- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 34
nie kısss (((((((
kazen senı banlar bence eger cezan varda normal uyelıgınle gıremeyıp bunla geldıysen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nie kısss (((((((
evet kızlar ya bosverelım hade sohbet edelım sonucta oda arkadasımız
kesinlikle yüzde yüz kelebek. hem cezalı hem konuları uyuyor. kelebeğinde ikizleri var. ve yazma tarzı çok benziyor
bu arada ebnim oğlanların birinin adı emir,diğerinin ki demir..şaka gibi :)))
ya bu kelebek kım ya ne vukuatlı karıymıs arkadas ne yaptıkı forumunn dılıne dustu
afferim sana..afferim....afferim...
deşifre ettin beni..
yicez cezayı...
(((((((((
iki sohbet edelim dedik ondanda olduk (((((((((
ya bu kelebek kım ya ne vukuatlı karıymıs arkadas ne yaptıkı forumunn dılıne dustu
ya sen kelebeksen ne yaptın da kızlar hemen anlıyo senı anlatsana
tabiki arkadaşımızda benim ki merak. buldum tamam :) ya ben kim kimdi ne yazdı tam hatırlamıorum zten. ii arkadaşlardan tamm ok. sorun yok :)
valla bilmem ben o kadarını. çok konu okuyorum hiç aklımda kalmıo nicler. biri iki kişiyi biliorum en fazla
len deli yazdikya yukariyaaa...
afferim sana..afferim....afferim...
deşifre ettin beni..
yicez cezayı...
(((((((((
iki sohbet edelim dedik ondanda olduk (((((((((
:) iyiyim bu işte ama dimi. :) ya sen söyleyip durdun merk ettim bende napim. bide ilk girişte çok svri girdin olay çıkarmaya geldin sandım :) kimdir nedir bakayım dedim :)
ya sen kelebeksen ne yaptın da kızlar hemen anlıyo senı anlatsana
nebiliyim yaa hemen anlıyolar..anlamaz olsaydılarrrrr emi
kırk yılda bişey yapalım dedik
onuda elimize yüzümüze buluştardık zatii..
dahada bişey demiyorum
nebiliyim yaa hemen anlıyolar..anlamaz olsaydılarrrrr emi
kırk yılda bişey yapalım dedik
onuda elimize yüzümüze buluştardık zatii..
dahada bişey demiyorum
karda yürüyecen izini belli eteyecen. sen bas bas bağrıyorsun :)
valla burası kk heran hersey olabılır
evet ya. bi kere bi erkek üyeyi dumur ettiler çok güldüm. adama diolar maç kaç kaç.
adam da bi iki kere erkek değilim dedi ama başa çıkamadı kaçtı. ne umdu ne buldu
eşimde buraya çok takılıyorum diye sevmiyor. şunun rengine bile gıcık oluyorum dio. arada da bende üye olcam buraya konu açcam dio. bende aç aç da gör diorum. erkek üyelere napıolar nasıl yalanların ortaya çıkıyor, aç da boyunun ölçüsünü al diom