yeni geyik :)

bende 6 da çıkıyorum..allahtan yaz mevsimindeyiz..kışın bu AKŞAM 6 LAR HİÇ ÇEKİLMİYOR..ZİFİRİ KARANLIK OLUYOR İŞTEN ÇIKARKEN...

bunlar yine iyi günlerimiz
evet ya keşke hep yaz olsaaaa

işte çalışmanın en güzel yanıı
kendine vakit ayırabilmen kafan dagılıyo filan
hep evde olan anneler için biraz sıkıcı ve zor
hem anne hem bakıcı hee valla zor bide erkek cocugu...
Off anam off

yaw nasıl yaptın 2 bebeyi söyleseneee

ya waallaa tırsıyorum artık kısslar bana ceza meza diyip durmayın..cezayi yicem zati..başka nickle girdik diye ..

siz ceza meza diyince son beş dakikadır tbaya bi tırsak oldum..

benimde 2. üyeliğim var bitane ama girmedim hiç unuttum bile neyle üye oldugumu hehehe

söliimmi kız...eminmisin..bak canın çeker biyerin şişer sonra.. heheheheheh

ya waallaa tırsıyorum artık kısslar bana ceza meza diyip durmayın..cezayi yicem zati..başka nickle girdik diye ..

siz ceza meza diyince son beş dakikadır tbaya bi tırsak oldum..

tamam tamam korkma ama 100 msj olunca bn a kım oldgunu sole tamam mı :)
catlarım meraktan ...
bnı tanıyomuydn eskı nıckınle

donun rengi burda baya bi önemli..giyecen hoş seksi donunu..
oturacann kocanın karşısına yakacan sigarayı..
isterse vermicenn..sen televizyon izliceksin oda seni..

hehehehe kudurtcan yani..üzerinde 2 dakika duracaksa ne anlamı var seksi donları giymenin ..hehehehehehe

neyse bukadar yeter..

iyi dedektiflik yapın siz......
kimmiş filan derken kazen görcek sonunda kesecek cezayı..sizde kına yakın saçınıza emi..

gerçi ben kazene söyledim..yasakmı değilmi bilmiyorum diye..oda yasak diye cevap yazarsa..ben çıkarım zaten..

emir demiri keser..bizde yok öyle :)))

iyi dedektiflik yapın siz......
kimmiş filan derken kazen görcek sonunda kesecek cezayı..sizde kına yakın saçınıza emi..

evet kızlar ya bosverelım hade sohbet edelım sonucta oda arkadasımız

kesinlikle yüzde yüz kelebek. hem cezalı hem konuları uyuyor. kelebeğinde ikizleri var. ve yazma tarzı çok benziyor

gerçi ben kazene söyledim..yasakmı değilmi bilmiyorum diye..oda yasak diye cevap yazarsa..ben çıkarım zaten..

emir demiri keser..bizde yok öyle :)))

gıtme dıyeydım soyleme dıyeydımmmmm
kız ne yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…