• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Gibi, Çok Uyguna Eşarp,Saat,Kıyafet,Kozmetik Son Sayfada

Saatler ve takılar

123xirs.jpg

Soldan sağa: Oscar marka mavi içi sedefli taşlı saat - birkaç kez kullanıldı 45 tl, Quantum marka saat - az kullanıldı 20 tl, Oscar marka yeşil kayışlı saat - birkaç kez kullanıldı 45 tl, Avon kahverengi saat - birkaç kez kullanıldı 5 tl, Avon incili saat - birkaç kez kullanıldı 5 tl

11v0g40.jpg

Polo Santa Barbara Saat - 40 tl

11tbp52.jpg

Soldan sağa: küpe&kolye takım 15 tl, kırmızı gümüş kolye 8 tl, siyah uzun kolye 8 tl, sarı kolye 5 tl, yargıcı mor&pembe taşlı kolye 10 tl, damla eskitme küpe&kolye takım 15 tl

2zrma37.jpg

2bwoqf.jpg

BC Collection palet İngiltere'den alınmıştı içerisinde 1 bronzer, 2 allık, 22 adet far bulunmaktadır, sadece 1-2 kez kullanılmıştır, ambalajın üzerinde ki çizikler oğlumun yüzünden oldu. 10 TL

3v67o.jpg

Oriflame The One Fondöten - porcelain rengi 2 kez kullandım malesef rengi koyu geldi - 10 TL / Yves Rocher Pure Light Fondöten - beige100 rengi 2-3 kez kullandım bunu da rengi koyu geldiği için kullanamıyorum - 20 TL

ali7if.jpg

Avon Cosmic Tekli Far - 1 kez kullanıldı - 3 TL / Alterra Üçlü Far - 02 Shiny Violet - 1 kez kullanıldı - 4 TL / Clinique Dörtlü Far Paleti - 1 kez kullanıldı - 30 TL / MUA Üçlü Far - Pink Sorbet - 2-3 kez kullanıldı - 5 TL

2nsmjd4.jpg

Avon Luxe Allık&Aydınlatıcı - 2 kez kullanıldı - 10 TL / Yves Rocher Allık - yüzde 80'i duruyor 5 TL / Oriflame İncontro Allık - 2 kez kullanıldı - 10 TL

2u951ep.jpg

Physicians Formula RX Concealer - Natural Light - 2 kez kullanıldı - 5 TL / Avon Magix Kapatıcı&Aydınlatıcı - 2 kez kullanıldı - 6 TL

70cbyf.jpg

Essence gel eyeliner - kahverengi renk 4 TL / Avon eyeliner fırçası 3 TL İkisi birlikte 5 TL

hrmrmo.jpg

Oriflame The One Mascara - 3-4 kez kullandım - 7 TL

33beja0.jpg

Oriflame Soft Diffuse Toz Eye Liner - 3-4 kez kullandım - Brown Mauve rengi - 7 TL

slppq0.jpg

Avon Anew Göz Kalemi - Siyah Renk - 2 kez kullanıldı - 7 TL / Avon Göz Kalemi - Gri - 2-3 kez kullanıldı - 4 TL / Avon Glimmersticks Göz Kalemi - 1 kez kullanıldı - 4 TL / Yves Rocher Göz Kalemi - gri renk - 8-10 kez kullanıldı - 5 TL / Yves Rocher Göz Kalemi - lacivert renk - 8-10 kez kullanıldı - 5 TL

2i8hoaa.jpg

Yes To Carrots Dudak Balmı - 2 kez kullanıldı - 4 TL / Vichy Dudak Balmı - 4-5 kez kullanıldı - 6 TL

9terua.jpg

Nuxe Şeffaf Lip Gloss - 2-3 kez kullanıldı - 15 TL

o10lyq.jpg

Avon Red 2000 - 1 kez kullanıldı kendime yakıştırmadığım için satıyorum - 7 TL / Avon Ruj - Soft Pink - 3-4 kez kullanıldı - 4 TL / Essence Long Lasting Ruj - 13 Love Me - 2 kez kullanıldı - 5 TL / Revlon Colorburst Ruj - Lilac - 3-4 kez kullanıldı - 7 TL / Oriflame Giordani Gold Ruj - Dusky Nude - 7-8 kez kullanıldı - 6 TL

Son düzenleme:
Çantalarım geldi , niye daha önce almaktan vazgeçmişim ki . Neyse geç de olsa benim oldu ve süper oldu. Tamı tamına istediğim gibi imiş çook beğendim. Nike çanta da aynen öyle . Çok teşekkür ederim ,sayende çok güzel iki çantam oldu. Ayrıca gönderdiğin hediye için de teşekkür ederim , nasıl ince bir düşünce , hiç aklıma gelmezdi böyle bir hediye benim, ama çok mutlu oldum görünce . :)

