama takas düşünürsen ancak

Esprit yeşil renk penye satılmıştır...

merhaba canım şu sol başta üçlü far var fiyatı nedir.beğendiğim bi kaç ürün var aslında.oriflame fondoten palet şeklinde far,adidas çantada olabilir kararsızım ona.son fiyat ne olur ?tek tek fiyat verebilirmisin?bir de hangi ildesin kargo fiyatı nedir söylersen sevinirim.mali krizdeyim çok açılmamam lazım

Öncelikle İstanbul Beylikdüzü'ndeyim eğer yakın bir yerdeyse elden de verebilirim.
Gelelim sorduğun ürünlerin fiyatlarına adidas çanta için en son fiyatı zaten yazdım 20 olur daha fazla inemem çok temiz bir çanta oriflame fondöten 7 tl olur, dediğin üçlü far sanırım siyah ambalajlı olan MUA far 5 tl, palet şeklinde far dediğin büyük lila renkli palet ise zaten 7 tl'ye indim diğeri ise yani clinique ise son fiyat 25 tl yazdım.

merhaba bunlar hala duruyormu fiyatlarını öğrenebilirmyiim??

merhaba Eki Görüntüle 1115326 Eki Görüntüle 1115325 bunlar hala duruyormu fiyatlarını öğrenebilirmyiim??

duruyor canım
essence jel eyeliner 4 tl avon eyeliner fırçası 4 tl ikisi birlikte 5 tl
Avon Cosmic Tekli Far - 1 kez kullanıldı - 3 TL / Alterra Üçlü Far - 02 Shiny Violet - 1 kez kullanıldı - 4 TL / Clinique Dörtlü Far Paleti - 1 kez kullanıldı - 25 TL / MUA Üçlü Far - Pink Sorbet - 2-3 kez kullanıldı - 5 TL

tamam teşekkür ederimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…