Evet Allah korusun bende kısır değilimde Allahtan bi kez hamile kalmışlıgım var başaramasamda dogurmayı... işte insan gurur yapıyo...
ben suanda hayıt hapı içiyorum sadece 2 . aydayım
3 ay içilmesi lazım en az forumdaki arkadaşlardan duyarak aldım
bi yan etkisini görmedim öyle de söyliyim....
valla ne güzel olur ya bi kaplıca iyi gelir aslında neden olmasın yaa ama bizde gitcez para yok
o yüzden tedavi bile olamıyoruz
işte bi kaç ay gittim klomen igne filan zorlanıyoruz yani....
aşılama düşünüyorz yılbaşından sonra tabi gene durumlar düzelmicek nasıl yapıcaz bilmiyorum.... :26:
sende klomenden başlarsın inşallah klomen igne filan iyi gelirde daha fazla ugraşmazsın.
eger imkanınız varsa gidin derim kaplıcaya
şifanın nerden geleceği belli olmaz...
evet tamam 8 inde yapalım
varsa benimde cıkar heralde
zaten benimde bat 8 cıkıyo hesapladıgımda ama ben 10 una kadar süre veriyorum ...
ama ondan önce yapmak yok birbirimize destek olalım
zira evde bi dünya test var gg den almıştım
ben izmitteyim canım..
benim de hiç param yok ki her ay 400-500 açık kalıyordu zaten. bu ay ikramiyeye güvendim alıveriş yaptım. nerdeyse iki yıldır üstüme bişi almıyorum.giyecek bişiyim kalmadı. neyse ikramiyede olmadı. iptal oldu. açık büyüdü yani. o yüzden ben tedavimi devlette olcam zaten. aşılama falan 500 -600 veremem ki. hem tüp desen daha pahalı 1-2 milyarmış sanırım. o yüzden devlette yaptırcam.
yani k. kartı vs ile gidebilirim belki. 3-4 günlük bişi.
gg gitti giidyor mu. dün gece bende alcaktım ordan da vazgeçtim. neyse ki parasızız da zorunlu olarak durmak zorunda kalıyorum