Çantalarım geldi , niye daha önce almaktan vazgeçmişim ki . Neyse geç de olsa benim oldu ve süper oldu. Tamı tamına istediğim gibi imiş çook beğendim. Nike çanta da aynen öyle . Çok teşekkür ederim ,sayende çok güzel iki çantam oldu. Ayrıca gönderdiğin hediye için de teşekkür ederim , nasıl ince bir düşünce , hiç aklıma gelmezdi böyle bir hediye benim, ama çok mutlu oldum görünce . :)

Güzel günlerde kullan tatlım:)

Teşekkürler canım:16:

katrecim nasılsın, eşarp muhabbetinden sonra görüşemedik :34:
şu avonun ipli saati varya 5 lira olan...onun kullanılma durumu nedir? yıpranma durumu falan??
onu bana ayırırmısın canım eğer eskime bozulma yoksa...
birde yanındaki diğer incili avonu da beğendim, onun durumu nasıl, pil durumları yıpranma vs...
incilerin renginde bozulma yok dimi...almak istiyorum ama eşime bi göstereyim canım..ikisini bana ayırırmısın, haber vericem sana...
başka beğendiklerim olursa onları da söylerim, kargo çıkmışken koyarsın...
şimdilik hoşçakal balım :34:

katrecim nasılsın, eşarp muhabbetinden sonra görüşemedik :34:
şu avonun ipli saati varya 5 lira olan...onun kullanılma durumu nedir? yıpranma durumu falan??
onu bana ayırırmısın canım eğer eskime bozulma yoksa...
birde yanındaki diğer incili avonu da beğendim, onun durumu nasıl, pil durumları yıpranma vs...
incilerin renginde bozulma yok dimi...almak istiyorum ama eşime bi göstereyim canım..ikisini bana ayırırmısın, haber vericem sana...
başka beğendiklerim olursa onları da söylerim, kargo çıkmışken koyarsın...
şimdilik hoşçakal balım :34:

sağlam ürünler istersen daha yakından resimlerini çekip özel mesajla sana göndereyim iyice emin ol.

75 lira ve üzeri alışverişlerde kargo benden...

Çantaların hepsi temizdir, hiçbir deformasyonu yoktur...

Adidas yandan asılabilinen spor çanta - 25 TL

246qnva.jpg

Nine West Çanta - 10 TL

wrl74h.jpg

Nine West Çanta - 25 TL

2wfls1s.jpg

Guess Abiye Çanta - 10 TL

2mfxf9l.jpg

Cüzdan - 5 TL

2vto0o7.jpg

Kot rengi, yandan tutulabilen cüzdan - 10 TL

xpdnx2.jpg

Adidas çanta ve Nine West siyah çantanın fiyatı 25 liradan 20 liraya inmiştir.

40 numara Mor renk terlik - 10 TL

2wpnqs8.jpg

2mo2zpf.jpg

Desa d-line 40 numara terlik - 10 TL

jicky8.jpg

ojqt6w.jpg

Beyaz sivri burun arkasında ipi bulunan terlik&ayakkabı - 40 numara - 10 TL

fd67ip.jpg

idgbgj.jpg

Lacivert renk 40 numara babet - 10 TL

24bt15e.jpg

Herhangi iki tanesi 15 TL

Herhangi iki tanesi 10 tl olduu...:36:

Su yeşili, üzeri işlemeli ince tunik - 10 TL

4smphh.jpg

L Beden pembe tunik - 10 TL

2vlqlus.jpg

Marks&Spencer - 44-46 beden ince triko bluz - 10 TL

119tgg5.jpg

Marks&Spencer 44-46 beden penye bluz - 10 TL

28hn7yb.jpg

Marks&Spencer 42-44 beden bol bluz - 5 TL

dlkrqs.png

LCW Uzun tunik - 7 TL

2dtcebd.jpg

LCW Uzun tunik - 7 TL

fm1iyh.jpg

Mor çiçekli hamile bluzu - 10 TL

ao2hix.jpg

10 liralıkların herhangi ikisi 15 tl

Saatler ve takılar

123xirs.jpg

Soldan sağa: Oscar marka mavi içi sedefli taşlı saat - birkaç kez kullanıldı 45 tl, Quantum marka saat - az kullanıldı 20 tl, Oscar marka yeşil kayışlı saat - birkaç kez kullanıldı 45 tl, Avon kahverengi saat - birkaç kez kullanıldı 5 tl, Avon incili saat - birkaç kez kullanıldı 5 tl

11v0g40.jpg

11tbp52.jpg

Soldan sağa: küpe&kolye takım 15 tl, kırmızı gümüş kolye 8 tl, siyah uzun kolye 8 tl, sarı kolye 5 tl, yargıcı mor&pembe taşlı kolye 10 tl, damla eskitme küpe&kolye takım 15 tl

Oscar markalı saatler 40 tl olmuştur...

