- 16 Şubat 2009
- 2.700
- 165
- 363
- 41
bende 2. sıradakini beğenmiştim ama siyah gibi görünüyor lacivert mi
Canım onun rengi koyu bir lacivert
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 2. sıradakini beğenmiştim ama siyah gibi görünüyor lacivert mi
Çantalarım geldi , niye daha önce almaktan vazgeçmişim ki . Neyse geç de olsa benim oldu ve süper oldu. Tamı tamına istediğim gibi imiş çook beğendim. Nike çanta da aynen öyle . Çok teşekkür ederim ,sayende çok güzel iki çantam oldu. Ayrıca gönderdiğin hediye için de teşekkür ederim , nasıl ince bir düşünce , hiç aklıma gelmezdi böyle bir hediye benim, ama çok mutlu oldum görünce . :)
Gerçekten tam bir bit pazarı :) çok güzel eşyalarınız var.
Teşekkürler canım
katrecim nasılsın, eşarp muhabbetinden sonra görüşemedik
şu avonun ipli saati varya 5 lira olan...onun kullanılma durumu nedir? yıpranma durumu falan??
onu bana ayırırmısın canım eğer eskime bozulma yoksa...
birde yanındaki diğer incili avonu da beğendim, onun durumu nasıl, pil durumları yıpranma vs...
incilerin renginde bozulma yok dimi...almak istiyorum ama eşime bi göstereyim canım..ikisini bana ayırırmısın, haber vericem sana...
başka beğendiklerim olursa onları da söylerim, kargo çıkmışken koyarsın...
şimdilik hoşçakal balım
sağlam ürünler istersen daha yakından resimlerini çekip özel mesajla sana göndereyim iyice emin ol.
tamam canım sana zahmet olmazsa yakından resim çekersen çok memnun olurum....
buraya ekle istersen, özelden resim yolanmıyor..
75 lira ve üzeri alışverişlerde kargo benden...
Çantaların hepsi temizdir, hiçbir deformasyonu yoktur...
Adidas yandan asılabilinen spor çanta - 25 TL
Nine West Çanta - 10 TL
Nine West Çanta - 25 TL
Guess Abiye Çanta - 10 TL
Cüzdan - 5 TL
Kot rengi, yandan tutulabilen cüzdan - 10 TL
tamam canım en kısa sürede çekip eklerim :)
40 numara Mor renk terlik - 10 TL
Desa d-line 40 numara terlik - 10 TL
Beyaz sivri burun arkasında ipi bulunan terlik&ayakkabı - 40 numara - 10 TL
Lacivert renk 40 numara babet - 10 TL
Herhangi iki tanesi 15 TL
Su yeşili, üzeri işlemeli ince tunik - 10 TL
L Beden pembe tunik - 10 TL
Marks&Spencer - 44-46 beden ince triko bluz - 10 TL
Marks&Spencer 44-46 beden penye bluz - 10 TL
Marks&Spencer 42-44 beden bol bluz - 5 TL
LCW Uzun tunik - 7 TL
LCW Uzun tunik - 7 TL
Mor çiçekli hamile bluzu - 10 TL
Saatler ve takılar
Soldan sağa: Oscar marka mavi içi sedefli taşlı saat - birkaç kez kullanıldı 45 tl, Quantum marka saat - az kullanıldı 20 tl, Oscar marka yeşil kayışlı saat - birkaç kez kullanıldı 45 tl, Avon kahverengi saat - birkaç kez kullanıldı 5 tl, Avon incili saat - birkaç kez kullanıldı 5 tl
Polo Santa Barbara Saat - 40 tl
Soldan sağa: küpe&kolye takım 15 tl, kırmızı gümüş kolye 8 tl, siyah uzun kolye 8 tl, sarı kolye 5 tl, yargıcı mor&pembe taşlı kolye 10 tl, damla eskitme küpe&kolye takım 15 tl
BC Collection palet İngiltere'den alınmıştı içerisinde 1 bronzer, 2 allık, 22 adet far bulunmaktadır, sadece 1-2 kez kullanılmıştır, ambalajın üzerinde ki çizikler oğlumun yüzünden oldu. 10 TL
Oriflame The One Fondöten - porcelain rengi 2 kez kullandım malesef rengi koyu geldi - 10 TL / Yves Rocher Pure Light Fondöten - beige100 rengi 2-3 kez kullandım bunu da rengi koyu geldiği için kullanamıyorum - 20 TL
Avon Cosmic Tekli Far - 1 kez kullanıldı - 3 TL / Alterra Üçlü Far - 02 Shiny Violet - 1 kez kullanıldı - 4 TL / Clinique Dörtlü Far Paleti - 1 kez kullanıldı - 30 TL / MUA Üçlü Far - Pink Sorbet - 2-3 kez kullanıldı - 5 TL
Avon Luxe Allık&Aydınlatıcı - 2 kez kullanıldı - 10 TL / Yves Rocher Allık - yüzde 80'i duruyor 5 TL / Oriflame İncontro Allık - 2 kez kullanıldı - 10 TL
Physicians Formula RX Concealer - Natural Light - 2 kez kullanıldı - 5 TL / Avon Magix Kapatıcı&Aydınlatıcı - 2 kez kullanıldı - 6 TL
Essence gel eyeliner - kahverengi renk 4 TL / Avon eyeliner fırçası 3 TL İkisi birlikte 5 TL
Oriflame The One Mascara - 3-4 kez kullandım - 7 TL
Oriflame Soft Diffuse Toz Eye Liner - 3-4 kez kullandım - Brown Mauve rengi - 7 TL
Avon Anew Göz Kalemi - Siyah Renk - 2 kez kullanıldı - 7 TL / Avon Göz Kalemi - Gri - 2-3 kez kullanıldı - 4 TL / Avon Glimmersticks Göz Kalemi - 1 kez kullanıldı - 4 TL / Yves Rocher Göz Kalemi - gri renk - 8-10 kez kullanıldı - 5 TL / Yves Rocher Göz Kalemi - lacivert renk - 8-10 kez kullanıldı - 5 TL
Yes To Carrots Dudak Balmı - 2 kez kullanıldı - 4 TL / Vichy Dudak Balmı - 4-5 kez kullanıldı - 6 TL
Nuxe Şeffaf Lip Gloss - 2-3 kez kullanıldı - 15 TL
Avon Red 2000 - 1 kez kullanıldı kendime yakıştırmadığım için satıyorum - 7 TL / Avon Ruj - Soft Pink - 3-4 kez kullanıldı - 4 TL / Essence Long Lasting Ruj - 13 Love Me - 2 kez kullanıldı - 5 TL / Revlon Colorburst Ruj - Lilac - 3-4 kez kullanıldı - 7 TL / Oriflame Giordani Gold Ruj - Dusky Nude - 7-8 kez kullanıldı - 6 TL
Saatler ve takılar
Soldan sağa: Oscar marka mavi içi sedefli taşlı saat - birkaç kez kullanıldı 45 tl, Quantum marka saat - az kullanıldı 20 tl, Oscar marka yeşil kayışlı saat - birkaç kez kullanıldı 45 tl, Avon kahverengi saat - birkaç kez kullanıldı 5 tl, Avon incili saat - birkaç kez kullanıldı 5 tl
Polo Santa Barbara Saat - 40 tl
Soldan sağa: küpe&kolye takım 15 tl, kırmızı gümüş kolye 8 tl, siyah uzun kolye 8 tl, sarı kolye 5 tl, yargıcı mor&pembe taşlı kolye 10 tl, damla eskitme küpe&kolye takım 15 tl