50 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİLERİNİZDE KARGO BENDEN BU TÜM SAYFADA Kİ ÜRÜNLER İÇİN GEÇERLİDİR...

2zrma37.jpg

2bwoqf.jpg

BC Collection palet İngiltere'den alınmıştı içerisinde 1 bronzer, 2 allık, 22 adet far bulunmaktadır, sadece 1-2 kez kullanılmıştır, ambalajın üzerinde ki çizikler oğlumun yüzünden oldu. 10 TL

3v67o.jpg

Oriflame The One Fondöten - porcelain rengi 2 kez kullandım malesef rengi koyu geldi - 10 TL / Yves Rocher Pure Light Fondöten - beige100 rengi 2-3 kez kullandım bunu da rengi koyu geldiği için kullanamıyorum - 20 TL

ali7if.jpg

Avon Cosmic Tekli Far - 1 kez kullanıldı - 3 TL / Alterra Üçlü Far - 02 Shiny Violet - 1 kez kullanıldı - 4 TL / Clinique Dörtlü Far Paleti - 1 kez kullanıldı - 30 TL / MUA Üçlü Far - Pink Sorbet - 2-3 kez kullanıldı - 5 TL

2nsmjd4.jpg

Avon Luxe Allık&Aydınlatıcı - 2 kez kullanıldı - 10 TL / Yves Rocher Allık - yüzde 80'i duruyor 5 TL / Oriflame İncontro Allık - 2 kez kullanıldı - 10 TL

2u951ep.jpg

Physicians Formula RX Concealer - Natural Light - 2 kez kullanıldı - 5 TL / Avon Magix Kapatıcı&Aydınlatıcı - 2 kez kullanıldı - 6 TL

70cbyf.jpg

Essence gel eyeliner - kahverengi renk 4 TL / Avon eyeliner fırçası 3 TL İkisi birlikte 5 TL

hrmrmo.jpg

Oriflame The One Mascara - 3-4 kez kullandım - 7 TL

33beja0.jpg

Oriflame Soft Diffuse Toz Eye Liner - 3-4 kez kullandım - Brown Mauve rengi - 7 TL

slppq0.jpg

Avon Anew Göz Kalemi - Siyah Renk - 2 kez kullanıldı - 7 TL / Avon Göz Kalemi - Gri - 2-3 kez kullanıldı - 4 TL / Avon Glimmersticks Göz Kalemi - 1 kez kullanıldı - 4 TL / Yves Rocher Göz Kalemi - gri renk - 8-10 kez kullanıldı - 5 TL / Yves Rocher Göz Kalemi - lacivert renk - 8-10 kez kullanıldı - 5 TL

2i8hoaa.jpg

Yes To Carrots Dudak Balmı - 2 kez kullanıldı - 4 TL / Vichy Dudak Balmı - 4-5 kez kullanıldı - 6 TL

9terua.jpg

Nuxe Şeffaf Lip Gloss - 2-3 kez kullanıldı - 15 TL

o10lyq.jpg

Avon Red 2000 - 1 kez kullanıldı kendime yakıştırmadığım için satıyorum - 7 TL / Avon Ruj - Soft Pink - 3-4 kez kullanıldı - 4 TL / Essence Long Lasting Ruj - 13 Love Me - 2 kez kullanıldı - 5 TL / Revlon Colorburst Ruj - Lilac - 3-4 kez kullanıldı - 7 TL / Oriflame Giordani Gold Ruj - Dusky Nude - 7-8 kez kullanıldı - 6 TL

İndirim varrr!!

BC Palet 7 tl
Oriflame Fondöten 8 tl, Yves Rocher Fondöten 15 tl
Clinique Far Paleti 25 tl
Avon ve Oriflame allık 8 tl
Oriflame The One mascara 5 tl
Oriflame Soft Diffuse toz eyeliner 5 tl
Avon anew göz kalemi ve yves rocher göz kalemlerinin tanesi 4 tl
Nuxe gloss 10 tl
Avon Red2000, Revlon ve Oriflame ruj tanesi 5 tl

50 TL ve üzeri alışverişlerinizde KARGO BENDEN!!!

Saatler ve takılar

123xirs.jpg

11v0g40.jpg

11tbp52.jpg

İki Avon saatte satılmıştır...

Son düzenleme:
Back